Sari la conținut

mishulka

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mishulka

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    home

mishulka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. VIN la tine sau la hotel. Lavinia studenta rafinata, pasionala, dornica de sex anal, oral deep, normal in diferite pozitii, iti ofer senzatii tari ce nu ai mai trait pana acum, combinate cu servicii de calitate, poze reale, 0769.252.310 poveste scurta in 3 acte: cautat, vorbit cu ea la telefon. parea ok, a confirmat anuntul si vine spre hotel in 30 min. Am rugat-o sa nu se deplaseze daca pozele nu ii apartin... peste 40 min apare la usa mea o tipa urata de-a binelea cu un corp ok care intra si ma anunta ca nu face anal nici 69 dar poate sa incerce o tura oral desi nu crede ca se prea pricepe am rugat-o deci sa se care Tzeapa!
  2. confrati, cu multe recomandari am ajuns la locatia de mai sus am ales dupa bunul plac din 4 d-re dragutze cea care era pe standardul meu - miniona si bine desenata incredibil, tipa avea cei mai bestiali sani naturali pe care mi-a fost dat sa imi asez feluritele organe - ever - este practic si unicul mare avantaj al damei cu pricina, masajul in sine fiind un fiasco gagica avea asa o parere buna desprea ea incat nu scotea 2 vorbe...mai mult erotismul lipsea cu desavarsire..fiind mai degraba o corvoada .mai bine ma frecam de un gard! In mod cert nu voi mai reveni...insa pt curiosii excentrici(200 pt niste tate e cam mult) poate fi o aventura celelalte dameze - am inteles- desi eram mai modeste, feedback-ul e ca erau mult mai inimoase P.S. scuze, nu stiu cum o cheama pe miniona tzatoasa dar sigur nu aveti cum sa o confundati...mai ales dupa abundenta de cosuri de pe fata
  3. confrati, intr-o seara rece si seaca am ajuns cu niste prieteni la acest salon. Prima impresie a fost beton - ne-a intampinat o blonda draguta cu niste sani incredibili care ne-a invitat inauntru si ne-a servit pe fiecare cu ce am vrut. dar sa trecem la actiune. clar pusesem ochii pe blonda dar un confrate pe care sa se insoare a avut - fireste- intaietate asa am ajuns cu iza, o tipa miniona cu sani tare mici am inceput cu clasica asteptare care ma enerveaza ...apoi...am avut parte de cel mai interesant masaj pe care l-am primit vreodata!!! atentie! pur erotic nu altceva! erotismul crestea in valuri, ciclic, ritmic cand am terminat am fost convins ca voi ramade desidratat 3 zile! a fost o experienta fascinanta, profund erotica! voi reveni!
×
×
  • Creează nouă...