Sari la conținut

dan44

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dan44

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.884 citiri profil

dan44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

31

Reputație

  1. Te așteptam cu drag! Câteva poze cu păsărica ne ar prinde bine! 😚
  2. In titlu nu apare nr intreg Diana. Apare 073352...... L am gasit pana la urma pe la inceputul topicului. Nu va faceți griji pt mine. Lasati papagalul in pace. Mulțumesc catelul dinamo!
  3. Salutare! Acum m am intoes de la ea. Plictisita la maxim a dat vina pe oboseală. Am ales o finalizare f bine am făcut. Aspect 6, mica si grasa GFE 2 cu indulgenta, nu am observat zambet la ea, incruntata, acra etc.. Locație 8 ON 8 Normal 7. De revenit...... ðŸ˜
  4. Am eu programare in seara asta, am sa revin cu recenzie. Am fost de 3 ori la ea inainte de pandemie a fost de nota 10 pe linie de fiecare data, sper ca nu s a schimbat.
  5. Buna Monica! Astazi prestezi?
  6. dan44

    Anda - 0738543166

    Salutare! Dornic de pasarica astazi dupa 4 luni am ajuns din nou la Anda. A raspuns la telefon foarte repede, ajung in 10 minute in zona Republicii cofetaria Andrei, astept inca 5 minute jos la rugămintea ei. Odata intrat ma întâmpină cu zambetul si glumele ei ca ale unei copile, insist sa comentez ca moldoveanca se face remarcata printr-un GFE foarte ridicat. Am optat pt o finalizare insa datorita talentului ei de a se face placuta as fi ramas o ora daca aveam suficienti bani la mine. Aspect 9 - trebuie sa mai slabeasca f putin. Locație 10 - parcare la discreție, singura in locatie, curat, pat ok. GFE - 10. No comment. Achitat 150, nu s-a uitat la ceas, nici eu dar cred ca sa apropiat ora. Din punctul meu de vedere este nr 1 in Ploiesti. O recomand cu placere.
  7. dan44

    Diana 0729533885

    De cum am intrat am avut o retinere, am vrut sa fac cale întoarsă ca nu prea imi plac coloratele insa fata a început sa mi zâmbească si sa mi promită ca nu imi va parea rau daca rămân, intr un cuvant ma convins sa rămân. Merg la multe escorte si mi am format o idee raport calitate / preț. Prestația facuta de Diana nu valorează nici macar 100 de lei. O spun ca sa ajut si pe altii sa nu piarda timpul si banii aiurea. Voi detalia putin acțiunea. Note: Aspect 7, miniona nearanjata ma primit goala, dinti cariati. Locație 6, întuneric pe scări, ma tinut vreo 10 minute pe la usa, cand am intrat era ud pe jos, tocmai spalase linoleul din camera de acțiune am intrat încălțat sa nu ma ud pe picioare, probabil sa mi arate ca este curat. Patul sub ori ce critica. Oral 7, nu a fost ceva wow insa acceptabil dar scurt, ma rugat sa punem prezervativul. Normal 6, desi ma intrebat de la inceput cum imi place, i am spus ca imi place sa fac sex in mai multe pozitii a spus ca și ei ii place, insa nu ma lasa sa intru cu toata pula, se retragea si pot spune ca o am normala. Am achitat 150 lei / 1finalizare/ 30 minute. De revenit niciodată ca nu ma mai primește ðŸ˜.
  8. dan44

    Diana 0729533885

    Am fost la ea, fraier ca am ramas. Este cea din poza dar cu tenul mai inchis( gipsi). Nu mi a placut. Nu are rost sa dau note ca ramane repetenta ðŸ˜. Nu merita bani.
  9. Numai in august se gusta pentru ca este luna lui Gustar. 😋
  10. Astăzi până la ce oră lucrezi ?😘
  11. dan44

    IZABELA 0734702228

    Nu are nicio treabă cu pozele. Am fost astăzi la ea. Îmi este scârbă sa comentez, este cioara, mizerie , etc.... Eu zic că mai bine o laba sau de inca 50 de lei și mergem la altceva.
  12. dan44

    IZABELA 0734702228

    Nu are nicio treabă cu pozele. Am fost astăzi la ea. Îmi este scârbă sa comentez, este cioara, mizerie , etc.... Eu zic că mai bine o laba sau de inca 50 de lei și mergem la altceva.
×
×
  • Creează nouă...