Sari la conținut

krystyannoo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre krystyannoo

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.534 citiri profil

krystyannoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. OFFFF chiar am uitat ceva foarte important. Pret: o-70, n-70, o+n-100, ambele Roxana au aceleasi tarife:D
  2. Asa cum spune si titlul topicului in zona agip am avut placerea sa cunosc 2 brunete tinerele cred ca pe la lieu care s-au mutat de curand in locatie. Fetele au undeva la 18-19 ani dupa parerea mea, 1.65 cm si undeva la 52 kg, poarta acelasi nume Roxana:D. Locatia este la etaj, destul de frumos amenjata,curata,,,,,,,camera unde se desfasoara actiunea detine un pat destul de confortabil de 2 persoane, langa este un sifonier care are si 2 oglinzi numai bun pentru a te vedea in el cum dai la pompa. televizor dat pe un canal de muzica( nu fac reclama), nu manele. Fata cu care m.am incins: Cum am mai spus se numeste Roxana, are undeva la 1,65 si 52 kg, par brunet pana la umeri dragutica si foarte important mirosea foarte bine( a gel de dus). Este destul de sociabila si foarte important are carnea tare pe ea. Ce ma determinat sa o aleg pe ea, a fost faptul ca ma asteptat in chiloti si sutien( sa-si etaleze corpul) cealalta complet imbracata. Placut surprins de aspectul fetei am ales un o+n. ne dezbracam si trecem la actiune. Nu face fk, nici nu ma intereseaza, sterge soldatelul si ups il ia in gura si il smotoceste destul de placut pana se trezeste, cand spre surprinderea mea primesc si un deep foarte misto. Dupa aprox 5 min imi pune caciulita si ma calareste in stil mare:)) adica chiar ma placut cum mi-o tragea tipa:) fiind si ok la pasa, destul de stramta. Dupa alte aprox 10 min am luat-o pe la spate, priveliste minunata, un cur nemaipomenit de frumos si carne tare pe ea, incat ma incins foarte tare, de am si terminat in caciulita. Mi-a oferit un prosop pentru a merge la dush....am refuzat fiindca doream sa merg acasa sa ma imbaiez fara a ma gandi ca trebuie sa ma garbesc. Note: Locatie:8(fiindca nu am vazut baia) in rest curatenie Fete: 8 Fata cu care m-am incins: o-8 spre 9 pt deep n-8-........ 10 primeste doar profu/profa gfe- destul de lipicioasa 9 a- nu face Total prestatie 8.90 ) In concluzie DE REVENIT: 1 sa o incerc si pe colega 2. sa ma mai simt bine cu tipa asta:D Sper ca nu am uitat nimic de mentionat,, in caz de ....sorry..... mai dau detalii daca sunt intrebat. Cu respect va salut!!
  3. krystyannoo

    0765229019

    salutare...chiar azi am fost la ea....pozele nu sunt reale....in fine ceea ce conteaza e ca fata arata foarte bine( sani medii, nici tari dar nici moi, la fata este comuna, insa are un cur misto rau) o gasiti pe don`soara in zona liceului energetic. ca pret: 50 oral neprotejat, 70 normal, 80 combinat "ambele protejate" si 100 de lei combinat cu oral neprotejat. actinuea se petrece intr`o garsoniera care zic eu ca este destul de curata. a app are o catea(nu ma pricep la rasele cainilor) care nu te deranjeaza deloc:P. azi am obtat doar pentru un oral..care dupa parerea mea este destul de bine executat, cu cateva incercari de deep. pentru asta primeste nota 8 de la mine. despre normal nu am ce sa va zic fiindca nu am obtat, dar cu siguranta maine trec la ea si pt asta. De anal am intrebat si mi`a zis ca nu face si nici fk nu accepta. cam atat pot sa va spun pt moment, o sa revin cu o recenzie mai detaliata maine dupa ce o sa incerc si normalul.
  4. app scuzati greselile de ortografie da ca am obserav ca sunt cateva. sunt din neatentie la scris.
  5. salutare...sut de aceeasi parere cu cristian1. Acum catva luni am fost la ea mai exact cand locuia pe langa spalatoria Agip. odata ce am ajuns la transa am vrut sa plec imediata, atitudine aiurea adica iti vorbeste cam urat, plictisita, plus ca nu arata prea bine...pe atunci parca sa zic ca mi`a cerut 50 de lei pt unul din servicii. bun am refuzat sa raman la transa si imi zice ca tr sa ii dau 20 de lei pentru deranj daca nu suna ea si drege si face...nu am fost de acord am deschis usa si am plecat...la nici 2 min in spatele meu probabil pestele ei in spatele meu. ala imi zice ba frate da 50 de lei pentru deranj sau ai probleme cu mine..wtf?i`am zis ca nu ii dau nimic la care zice el stai asa ca iti arat eu tie si s-a intors in camera nu stiu dc ca daca s-a intors pe mine nu ma mai gasit acolo:D...eram plecat demult. din cauza asta zic ca este de avitat..parerea mea nu mio luati in nume de rau.
×
×
  • Creează nouă...