Sari la conținut

adrian.vale

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adrian.vale

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    suceava

Vizitatori Recenți Profil

1.417 citiri profil

adrian.vale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

18

Reputație

  1. Larisa, cand te intorci te rog? merci
  2. M-am bucurat tare mult cand am aflat de reiintoarcerea , am cunoscut-o abia anul trecut, nu am recenzat atunci dar imi doream repetarea întâlnirii. Am contactat-o pe whatsapp si am vizitat-o pe Larisa la inceput de saptamana. O curvistina belea. Locatie pe langa scoala gimnaziala 8 , bloc nou, apartament cu 2 camere, curat si foarte ok. Fata este cea din poze. O fata frumoasa la fata. Impact vizual placut 9 . Este vorbareata si placuta, ziceai ca esti la o cunostinta veche. 10 pentru atitidine si GFE . OP 8 NP 9 AP 9 La normal am schimbat cateva pozitii iar la cowgirl are un fundulet bestial.... Se misca ok si sta cum o pui. Fata curatica, draguta, piele frumoasa, bruneta, slim, undeva la 1,60 . Am mai tainuit la o țigare si restul de cafea neconsumata apoi ne-am luat rămas bun cu promisiunea revederii. Cadoul, 350 ron dtd 30 min Asta fiind spuse va recomand sa mergeți la Larisa ca nu o sa regretati. Hai sa auzim de bine !!!
  3. Buna Bianca, cane te intorc i la noi?
  4. Buna, cand te intorci? nu treci pe Botosani ? 😁
  5. Cu ceva chef de tras, zic sa sun si sa-mi incerc norocul poate o prind libera pe Anisia. Sunat, ajuns la locatie in 20 minute ( adresa este cea de mai sus - bloc nou) Ajuns in apartament ma astepta intr-un body sexy. Fata arata foarte bine. A inceput cu un oral np destul de umed si deep , dupa 5 min am trecut la actiune, am schimbat diferite pozitii, totul ok / finalizat in balonas. Atitudinei fetei e chiar ok, n-a dat semne ca s-ar grabi. de revenit? sigur, sper sa doar sa am norocul sa o prind libera cand trebuie :)) Locatie = 10 curat, totul ok, nimic de reprosat Igiena = 10 miroase frumos Fata = 8 ( gen. slim zic eu ) O.N.P. = 10 N.P. = 8 geme frumos GFE = 9 d to d 20 min 1 fin.
  6. Seara bună, domnilor. Încurajat de recenzia colegilor de mai sus, am hotărât să vizitez domnișoara. Sunat, programat in 30 min, locația în zona gării, destul de discret. Domnișoara e frumușică (subiectiv), brunetă, cu niște forme plăcute (din nou subiectiv). Ca acțiune, fără multe detalii, ON cu CIM fbun si lung, bine executat. 200 ron 1 numar 30 min Fata este vorbăreață, are o atitudine f plăcută. De revenit, sigur. Spor să aveți!
  7. Cine stie Alex, poate se va intorce 🤗
  8. Am reușit sa ajung la Domnișoara Denisa poze false , dar aseamanatoare cu realitatea ... genul slim , bruneta Locație pensiune conoscuta cu locuri de parcare in zona liniștita. Oral NP 6,5 Normal P 7 Gfe 8 Fk 0 Igiena 9 tot ok experiență plăcuta, dar nu o sa mai vizitez.... Halatul 150 o finalizare Timp petrecut aproximativ 30 min e min. Bafta baieti
  9. Buna Ali, maine esti diisp.? Merci, pup
×
×
  • Creează nouă...