Sari la conținut

love_me

Serious Contributor
  • Număr conținut

    264
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre love_me

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

11.008 citiri profil

love_me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

196

Reputație

  1. Ok!!!o sa încerc!!!dar nu știam ca se poate si de pe telefon!!!
  2. Pe bune Oly?? Parola este:Îmi bag pula!!!! Serios acum, cum sa-ți dau parola mea???
  3. Atunci te rog, învață-ma tu cum sa îl sterg de pe telefon!!!!
  4. Buna din nou!!!chiar nu-mi asculta si mie nimeni rugile??Pisicuts, te rog, stergi-mi si mie acest 'cont'ca nu știu sa-l sterg de pe telefon!!!In acest moment chiar nu vreau sa mai am acces la forum si nu vreau sa ma apuce vreo nebunie sa încep sa vorbesc mai mult decât trebuie!!!nu vreau sa ajung in postura de paracioasa si așa cum mulți știți ca ma ia gura pe dinainte, prefer sa nu am cum sa fac asta in caz ca îmi vine!! So...te rog sa îmi stergi contul pt ca m-am saturat de unele zdrente si unii labagii de aici!!Consider ca nu ma ridic la nivelul acestor ambasadori ai adevărului suprem!!Multumesc anticipat!! PS:va rog nu continuati discuția pt ca nu voi mai răspunde!!seara buna !!!!
  5. Buna!oferta de 200 RON ora s-a terminat!!! Reamintesc tarifele pt ultima oară: 150 RON o fin oral si normal 250 RON ora oral si normal 350 RON o ora jumătate oral si normal Fin orală sau faciala sunt incluse in preț!! Pt swallow se mai adauga 50 RON iar pt anal 100 RON!!!! Nu negocieze nu fac reduceri!! O zi buna!!!
  6. Pisicuts te mai rog o singura data ceva si gata!!iti multumesc ca ai fost prompt si de fiecare data m-ai ajutat când ți.am cerut asta! Te rog sa mi stergi si mie contul...nu reușesc sa mi.l sterg deoarece nu am un laptop la îndemână, scriu de pe telefon si nu reușesc singura!!iti multumesc anticipat!!!o zi buna!!
  7. Orgoliul nu ma lasa!suna.ma tu:-D:-D:-D
  8. Doar atat ai de spus...???nu cred...
  9. Mda....si eu te iubesc!!!!
  10. Tot ce am scris....am scris cu cap!!!!nu ma subestima!!
  11. 1)cu o mama grav bolnava care citeste presa si se uita la tv sa o vada pe Lorena si un tata care sta foarte des pe internet si care la fel a vazut.o pe Lorena la tv cand a facut acest site public si un var extrem de apropiat mie care lucreaza in cadrul SRI...cred ca oricui i.ar fi teama!!!atat timp cat site.ul nu ar fi fost facut public totul ar fi fost ok! Sior cand se gaseste cineva fara suflet sa spuna ca nu ii pasa si ca trebuie sa ne asumam!!asuma'ti tu!!!!! "De ce" nu am de ce sa te injur pt ca nu te cunosc...chiar imi place sa te citesc...esti simpatic!!
  12. Mr. De ce....imi permit o intrebare pertinenta, zic eu...defapt doua..! Cum ati ajuns la aceasta concluzie??? PS:Numarul dumneavoastra de telefon se termina in 666??
  13. Nu mi se pare interesant ce ai scris si deaceea nu o sa recitesc....Restul e can can!!! PS:Stiu ca pozele apar si pe alte site.uri, dar deocamdata doar acesta a fost facut public!!!
  14. Nu zic...chiar asa este!!!Nu are nicio legatura ce ai spus tu cu ceea ce s-a discutat in thread!!Dar e de inteles, tinand cont ca ai spus ca nu ai citit..nu ai urmarit...nimic despre acest subiect!! Dar nu-i panica...!!!si mie imi place uneori sa vorbesc doar ca sa nu tac!!!
×
×
  • Creează nouă...