Sari la conținut

samsonite

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre samsonite

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

2.183 citiri profil

samsonite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

58

Reputație

  1. Eu am cont pe badoo de cativa ani, majoritatea pizdelor de acolo chipurile vreau sa se casatoreasca, cum ziceau unii mai sus, ele cred sau vor sa creada ca badoo e un site pentru maritis. Desigur 80% si care sunt maritate sunt acolo pentru "conversatie" (sanchi) ... Pe parcursul anilor am prins cateva si maritate si mai tinerele, avand in vedere faptul ca intram doar cand eram la birou pe PC-u din birou fara aplicatie pe telefon. Drept va spun ca majoritatea au fost grase pe care doar le-am muit , dar am si futut 3-4 de doamne ajuta...parerea mea este ca trebuie sa fii maxim perseverent si cu multa vrajala sa apuci sa futi ceva pe Badoo, aaa si daca nu minti ca un porc, nu ai nici cea mai mica sansa. Am dat peste cateva scroafe care mi-au cerut bani, evident le-am dat cu flit, daca vreau sa fut ceva pe bani stiu eu unde sa merg, nu am nevoie sa fiu abordat! Succes!
  2. Oare nu e chiar doamna si se recenzeaza singura, intreb si eu...?!
  3. Atentie la aceasta individa! Vreau sa va impartasesc experienta mea cu aceasta femeie: O sun zilele trecute in jur de ora 11:30 sa vad ce ofera, ca mnah in anunt doamna matura, bineinteles ca nu raspunde, mai incerc cateva numere, nu am noroc sa raspunda nimeni... Ma indrept spre casa...ajuns acasa, sotia acasa evident si in jur de ora 14:00 suna telefonul, un numar... (evident eu stergand apelurile). Raspund, la telefon o femeie ca "mai sunat", eu imediat facand legatura ca o fi una pe care am sunat-o am ramas paf, zic eu nu am sunat, poate e o gresala, dar idioata nuu, ea insista ca am sunat-o...nu mai stiam cum sa o dau cu cretina. Pana la urma am inchis efectiv telefonul, ea o tinea sus si tare ca am sunat-o. Imediat am cautat numarul si uite cine era defapt...individa din anunt... Aviz celor casatoriti sau cu obligatii !!! https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200217/1759/f6724b493fcc7afa584ddf8a6fc9d299.jpg
  4. Salutari ! Am fost eu la Linda acum ceva vreme...loactia este pe colt, strada Cuza Voda la un bloc cu o curte mare comuna. Aici un mare mius, cum am parcat masina si m-am indreptat spre poarta, deja o tanti ce era cu un catel afara ma intrebat pe cine caut...am sunat-o si efectiv a iesit ea la poarta si mi-a deschis...putin "incomod" acest aspect, cel putin pentru mine. Camera per total ok, curat, aerisit, fara mirosuri, baia la fel, curata, prosoape, gel de dush, ca sa zic asa complet utilata :) Linda nu e frumusetea intruchipata, dar nici urata... eu zic ca e pe la 40 , poate mai bine... Actiune : intrat in camera, am schimbat 3-4 fraze protocolar, bagat la dush si intins in pat pana a iesit si ea de la dush. A inceput cu ON, aici iar nimic wow, supt pe pula, fara zone adiancete(am avut parte de mai bune)...pus balonul si se pune tanti mama iedului. In timp ce ii dadeam capra parca se auzeau ceva sunete gen gemete, dar vag...finalizat in guma, spalat pe ciocan si dus am fost. Halat 150 RON Aspect muiere : de frumoasa nu-i urata Locatie: inauntru 10; exterior 2(te vede toata strada cand intri+cei din curte daca se nimereste careva pe acolo) Igiena 10; Timp petrecut efectiv, nu mai stiu exact, dar mai mult de 25 de min nu , efectiv nu ai ce sa faci, de vorbit nu e prea vorbareata... De revenit: Eventual pentru o descarcare rapida, daca sunt prin zona. De masaj, anal si alte chestii nu am intrebat...!
  5. Salutare, Raluca e in gradiste, pe strada Comunarzilor, in aceeasi casa cu Tania, dar evident casa are intrari separate... Cum am reusit sa dau de ea...? "simplu', am sunat zilnic la toate orele posibile, desigur de multe ori era telefonul inchis, dar am nu m-am lasat...pana la urma a raspuns. Cand am fost intrebat "cand vii", esti nebun acum, am lasat tot si racheta(dupa atata chin cu sunatul)...:) Ca si servicii, nu cred ca mai are rost sa mai povestesc toata actiunea, dar a fost all in(69, + tot felu" de nebunii), clar locul ei este la TOP, cine a apucat sa ajunga la ea poate sa confirme. Notele daca isi mai au rostul : 10 10 10 10++++(atitudine frate, nu ca toate penalele ce sunt acum in Arad, da banii si cat mai repede afara). De revenit : cu siguranta DA, dar ma bucur ca nu primeste chiar pe tot taranul coclit. Succes!!!
  6. samsonite

