Sari la conținut

barbuandrei2121

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barbuandrei2121

Informatii Personale

  • Sex
    Cuplu
  • Oras:
    filipine

Vizitatori Recenți Profil

956 citiri profil

barbuandrei2121's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. :))))). Dar nu ne hartuim si nu ne amenintam, discutam. Oare Catalin o fi iubitul sau pestele? Ce spui ‘Amyra’, tu stii mai bine, doar sunteti prietene. Si gata, va promit ca nu mai spun nimic aici de pe acest cont. Seara linistita Giulya! Te pup draga mea!
  2. Stii ceva, la un moment dat lucrurile urate pe care le faci se intorc impotriva ta. Iar tu esti o alta panarama care mai rau inflameaza situatia. Nu o ajuti cu nimic chiar daca sunteti prietene, ci din contra, mai rau ma alimentezi si mai mult ma ambitionezi sa fac ce mi-am propus. O sa fie ceva lent si cu repercusiuni pt Giulya, asa ca intre fete, sau baieti, cine stie :))))
  3. Giulya zilele viitoare am sa-ti fac niste surprize in sensul ca toate rudele si prietenii tai cat si famila chiar daca nu mai ai treaba cu ea(mai putin surioara ta ca este prea mica, doar 5 ani) vor afla ce parasuta esti. Jeni se va ‘bucura’ foarte mult sa vada ce parasuta de fata a facut. Pe viitor inainte sa faci anumite afirmatii sa ai mai multa grija. Ai fost prea tare in gura si nesimtita. Iar lucrurile astea se vor intoarece impotriva ta. Te pup!
  4. :)))))) Nu e problema poti sa dai si +10, imi fac alte conturi, nu te mai chinuii. Hai ca te las ca stiu ca esti stresata rau acum si stai linistita ca inca nu-ti dezvalui identitatea caci nu e frumos. Dar nu mai fi tare in gura pe viitor. Te pup si o seara frumoasa langa Catalin. :))))) Poate ne auzim maine.
×
×
  • Creează nouă...