Sari la conținut

mihais

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihais

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

mihais's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Buna. Maine (sambata -20 octombrie) lucrezi? Multumesc.
  2. Buna. Maine (sambata -20 octombrie) lucrezi? Multumesc.
  3. Buna, Alina. Lucrezi astazi(duminica 29.07.2018)??? Si daca da, in ce interval orar esti disponibila? Multumesc si o zi buna.
  4. Buna, Cristina. De obicei in ce interval orar lucrezi? Sa stiu cam cand sa incerc sa-mi fac liber pentru o intalnire cu tine...... Multumesc anticipat de raspuns.
  5. Salut....."prietene"..... Am si eu o intrebare pentru tine, dupa cum urmeaza : Tu chiar faci misto de noi? Nu numai ca o jignesti pe Ania, care lucreaza pentru banii ei (nu cerseste sau da in cap, isi munceste banii...) dar am impresia ca ne iei pe toti la misto (atat pe Ania cat si pe toti colegii forumusti de aici).....te-ai gandit mult la oferta asta? Cam cum te-ai gandit tu, sa va adunati 4 baieti, sa puneti fiecare cate 50 ron si sa futeti ca la fasole timp de 3 ore? In locul tau mi-as sterge postarea si mi-as si cere scuze fata de Ania , caci ai jignit-o cu propunerea ta. Hai sa nu ne luam la misto si sa ne jignim inteligenta, da? Chiar daca ea practica "meseria" pe care o practica, hai sa nu ne batem joc de ea si sa o tratam ca pe o domnisoara/femeie ca toate celelalte, da? Adica sa ne comportam cu respect si decenta...... Multumesc si sper sa-ti revizuiesti comprtamentul si gandirea.
  6. (stiu ca sunt offtopic) Buna Ania, as dori sa-ti fac o vizita pe maine(vineri 17 aprilie). La ce ora incepi programul? Eu puteam pe la un 10 de exemplu, de aceea te intreb. Multumesc anticipat pentru raspuns si o noapte placuta
  7. (stiu ca sunt offtopic) Buna Ania, as dori sa-ti fac o vizita pe maine(vineri 17 aprilie). La ce ora incepi programul? Multumesc anticipat pentru raspuns si o noapte placuta
  8. Salut, sunt Mihai si sunt nou venit printre voi.
×
×
  • Creează nouă...