Sari la conținut

cor leone

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

cor leone a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 13 2013

cor leone a avut cel mai apreciat conținut!

Despre cor leone

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    WildWest

Vizitatori Recenți Profil

3.106 citiri profil

cor leone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

251

Reputație

  1. Wooooooowwwww !!!!! Felicitari Miha !!! Arati mult mai bine :clap2
  2. Salutare confutadores ! Am avut placerea de a ma intalni cu aceasta domnisoara, ieri. Stabilit de dimineata prin SMS intalnirea, apoi am vorbit la telefon .Atitudine pro-client chiar si in momentul in care am deschis discutia despre schimbarea orei de intalnire.Locatia este destul de accesibila, am gasit loc de parcare usor,se fereste intrucatva de vecini si o inteleg. Zice ca e singura in locatie si nu am nici un motiv sa nu o cred.Singura prezenta suplimentara este un adevarat dulau, o simpatica corcitura feroce intre un bichon maltez si un terrier care nu i-am simtit prezenta pe parcursul actiunii . Purtati-va frumos cu domnisoara, altfel riscati sa va clantane outzele Pentru cei ce sunt interesati de afaceri imobiliare: locatia curata, open-space marisor, baia curata si cu de toate (gel, apa de gura, sampon, sapun), cuier defect in baie, prosop pe jos la iesirea din baie,papuci si prosop primit de la inceput, nu am simtit miros de tigara (eu sunt nefumator) Pentru cei ce sunt interesati de domnisora: este exact ca in poze,discutia de inceput a decurs fara probleme, cadoul cerut la inceput pentru ca nu ne cunosteam 150/h, nu am negociat pozitii, stabilit targeturi sau alte pretentii.Serviciile oferite sunt corecte,preturi corecte, exact ca in semnatura ei.Tot ce am cerut a fost sa ne simtim bine, daca ceva nu ne face placere sa spunem.Eu unul am facut click cu ea si am petrecut aproximativ 1 ora frumoasa. Ce as fi vrut in plus costumatie adecvata(ciorapi, portjartiere, pantof cu toc)- pentru ca fizicul o ajuta.Probabil nu si parchetul laminat ) Nu stiu daca o voi mai prinde la reintoarcerea in tara, dar fratilor, aveti grija de ea pentru ca merita ! Te pup Alice !
  3. Salutare confutadores ! Am avut placerea de a ma intalni cu aceasta domnisoara, ieri. Stabilit de dimineata prin SMS intalnirea, apoi am vorbit la telefon .Atitudine pro-client chiar si in momentul in care am deschis discutia despre schimbarea orei de intalnire.Locatia este destul de accesibila, am gasit loc de parcare usor,se fereste intrucatva de vecini si o inteleg. Zice ca e singura in locatie si nu am nici un motiv sa nu o cred.Singura prezenta suplimentara este un adevarat dulau, o simpatica corcitura feroce intre un bichon maltez si un terrier care nu i-am simtit prezenta pe parcursul actiunii . Purtati-va frumos cu domnisoara, altfel riscati sa va clantane outzele Pentru cei ce sunt interesati de afaceri imobiliare: locatia curata, open-space marisor, baia curata si cu de toate (gel, apa de gura, sampon, sapun), cuier defect in baie, prosop pe jos la iesirea din baie,papuci si prosop primit de la inceput, nu am simtit miros de tigara (eu sunt nefumator) Pentru cei ce sunt interesati de domnisora: este exact ca in poze,discutia de inceput a decurs fara probleme, cadoul cerut la inceput pentru ca nu ne cunosteam 150/h, nu am negociat pozitii, stabilit targeturi sau alte pretentii.Serviciile oferite sunt corecte,preturi corecte, exact ca in semnatura ei.Tot ce am cerut a fost sa ne simtim bine, daca ceva nu ne face placere sa spunem.Eu unul am facut click cu ea si am petrecut aproximativ 1 ora frumoasa. Ce as fi vrut in plus costumatie adecvata(ciorapi, portjartiere, pantof cu toc)- pentru ca fizicul o ajuta.Probabil nu si parchetul laminat ) Nu stiu daca o voi mai prinde la reintoarcerea in tara, dar fratilor, aveti grija de ea pentru ca merita ! Te pup Alice !