    Fete la strada

    Exact, este vorba de drumul ce duce spre localitatea Horia, nu strada Horia din centru...:)
  7. samsonite

    Fete la strada

    Salutam ! Am vazut azi o brunetica (par lung), langa Volanul( aproape de sensul cu Horia)...nu am reusit sa observ daca era piranda, dar avea un cur demential in ceva colanti negri. A bifat-o cineva, sau sunt mai multe in zona ? Se multumeste !
  8. samsonite

    Roxana 0749407660

    Salutari ! Am fost si eu acum ceva timp pe la domnisoara Roxana, nororcul meu a fost ca eram in zona, am sunat si era si libera, am urcat direct, fara a completa vreun formular de inscreire :))) Locatia era la Ared Kaufland, ghidat telefonic, urc imi deschide Roxi, o fata simpatica, micuta de statura, dar pe ceva platforme de 30 de cm... Ca si aspect arata ok, nu e printesa Sisi, dar e buna de pula :)) Am stat putin in sufragerie la minciuni, servit cu apa...dupa care trecut in alta camera, unde se desfasoara ostilitatile. Baia nu am vizitat, eram dusulit proaspat...a inceput cu un masaj de relaxare cu ceva crema parca...dupa care trecut la oral fara guma...aici mi sa parut putin mecanic, sau nu stiu, prea FAST pentru mine, gen a supt-o de era sa-mi ia pula foc, sa se scoale cat mai repede, fara atentie la imprejurimi... Am pus guma si trecut la normal, capra...aici da, privelistea merita toti banii, sa ii dai in bucile alea care pusca armonios :) geme usor, nu zbiara aiurea fals, contre nu am primit, m-am halit sa ii dau eu si sa admir bucile alea faine :) terminat in guma, sters cu servetele si imbracarea. Am lasat 150 de lei pe masa/birou/comoda ce o fi fost aia, urat la fata toate bune si plecat. Ceva note : Aspect fata : 8/9 Locatie : 10 Atitudine fata : 10 Halat 150 de lei aprox 20 de minute Igiena fata : 10 (curata, epilata) ON : 7 NP 10 De revenit : eu DA, doar ca data viitoare am sa-i spun mai easy la oral..:)
  9. samsonite

