Sari la conținut

rahova

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre rahova

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

7.328 citiri profil

rahova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

308

Reputație

  1. PEI normal, ca a venit Baitul tau din RAHOVA !!!! Si a satisfacut, PRINTESA LUY BYNE.........😝😊 TE pupa, nebunul tau!!!! 💋
  2. Frate eu zic , sa te duci la BOCA sa te rogi!!!Ca poate in 2023 ajungi !!!😃 Ca fata este, prea ocupata..😁 Sper sa nu ma, VB de rau!!!!!🤣 Va doresc LA TOTI CUC TARE!!!!!
  3. Va rog frumos, sa nu va luati de PRINTESA MEA!!! Ca am obosit-o tare azi....... Te😘 BETY!!!!!!!
  4. Si eu o iniciez, o fac surub pe pereti!!!!!🤩 Scot saiba din ea.......😁
  5. Salutare!!! Recenzia este, pentru curvari nu pt , incepatori....😀 Nu intru in amanunte, am plecat de la yubi, a mea transpirat si tremurind!!!!! Fata din ce, in ce ma satisface mai bine.....😉 Tine-o tot ,asa Bety a mea!!!!!😊 Te NEBUNU TAU !!!!!!
  6. Yubi vezi ca luni, eu o sa fiu MOS CRACIUN...😜 Si vin, sa i -mi iubesc Craciunita!!!🤗💋
  7. Salutare fratiilor!! Sunt proaspat, intors de la Ana.. 😁 Fata, are niste cosuri pe frunte, si am intrebat o ce a patit !!!!😝 A zis, ca nu are, un cordaci, sa o futa bine.....🤩 I a dat, baiatul ei , ANAL!!!! SA I treaca, pana maine, acneea ....😇 Te pupa, nebunu tau! VA rog, sa o lasa-ti in pace, ca vreau sa o tin doar pt mine.😝🤩 Glumeam luati o sa o futeti!!!! 😜 Te pwp ferentarysta mea!!!!!!!💓
  8. Stiam nebuna mea, ca mine nu o sa fi .🤣 Dupa cate nebuni, am facut!!!!! 😁 Te😘 dulce PRINTESA MEA. 💓🥰
  9. S-a speriat, de frumusetea ta!!!🤣🤗😘
  10. Pe hai o data, nebuna mea....😉 Ca de abea , astept sa ne yubym!!!!!!🤗😘
  11. Frate domnisoara... BETY este deja arvonita!! 😝 Am vb, cu MAMA soacra sa mi- o dea acasa!!!🥰🥰
  12. Futacilor m-ai usor, cu BETY....😁 Ca eu am abonament la ea , si daca ma enervez o iau acasa!!!!! 🤣 Te pup Yubiiii!!!!
  13. Salutare! Am fost azi, la proaspata si pofticioasa Ana!! Nu intru in amanunte,ca se stie din recenzile anterioare)))))))) Fata este, o bomba cu ceas!!! Yubi, sa ramai tot asa Pot spune,ca m--a a fost bestiala, ce am facut pe balcon o 'DINIOARA'.... Acum nebuna, a zis sa o facem pe bloc. 😀 Ma bucur ,ca sta langa mie pe FERENTARI .😂😂😂😂 AM angajat,niste enorias,sa aibe grija de ea..... TE 💋NEBUNA MEA!!!!!!!
  14. Salutare! Am fost, miercuri si am revenit, si ieri la domnisoara.... Mantea!😃 Pt mine, este printesa Mantea 😝 Te sarut, si tin-o tot asa!! Al tau,nebun te💋 dulce!!!
  15. Salutare! Am vizitat -o pe Bety, Intr-o, saptamina de trei ori. Pot spune, ca fata este, atragatoare, si din ce , in ce , m-ai lipicioasa . Trebuie loata, la mine, acasa! 😃 Si pastrata, pt mine ,binenteles glumesc,...😝😝 Sper sa nu , te supere pe myne..!! Se stie nota este, de la mine, pentru ,tine10 pe linie.🤗 Esti NR 1 PT mine te 💋 Curvaru din RAHOVA!!🥰🤣 DE REVENIT!
×
×
  • Creează nouă...