Sari la conținut

mihaiht

Serious Contributor
  • Număr conținut

    231
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Earth

Vizitatori Recenți Profil

4.727 citiri profil

mihaiht's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

397

Reputație

  1. Am vizitat-o, si pentru mine a fost una din cele mai bune experiente. Eleganta, ingrijita, porjartier, toc, tot ce trebuie. Miroase frumos a cosmetice de calitate. Aspect 9,5, sani siliconati foarte frumosi, fund bombat, aspect de teen. SIngura in locatie, programare pe whatsup respectata de ambele parti. Oral delicat, umed, cu priviri provocatoare, nu foarte adanc dar de calitate. Normal foarte bun, stramta, isi pastreaza tocurile pe parcursul actului sexual iar aspectul GFE e maxim, Frenchkiss cum rar gasesti, , participa la actiune, te mangaie, te cheama in ea. Mi-a placut si revin, cu siguranta are inca multe altele de oferit.
  2. Unde are locatia doamna?
  3. Hai sa nu o dam in balarii. Asta e raspunsul pe care mi l-ai dat la 17.50 ”Poți sa ma aștepți 20 min c am așa, ca trb sa vina cineva la 5, și a întârziat, ca este trafic, îmi ajunge in 8 min, dar nu sta mult, ma poți aștepta, ca n am cum sa ma impart in 2 😂” Deci clientul nici nu venise, urma sa vina peste 8 minute. L-ai luat probabil fiindca era strain. Corect era sa iti ceri scuze si terminam toata tarasenia. sa fii sanatoasa.
  4. Azi am avut o experienta neplacuta cu domnisoara Emma. Programare facuta din timp pentru ora 18, cu 10 minute inainte ii trimit mesaj ca am ajuns, daca intru sau mai astept un pic si imi raspunde sa mai astept 20 de minute ca are de luat pe altcinevainaintea mea care intarziase. Mi-a trimis si “proba” conversatia cu celalat client, in care il poftea sa intre la 17.53 inaintea mea. Am plecat si evident ca nu ma mai intorc la ea, i-am explicat ca isi va pierde toti clientii seriosi daca procedeaza asa.
  5. Daca as fi deschis topicul i-as fi zis Shakira. Atat ca aspect cat si ca varsta.
  6. Am fost eu sa-i fac debutul si impresiile sunt bune. Comunicare pe whatsup, unde trimite si foto. Fata e genul teen, deabia iesita de pe bancile liceului, 19-20 ani, 165, fresh, frumusica la fata. Corp cu tot ce trebuie, sani siliconati, fund frumos, ai pe ce pune mana. Locatia la Moonlight, in Mamaia, apartament cu 2 camere, curat, prosop mare, alb, curat, o imparte cu un bichon jucaus. Igiena 10, face dus inainte de actiune. Oral de angajament, umed, atent, deep, finalizare orala. GFE bun, stai de vorba, FK, mangaieri, e acolo cu tine, nu te grabeste deloc, iti respecta timpul Normal placut, in diferite pozitii, participa. Decartat la sfarsit 400 plus 50 pentru CIM, o ora batuta in cuie, cu 2 finalizari, bani pe deplin meritati Una din cele mai bune optiuni pentru segmentul asta de pret, atat de sarac reprezentat in Constanta.
  7. Am vizitat-o si eu, contrariat de atatea pareri pe forum. Eu ma duc o data, de doua ori pe luna asa ca simt lipsa fetelor premium, de calitate, care nu iau client dupa client, care stau singure, care isi inchid telefonul, care au lenjerii curate, care nu te grabesc, care sunt acolo pentru tine. Care nu stau la Ciresica, unde dai nas in nas cu jumatate de oras. Sigur 400 e mai mult decat 250, dar primesti in schimb seriozitate, atentie, o fata tanara, dedicata, care stie sex surprinzator de bine si care iti impartaseste, care e acolo pentru tine, care vrea sa-ti implineasca fanteziile. O ora de calitate, cu o fata placuta, care livreaza minunat pentru fiecare leut pe care il cere. Eu revin.
  8. Recomand daca vreti sa sunati cand treceti pe acolo. Eu m-am programat si n-a mai raspuns cand am ajuns.
  9. Ma indoiesc ca este ea. Anul trecut cand a stat toata vara pe litoral comunicam destul de ok si civilizat cu ea.
  10. De frica ca urmatoarea o sa-mi ceara CVul!
  11. Si pentru mine e de evitat, la telefon mi-a cerut confirmare video, ca ea e selectiva si nu primeste pe oricine. E prima oara cand mi se intampla asa ceva, pe banii mei, ea e selectiva.
  12. Din cate stiu, era activa pe forum. Acum vad ca are alt numar de telefon. De cate ori am sunat, inchis.
  13. Fata a mai fost pe la noi, are topic, i-am lasat si recenzie, in spate la Med Legala. Mie mi-a placut atunci, (era ceva mai slim ca acum) dar tin minte ca au fost recenzii de toate felurile. Poate gaseste cineva topicul.
×
×
  • Creează nouă...