Sari la conținut

songokudbz

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre songokudbz

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

songokudbz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Am revenit in CJ si parerea mea personala este ca femeile din BM, is naspa, si nu merita banii. Mai bine treceti pe piata din CJ. Apropo eu sunt baimarean, dar tot mai bine ii la Cj.
  2. Se numeste salonul Zeita Afrodita, si este pe strada Henri Barbuse in Cluj. Aici ai si un numar de telefon: 0747521079, 0742809092. Program: Luni-Vineri intre orele 10-20, sambata intre orele 10-17.Distractie + ca unele tipe fac din pasiune.P.S. Avand in vedere ca stau in Cluj de 4 ani am cercetat piata cat de cat. O ora normala la salonul asta ii 60 RON, dar marti si joi au 20 % reducere.DistractieP.S.S. Mai deseara aveti nr de tel a salonului din Baia Mare despre care am vorbit mai devreme. Deci sa fiu sincer, am fost de 3 ori, si am dat de o tipa care a fost extraordinara, una Alexandra ( desigur nu cred ca Alexandra despre care a povestit in post-ul de mai sus ). Mi-a luat 48 lei, dar m-a facut sa ma simt de parca as fi iubitul ei, miscari suave, corp perfect, am putut atinge tot la ea + ma finalizat de 2 ori. Ultima data cand am fost a fost in Iunie, sper ca mai ii acolo tipa. Probabil am avut noroc, sau fata s-a simtit atras de mine, nu pot sa va zic. In rest, cred ca ce a zis "Artisti"-ul in primul post ii cam prea exagerat, casa arata ok si fetele sunt de treaba. Cum se zice in popor: gusturile nu se discuta. Sanatate si sper ca v-am sporit curiozitatea
  3. Am gasit in Gazeta de Maramures un salon de masaj, nu mi-au zis numele. Am sunat si au spus ca practica masajul erotic 1 finalizare, maxim 2, dar nu garanteaza, la 150 ron. Foarte scump frate, avand in vedere ca in Cluj stiu 1 loc unde fac masaj erotic marti si joi la 48 lei/ora si fetele sunt super.P.S. Am sa postez si numarul de telefon al salonului cand ajung acasa, mai deseara.P.S.S. Nu pot sa inteleg ce sunt cu preturile astea ridicate, macar daca ar fi profesioniste si s-ar dedica meseriei, dar nici atat macar. Prostie mare. Revin mai tarziu cu numarul de telefon.
  4. Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon pentru salonul de masaj erotic Shiva? ce gasesc pe internet nu ii bun numarul. Sau macar sa imi ziceti daca exista salonul sau a fost careva acolo. Multumesc
  5. Ms, la 100 RON ce face numa masaj, sau tu ce pachet ai ales ?
  6. Deci azi am sunat la peste 20 de numere de tel si majoritatea tapa sau nu raspund la tel, m-am folosit de Piata A-Z. Iar dintre cele care raspund 90 % 1 finalizare. Poate cineva sa imi recomande o tipa care sa o faca 1 ora intreaga la un pret decent de 150 ron?
  7. Cine poate recomanda o escorta in cj, preferabila pana in 30 ani max, la un pret decent de 150RON/h ?
×
×
  • Creează nouă...