Sari la conținut

nouabambilici

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nouabambilici

  • Dată Naștere 03.04.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

Vizitatori Recenți Profil

1.099 citiri profil
  • muz

nouabambilici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Buna seara frati futaciosi! Am revenit pe forum cu o recenzie proaspata la adresa domnisoarei. Pana nu demult eram client doar la salonul din spatele Orange, insa cum tot au schimbat fetele, am zis sa schimb si eu locul. Deci sun la numarul citat, imi raspunde o voce relaxata care imi explica pe scurt ce inseamna Bdsm. Ii spun ca nu ma intereseaza domeniul ci doar un contact normal si oral daca se poate. Domnisoara in cauza, Evelina daca nu ma insel, mi-a explicat DIN NOU pe acelasi ton ca ea nu face sex, dar ca are o asistenta pe care, daca o plac, pot sa o f...olosesc. Zic ok, pretul acelasi, 200/30 min, 400/ora. Am luat diar jumatate de ora fiind putin restrans (daca nu chiar obisnuit sa nu dau mai mult) la buzunar, si plec spre locatie. Intr-adevar, locul nu e fantastic, dar unde mai gasesti ceva fantastic pe la noi? Imi deschide fata, micuta, plinuta, blonda si mi-o prezinta pe asistenta ei, o tipa brunetica, slabuta, cu sani ok si fund rotund. Achit tot si merg la dus, apoi fata a mers si ea (deci igiena cat de cat ok). In camera nu e loc foarte mult, o saltea tine loc de pat pentru nebunii, lumina difuza de la lumanari, si muzica in surdina. Brunetica se misca bine, nu comenteaza la pozitii, geme frumos, doar ca nu face anal (nici nu sunt prea doritor). Ca si note: locatie 6 (ar mai merge imbunatatiri sau schimbare eventual) Gfe 8-9 (cam tacuta bruneta , am uitat cum o cheama, dar zambitoare si docila) Oral 9 (protejat dar destul de bun) Normal 9 (nici nevasta-mea nu merita 10) Anal 0(am explicat de ce). La sfarsit dusul de rigoare si pa la revedere! Ps: nu sunt amator de bdsm dar poate data viitoare incerc ceva mai usor asa.. Mult succes si spor in toate baieti!
  2. Da, de doua ori mai mare, @kapak30. Daca mai aveti si alte intrebari, nu ezitati sa le lasati pe forum. Zi buna si spor la placere, baieti!
  3. Eu nu am probleme, de niciun fel. Voi?
  4. Sper sa nu fi luat ceva, pentru ca nu ar fi de bun augur... Da, pe raspunderea mea, asa este, insa am incredere in ceea ce mi-a spus Andra, plus ceea ce am citit pe aici. Asta e, nu am vrut sa generez nimic aici, doar mi-am povestit experienta (asa cum am vazut ca si altii fac). O sa merg si la celelalte fete, in curand. O seara frumoasa va doresc, toate cele bune!
  5. Buna, si imi cer scuze ca nu am fost destul de clar, am crezut ca se subintelege. Da, a fost sex normal, fara protectie. Tariful 200 lei (masaj thai) plus banii ei (suma pe care nu pot sa o scriu aici.). Ideea este ca Andra nu face sex in mod obisnuit cu clientii, din cate am inteles eu si din cate am citit pe aici. Ma simt bine ca sunt unul din norocosi (daca mai sunt si altii). Daca mai sunt intrebari, le astept si sper sa pot raspunde. Oricum, parerea mea e ca fetei i-ar merge mai bine ca si escorta de lux, la cum arata si cum se comporta.
  6. Buna! Am fost si eu la acest salon, acum vreo saptamana. Am ales-o pe Andra. Am facut programare, am intrat, fata foarte frumusica, aproape perfecta. Sanii de dimensiune medie, rotunzi, numai buni pt sarutat. Ca si prestatie la masaj, nota 10 (se vede ca are experienta, se implica mult). Aspect 9/10 (ceva cosuri inestetice, dar daca inchizi ochii e ok...) Socializare 11, ne-am inteles super bine din prima. Surpriza a venit pe parcurs, cand eram in toiul masajului erotic, i-am propus sa-i dau o suma de bani pentru a o atinge in vagin cu degetele. A ezitat o secunda, si mai apoi a acceptat. De la atingeri am ajuns la contact oral, si spre sfarsit m-am desfatat cu miscarile ei din bazin, foarte priceputa fata, am ejaculat in ea, nu am fost atent si nu i-a placut asta. Mi-a zis ca nu face cu toti, m-am bucurat ca sunt printre putinii. I-am platit cat a costat, si am plecat fericit. cu siguranta voi mai reveni, tot la ea, inca nu am reusit sa o fac sa se simta super bine (m-a luat pe nepregatite si timpul era scurt.). O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...