Sari la conținut

bulgaru2012

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bulgaru2012

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

599 citiri profil

bulgaru2012's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Eu nu înțeleg discuțiile în contradictoriu de mai devreme, sau care au mai fost pe acest topic, Eu merg regulat la masajul permisiv al Pamelei, la câteva săptămâni, în funcție de cum reușesc sa îmi fac timp, E o tipa finuta, la locul ei, cu forme, cu niște sâni superbi, pozele reflecta realitatea, e o prezenta placuta, prestează niște servicii de calitate, eu sunt super mulțumit. Poate nu toată lumea cauta strict curve și servicii sexuale în forma lor cea mai pura și mai bruta, Mie unul îmi place sa mai fiu masat, pupat, mângâiat, scuzați-ma pe mine dar dacă îmi permiteți, fiecare cu gusturile lui. Așadar, locația e super la îndemână, zona Sala Palatului, le mai schimba dar sunt în aceiași zona, Ea ca și prezenta și femeie, e super ce trebuie și pe gustul meu, cu siguranță, Iar ce presteaza, masaj, permisiv, cum te atinge și cum te face sa te simți timp de o ora, pentru mine MERITA! Am fost de nici nu mai știu câte ori, de 10 ori MINIM MINIM, în ultimii 1-2 ani. Care ați fost și nu e pe gustul vostru, o ocoliți data viitoare și cautati altceva ce e pe gustul vostru, nu înțeleg ce e e asa complicat și de discutat și de ce va băgați aiurea in seama.
  2. Salutari, In primul rand, cred ca e logic, e greu sa iti faci o idee din recenziile altora, care de cele mai multe ori sunt ale unor persoane ce nu intotdeauna au aceleasi preferinte/gusturi in materie de femei sau masaj, sau etc. Cum vedeti si din anuntul ei, nu propune sex in toate gaurile, ci propune masaj, domnilor, care e de preferat sa fie domni in adevaratul sens al cuvantului, ca si ea sa poata fii cum trebuie (si asta cred ca e valabil in mai multe locuri, nu doar cu ea). Plus exista si varianta de permisiv, care clar nu e pentru oricine (450 RON nu e chiar o suma mica pentru omul mai de rand, sa zicem). Eu am fost de vreo 3 ori, in ultimele aproximativ 2 luni, caci mi-a placut felul ei asa, e o tipa cuminte, nu vorbeste mai multe decat trebuie, am ales partea de permisiv pentru ca nu ma pot abtine sa nu pun si eu mana. Mereu curat, mereu o tipa finuta, locatia bunicica (zona sala palatului) in sensul ca se pot gasi usor locuri de parcare. Nu cred ca poate sa regrete cineva o vizita la Pamela, eventual daca vreti mai tare, sau mai ieftin, sau mai inalta, puteti cauta si in alte parti, ea asta este, spune clar ce ofera, se prezinta fix ca in poze, sanii sunt foarte frumosi, desigur asta e parerea mea!
  3. Salutari, Am ajuns aici deoarece recenziile acestui forum fac viata mai usoara celor in cautare de ceva nou. Inca nu sunt activ, nici nu imi doresc sa fiu foarte activ pe acest forum, dar in masura in care voi incepe vizitele damelor din top, voi reveni cu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...