Sari la conținut

jajajaja

Serious Contributor
  • Număr conținut

    401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jajajaja

  • Dată Naștere 04.03.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Azeroth

jajajaja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputație

  1. Suna bine ce zici tu acolo. Cand facem programarea? Inca o curiozitate, sper ca nu-ti dai drumu la mine in gura?
  2. Tie chiar nu ti s-a luat sa vorbesti incontinuu asa? Sunt curios daca si in realitate esti la fel.
  3. Buna, am si eu niste intrebare. E prima oara cand aud de caviar ca si serviciu, poti sa-mi zici, te tog, ce reprezinta? Ai pus in practica serviciul de cuckold, iar daca da, poti sa-mi povestesti, cum doresti tu, mai pe scurt sau mai in detaliu, cum s-a desfasurat?
  4. Am fost la Roxana acum doua zile, seara tarziu pe la 11 seara. Locatia e pe Dimitrie Cantemir, langa un Raifaissen Bank. Apartemenul este unul cu doua camere si din cate-am inteles, Anais nu mai activeaza acolo... deci au ramas doar doua fete. Note: Aspect-6, Utilitati-7 Roxana e o fata dragutica la fata, da bine de tot cu Mikkylove. Cei care au vizitat-o n-au cum sa nu remarce. La corp nu e wow, scunduta, undeva pe la 1.63, cam 51 de kg. Are un cur bun, tate micute (pe mine unul nu m-a deranjat acest aspect fiindca nu-s fan tate), putina burtica, dar nederanjanta. Note: față-6, corp-6 Actiunea... nu prea-mi place sa intru in detalii, dar pe scurt voi zice cate ceva. Oral din partea ei, oral din partea mea. Are o tehnica buna, o suge bine, chiar cu forta. Primul numar s-a terminat la oral cu ejaculare in gurita. Prima fata care m-a terminat cu un oral. Al doilea numar, a inceput cu un oral, cat sa mi se scoale pula. Dupa a urmat mult sex... capra, misionar, ea deasupra. Fetei ii place sa faca sex dur, la modul ca nu doar ea sa detina controlul, ci si partenerul. Roxanei ii place pula, ii plac limbile, se lubrifiaza natural. Ea ca fata e foarte lipicioasa, nu arata ea de 10, dar se fute si ii place sa te faca sa te simti 10. Note: Oral-9 neprotejat Normal-10 protejat Atitudine -de prietena cat si de futacioasa- ambele 10 Tarif 200lei si ca timp o ora si un sfert, de cand am intrat pana cand am iesit. Din locatie ma refer. ) In concluzie fata merita banii, acuma depinde si de tine cum pui ingredientele ca sa faci chimia buna. O experienta misto, probabil ca am sa mai revin. Faptul ca ma duc rar la fete si ca-mi place diversitate ma face sa spun acest lucru. Unul care se ataseaza si ii place sa revina unde s-a simtit bine ,sigur s-ar reintoarce. Offtopic: Tevezis, dute cu incredere, si dupa ce te duci, sa-mi zici unde dai berile alea. B-)
  5. Am fost ieri la Alexandra. Locatia binecunoscuta, locuri de parcare fara numar in rond, un portar indrumator si curios de fel. In locatie gasesti tot ce trebuie, chiar si apa rece. De baut ma refer si de spalat. Fata e o bruneta focoasa si putin voluptoasa, cu ochi caprui si-o privire foarte porno. Are niste buze la care cu greu te abtii sa n-o saruti, pacat ca oricum nu te lasa:). La corp e beton, tate faine, cur bun, pe la 1.60, putin peste gustul meu ca si volumitate. Daca ar mai slabi vreo 2 kilograme ar fi super. Pentru adeptii de foot-fetish, fata are picioare frumoase si bune de supt, lins, sarutat. Pozele exprima realitatea la perfectie, nu ma asteptam. Cand am ajuns imi venea sa ma recomand brett, dar nu stiam daca-l cunostea. ) Totul a durat o ora si vreo 10 minute, doua numere. Actiunea a implicat oral din partea ei, are o tehnica bunicica, limbi din partea mea si-n cur si-n pizda. La normal am futut-o-n misionar, capra, umeri-craci si ea deasupra. Fata se umezeste cam greu de fel, avand nevoie de lubrifiant. Locatie: 9 (aspect-8, utilitati-10) Aspect: față-8/corp-8 Igiena: 10 Oral: 7 Normal: 8 Experienta: 10 (10+ daca te-ar lasa s-o si saruti) Tarif: 300lei / o ora + extra Per total, fata e peste tot ce am incercat de pe forum. Nu va lasati pacaliti de notele relativ mici, sunt eu foarte pretentios de fel. Fata merita, o recomand. Revin la ea cand voi avea ocazia.
  6. http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5761c9ac4f31e Din poze pare a fi una si aceeasi.
  7. N-am zis ca vreau poze noi. I-am zis doar ca poate sa scrie up direct, nicidecum sa puna poze noi in loc de cele vechi ca sa indice faptul ca-i libera. Nu am certat-o, doar i-am dat un sfat. Si-n plus, chiar daca as fi vrut sa fac o laba, nu te-ar privi pe tine. Data viitoare cand cauti anturaj cu japca, fa-o mai cu cap.
  8. Nu-mi spune ca incepi si tu sa repostezi poze pe care le-ai postat in trecut. Daca vrei un up, poti scrie up direct :-D
  9. Sezi bland, talica! Nu cauta anturaj cu japca, gustere. Fac figuri si dupa 10 rosii daca am de ce. Apropo, am vazut ca esti talpa iute. Ia cara-te de aici! PS: nu mai abuza de "..." si "!!!". Nu de-alta, dar pari isteric.
  10. Iar tu, sa te sufoci cu a mea pula in timp ce inghiti tot, domnule poponar.
  11. Scrie, ba, si tu ca tot omu' Te prostesti ca un cur.
×
×
  • Creează nouă...