Sari la conținut

mariucu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mariucu

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tm

mariucu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. E ok fata. Ce dreq o dati in atata matematica. Vizitat. Locatie- 9 Atitudine- 10 Pret-10 Igiena-9 Pule ridicate va doresc.
  2. Haha...cea mai tare !!! Propun sa menționăm de acum încolo, dacă au sau nu cos de gunoi la baie fetele.
  3. Acum am fost la drăgălașă asta de femeie. Este de nota 10, daca exista chimie reciprocă. Recomand.
  4. Caut femeie frumoasa dispusa pentru fisting. Poate stiti pe cineva. :)
  5. E foarte OK, caprioara. Am fost azi pe la ea si am ramas surprins placut. Este dezinvolta si ascultatoare. Pe deasupra e si curata. Merita banii. Locatie: 8 Aspect: 9 Pret: 10 Oral: 10 Succes, baieti!
  6. Am fost ieri pe dragalina, pare-se ca Denisa nu mai activeaza... Am stat la un oral cu Daria (eu hotarat sa bag un anal la Denisa). Foarte senin, Daria spune ca colega nu mai presteaza. Norocosi cei care au pompat la ea..
  7. concluzia e ca gusturile nu se discuta. sunt sigur ca la 150 se primeste si anal la Denisa. keep in touch.
  8. Karina: 100 nr. si 150 ora Denisa: 70nr. si 120 ora... Convingeti-o cu preturile Karinei si va merge... Te duci acolo cu 70 ron si vrei pornostar...nu e bine! scoate 100 si o convingi... Good luck, boys!
  9. fata e cuminte si ascultatoare, se pare ca tine cont de ce se scrie aici despre ea. am zis ca am citit pe forum de ea si ca e mai bine daca si-ar sorta un pic clientii(sa ramana cu forumum, fara pb) e curata la ce forje se baga in ea, nu mi-a comentat la propuneri si m-am simtit bine. merita banii, clar; daca ai 50 face oral, daca ai 70 face combinat, daca vrei o ora 120... e rezonabil si nu poti comenta. muzica este, atmosfera acceptabila, casa curata cu mult fum de tigara in schimb. parerea mea e ca o "bate' pe Karina din Sagului. recomand si mult succes.
  10. salut, am fost azi. fata e ok, mai era cu o alta blonda inalta si interesanta. Am avut de ales si am ales blonda mica. pantofi cu toc amandoua, atragatoare astfel ptr. mine. Am intrat in camera am platit 70 ron, s-a dezbracat, are corp frumos de mic, sani fermi si pare delicata. a inceput un oral bun, dupa care am luat-o in brate si am tras la ea. curatenie: 9 locatie:8 atitudine:8 corp:9 pret:10 revenire: da
×
×
  • Creează nouă...