  4. Salutare confutadores ! Am avut placerea de a ma intalni cu aceasta domnisoara, ieri. Stabilit de dimineata prin SMS intalnirea, apoi am vorbit la telefon .Atitudine pro-client chiar si in momentul in care am deschis discutia despre schimbarea orei de intalnire.Locatia este destul de accesibila, am gasit loc de parcare usor,se fereste intrucatva de vecini si o inteleg. Zice ca e singura in locatie si nu am nici un motiv sa nu o cred.Singura prezenta suplimentara este un adevarat dulau, o simpatica corcitura feroce intre un bichon maltez si un terrier care nu i-am simtit prezenta pe parcursul actiunii . Purtati-va frumos cu domnisoara, altfel riscati sa va clantane outzele Pentru cei ce sunt interesati de afaceri imobiliare: locatia curata, open-space marisor, baia curata si cu de toate (gel, apa de gura, sampon, sapun), cuier defect in baie, prosop pe jos la iesirea din baie,papuci si prosop primit de la inceput, nu am simtit miros de tigara (eu sunt nefumator) Pentru cei ce sunt interesati de domnisora: este exact ca in poze,discutia de inceput a decurs fara probleme, cadoul cerut la inceput pentru ca nu ne cunosteam 150/h, nu am negociat pozitii, stabilit targeturi sau alte pretentii.Serviciile oferite sunt corecte,preturi corecte, exact ca in semnatura ei.Tot ce am cerut a fost sa ne simtim bine, daca ceva nu ne face placere sa spunem.Eu unul am facut click cu ea si am petrecut aproximativ 1 ora frumoasa. Ce as fi vrut in plus costumatie adecvata(ciorapi, portjartiere, pantof cu toc)- pentru ca fizicul o ajuta.Probabil nu si parchetul laminat ) Nu stiu daca o voi mai prinde la reintoarcerea in tara, dar fratilor, aveti grija de ea pentru ca merita ! Te pup Alice !
  5. Sunat la nr. 0726491879. Domnisoara a raspuns la telefon imediat .Voce cam plictisita.Revine la lucru intr-o saptamana . Sa aveti presiune !!!
  6. Hotaraste-te !!! Vad ca ai si primit 4 puncte reputatie la foc automat ))
  7. Pe bune ca as spune numele clubului, dar acum ma intreb daca chiar se merita sa fac pentru unii merita acest serviciu. Am specificat clar Predeal, unii citesc (inteleg) Sinaia..... Eu consider ca nu merita sa-mi racesc gura de pomana )). Pentru cei intradevar interesati, apelati la dr. Google , faceti o mica filtrare de informatie si veti afla raspunsul mai usor decat credeti. Succes!
  8. In iunie 2016 am fost prin Predeal cu inca 2 tovarasi de suferinta ,iar intr-un club de noapte (nu stiu daca pot sa-i spun numele sa nu se interpreteze ca reclama dar daca e ok, o sa-l zic) intr-o seara de joi, era karaoke.Am agatat acolo 2 pasarele de noapte care au venit in camerele noastre, dupa ceva negocieri de taina . Din discutiile cu ele, ne-au spus ca vin regulat in Predeal, sunt din Bucuresti, studente - dar nu pareau.Nu au vrut sa ne dea numere de telefon, au zis ca le gasim mai mereu pe acolo daca mai revenim.Cadoul a fost 500 patrunjei cu ceva consumatie la bar pentru noi toti.Cat am stat noi pe acolo, le-am vazut regulat si in Predeal, si in bar ,dar nu le-am mai chemat, pe motiv ca ii venise radarul unuia dintre noi. Cum eu nu prea stau prin tara,nu strica sa aruncati o privire, zic eu... Sa aveti noroc !!!
  9. Salutare confutadores In trecere fiind prin capitala, pentru o sezatoare cu fostii colegi,aveam o lista cu 3 fete pe care doream sa le testez. Primele doua din lista nu mi-au raspuns la tel/sms dar am avut noroc cu Diana.Tin sa precizez de la inceput ca nu sunt fan skiny, dar Diana mi s-a parut din poze o fata skiny cu forme si aveam si eu fanteziile mele de holtei .Am stabilit intalnirea incepand cu ora 18:00, pentru 1 ora. Programarea respectata .Urcat cu liftul la etaj 10,garsoniera curata , cartier Dristor.Locatia usor de gasit,stie sa dea repere bune. Am fost asteptat intr-un neglijeu frumos ce-i puneau in evidenta timidele forme. AC in locatie.La prima vedere pot spune ca a fost exact ce mi-am imaginat. O skiny cu ceva forme dar cu o prezenta placuta.Mi-a