    Roxana 0749407660

    Mai mult ca sigur, o fi fost amenintata fata de boschetarii care bat doua tiganci penale(fara dinti in gura) si le trimit la strada sa suga pula, asa numiti "pestii Aradului"...pacat ca a plecat, chiar dimineata cautam anuntul sa o contactez...:(
  10. Salutare futalai, Vazand anuntul pe publi a acestei dudui(face deplasari), fiind singur acasa, o sun. Ne intelegem la 200 de Ron ON si NP( o finalizare), la domiciliul meu desigur. Ajunge fata cu taxi in 20 de minute, ca si aspect ce pot sa zic, pozele sunt reale, dar o avantajeaza foarte mult oricum(machiaj etc), in realitate e putin diferit, dar la corp e ok, sani mari, fund carnos. Imbracata in ceva pantaloni scurti de blugi si pe tocuri si un maieu. Cum spunea un "coleg" mai sus, totul e mecanic, fata plictisita de numa, inteleg ca e cald, dar pornisem clima, am incercat sa creez conditii :) Cum ne-am inteles la telefon, decartez 200 de lei si se dezbraca fata, intreb politicos daca vrea sa faca dus, spune ca a facut...atunci ce sa vezi, cand isi da chilotii jos, se sterge la pizda cu servetele umede, zic serios...numa ce te-ai spalat(in gand)...?! Nu am simtit mirosuri, fata e curata, dar asa ca si idee, pe bune, te stergi cu servetele umede in fata mea, du-te macar la baie in plm... Ca si actiune ce pot sa zic, oralul mecanic, fara artificii, vreo 3-4 minute, dupa care pus guma si se urca pe mine, aaa inainte scoate fata lubrifiantul din geanta si ii da frate sa fie...a sarit in pula maxim 5 minute dupa care imi spune ca o dor picioarele sa stam "pe la spate", bun, dat in ea capra cateva minute, terminat in balon, sters iar cu servetele umede si imbracat la loc! Nici vorba de sunete sau ceva, se auzea dor TV-u si bucile ei cum puscau, se vede clar ca nu ii place ce face, o face doar pentru bani si viteza...Daca am schimbat cu ea 3 propozitii e mult, defapt mai mult am monologat... Notele nu isi mai au rostul dar tousi fie : Aspect: 8 ON: 5 NP: 4/5(am resusit sa ma termin) Igiena fata: nu am simtit mirosuri, dar urmatorul dupa mine a primit doar un refresh cu servetele umede. De revenit: eu nu!
  11. samsonite

    Fete la strada

    Salutare, Am vazut-o si eu pe fata ce sta in drumul catre zadareni, nu o cheama Alina ci Giorgiana...tiganca 100%, sta si in parcul de langa Bank Post, are niste figuri in cap mizeria de numa, e uscata tare, posibil si de la punga de aurolac...despre sani pot sa spun ca ii are acum asa mari ca a nascut de curand! Am abordat-o intr-o noapte in parc, s-a urcat in masina dar mirosea prea tare a tigari, si seminte, asa ca am renuntat...
  12. Hai noroc, Am vizitat-o si eu pe doamna Larisa de curand. Fiind mai matinal de felul meu, sun pe la 10 si ma programeaza la 11, locatia pe strada Miorita, nu mai stiu exact blocul...odata ajuns la locatie sun si imi spune ca imi da un apel cand sa urc(in 10 minute), dragut, eu fiind deja in fata bloclului iar masina lasata strategic la naiba in praznic...nu era asta o problema atat de mare, doar ca fix in fata blocului era plin de muncitori care spargeau ceva la un canal, ei sapau eu ma uitam pe cer...:)) Intr-un final primesc apelul si urc la etajul 3, deschide o fata slabuta, in bikinei si sutien rosu si pe tocuri, fata nu e cine stie ce la fata, sani minusului, dar compenseaza funduletul...apartament ok, baia nu am vizitat(mers dusulit). Cica masaj erotic si contact la 200 de lei, zis si facut, asezat pe pat si frecat cu pizda de pula, dupa 10 minute pune guma, oral bunicel...se pune fata capra, asa capra nu am vazut de prin clasa 12...exact ca o fatuca care nu a mai stat capra in viata ei, o fixez eu pe pula si ii dau...gemete false, nici o miscare...finalizat in guma si bine a fost...spalat pe ciocan la baie(curata) si plecat... Maxim daca am schimbat cu ea 3 fraze, aaa chiar la inceputul actiunii mi-a spus asa sa ma gandesc ca la 12:30 vine altcineva, deci nu am fost chiar in largul meu... Note nu are rost sa dau, deoarece eu nu mai revin deoarece nu mi-a placut deloc atitudinea ei(de diva)...! Tel: 0736927819. Masaj erotic Larisa.
  13. Asa de curiozitate, tanti nu e piranda, din ce se vede in poze cam asa reiese....?!
  14. Serios ? Atunci trebui sa reluam relatiile :) Mersi de info !
×
×
  • Creează nouă...