adus aminte de o colega de grupa cu care ma ''ciocnisem'' de cateva ori in tinerete.... Discutii principiale la inceput, i-am spus apoi ce doresc, am trecut la dus (baie curata si dotata). Am primit un ON (la cererea mea) care a fost soft, poate prea soft pentru gustul meu , desi am incercat sa o directionez, nu prea ne-a iesit. In schimb, ma intreba intr-una daca e ok, daca imi place, scotandu-ma din ritmul meu intrucatva.Incearca sa-si dea silinta, sa se faca placuta, lucru pe care il apreciez la justa lui valoare, iar nereusita de la oral o trec in contul meu de data asta. Am schimbat cateva pozitii fara veleitati acrobatice (69,misionar, doggy) dar cu multa dorinta si pasiune exteriorizate, revenit spre final in pozitia misionarului unde am si finalizat glorios cu ea in bratele mele.Completat ora cu un masaj cu ulei foarte relaxant si corect executat si discutii generale.La plecare , am facut dus , ne-am pupat si am plecat cu gandul de a reveni in scurt timp. Ideea mea de final: Merita fiecare leut investit, fata are potential,pret ok. Note: Indrumare spre locatie/seriozitate:10 Garsoniera:9 Curatenie locatie+dotari :10 Aspect fizic: 8 (skiny cu forme, miniona) Aspect fatza: 9,5 Oral: 7 Normal:9 (se uda natural) GFE: 9 (i-am scazut 1 punct pentru a-i da data viitoare 10 ) Masaj:10 Ciocolata de final: 150 leuti si pupicel de final. Si eu am să revin pentru acel ''quelque chose'' pe care il intuiesc la ea.Nu a fost waw de la inceput (o fi fost si tatonarea primei vizite de vina), dar am incredere ca la urmatoarea intalnire vom fi pe aceeasi frecventa.Mai las eu, mai pune ea... ) Sa aveti presiune domnilor!! Te pup Diana !!
  10. Daca ''sindicatul'' a propus, ''patronatul'' a aprobat, noi, clientii, ne supunem. Sa indrazneasca unul sa boicoteze , ca l-am ars ! )))
  11. Din poze (si in realitate) fatuca asta arata bine, arata si inainte (2014), dar serviciile ii dadeau cu virgula din pacate.Acum vad ca a mai pus putina carnita pe ea. Am vizitat-o(+recenzie) pe cand avea cuibul la galeriile Soveja si nu m-a convins deloc atunci, ca si pe alti confutadores de aici. Totusi din iunie de cand a revenit pe piata si pana acum, nu are decat 1 recenzie buna si o parere luata la 2 noaptea ,desi unul dintre ai nostrii ne spune ca nu duce lipsa de clienti ))). Nu vreau eu sa fiu mai catolic decat papa , dar sa lasam recenziile sa vorbeasca despre ea si nu sa ii ridicam topicul la fileu numai din vorbe si fara acoperire in fapte. Obi, daca ai asa trecere la ea, poate o convingi sa intre pe forum (stie de existenta lui), sa comunice cu noi, sa sparga intrucatva gheata cu care am fost obisnuiti . Sa vedem ca s-a schimbat in bine, asa cum spui, asa cum o lauzi, si apoi vom incerca marea cu degetul. Cat despre trecerea la top, eu zic ca poate sa mai astepte.....
  12. Nu-i dati idei ,ca omul se pune serios pe treaba.)) Cine stie unde poate ajunge !
  13. Serios? Cum de ti-ai dat seama, pezevenghiule? Acum in 2-3 vorbe, o scurta analiza gramaticala,te rog..... . Sa nu plictisim colegii si sa poluam topicul inutil.Cu totii avem de invatat in viata. Ia spune tu, eruditule ) Dar numai daca ai timp si nu ai mana ocupata !...
  14. Altul care nu stie sa citeasca..... Vezi postarea 104 de mai sus. Acum sa nu ne arati ca nici sa numeri .....
  15. Cu alinierea planetelor te ajut eu ! Calendar astronomic - august 2016În calendarul roman luna august se numea "sextilis" fiind a şasea lună. După introducerea lunilor ianuarie şi februarie de către împăratul Numa Pompilius în preajma anului 700 î.Hr., această lună a devenit a opta. Prin anul 8 î.e.n. aceastei luni i s-a schimbat numele în onoarea împăratului Augustus. Iniţial luna august avea 29 de zile dar Iulius Cezar a adăugat încă două prin anul 45 î. Hr.. În tradiția noastră populară, luna august se numește Gustar. http://www.astro-urseanu.ro/imagini/observa/calendar/aug2016/ssolar-aug16.png
×
×
  • Creează nouă...