Sari la conținut

clientul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clientul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    Femei

clientul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. fata are nr si anunt nou :"Escorta sexy,frumoasa,23 ani,ofer companie intima domnilor generosi la locul meu sau la hotel,rog si ofer igiena si discretie maxima,Tel.0728539896" locatie noua undeva in zona lipovei poze noi sau vechi oricum nu seamana deloc cu realitatea Despre prestatie nu pot zice nimic pt ca nu am mai ramas cand am vazut despre cine este vorba
  2. clientul

    0737083932

    Am fost si eu la fetita asta .Chestia este ca nu am facut nimic .Am inchiriat camera , am asteptat aprope o ora si cand am vazut fetita nici sharm,fatza asa si asa ,corpul ok dar nu extraordinar. In concluzie absolut nimic nu ma inspirat sa ma scap de 100 de euro cu ea .Am dat 50 de ron pe camera si 50 ron fetei pentru deranj si acum citind treat-ul lui Nellu76 ma bucur ca nu am ramas.
  3. Buna ,am fost si eu la tipa asta acum are un nr si anunt nou. mai precis :"dulce,ofer clipe de neuitat la domiciliul meu.pretind si ofer discretie maxima si igiena! Numar de contact 0728613530 "(eventual rog un moderator sa treaca noul nr in titlu) si a si postat o poza noua (atasat). in ce priveste servicele in lini mari sunt deacord cu RTM voi face doar cateva updaturi rtm : Locatie: 6 - garsoniera cu o camera in ghetou pat... un coltar din ala care se transforma si in pat, baie foarte mica relativ curata ( update -a scimbat daor locatia de pe Metalurgiei in zona coplexului dar to garsoniera stil Ghetou ) Aspect: - corp - micuta, e slabuta, are ceva fundulet, sani mici frumosi, bronzata bine ( update :nu era bronzata si s-a ingrast un pic pe mine personal nu prea ma deranjat dar are un pic de burtica ) - fata - nu e urata in starea naturala un pic aranjata cred ca e dragutica (sunt de acord ) Atitudine: 8 - e ok, insa destul de grabita. Nu prea se straduie sa intretina o conversatie. (sunt de acord ) Igiena: 7.5 - nu am simtit mirosuri suspecte, dar... vezi mai sus (sunt de acord ) GFE: 7 - nu saruta pe gura spune ea; dar am remarcat ca nu saruta defel . Accepta sa o saruti pe corp.(sunt de acord ) Oral: 7,5 - isi da silinta (sunt de acord ) Normal: 7,5 - se implica oarecum, (a gemut un pic dar nu spectacol deci sunt si aici de acord ) Tarife: Tarife 100 lei o finalizare, oralul P/N, depinde de igiena si normal P(tarifele sunt tot acealasi 100 nr / 200 ora ,oralul la mine era neprotejat ) concluzie personala : eram multumit ,cred ca voi mai reveni daca cele din topul meu personal nu sunt aviable .
  4. 'Acum.fierbinte,pasionala,dezinhibata in pat,vino sa ma descoperi,ofer sex oral de vis cu finalizare orala..si sex normal protejat!!!Ofer si cer seriozitate si igiena , Nr meu de tel 0743595509 Nu raspund la nr privat si sms.' Salutare , am tot vazut anuntul de mai sus in publi si dupa multe ezitari am zis ca ma risc .Sun si imi raspunde o voce plictitisita,stabilesc intalnirea (undeva in zona Torontalului) imi zice pretul 100 /nr ,150/ora ,oral np. Desi nu am fost prea inspirat nici de poze unde se vede un pic etnia roma ,nici de vocea care mi-a raspuns la telefon m-am dus pana acolo. Am ajuns, imi deschide fetita usa ,si mi se pare ca totul este mai rau decat am crezut initial.Mai precis locatie mica ,neingrijita ,mobilier vechi, fata negricioasa .Totusi nu am mai avu chef sa mai caut in alta parte si m-am hotarat sa raman pt. o ora . Ajung in pat ,tipa se desbraca si de aici turning point 180 de grade . Fata are un corp frumos,fundulet bombat ,sani fermi ,Igiena in ciuda tuturor asteptarilor super ok . fara mirosuri ,parfumata,dantura ok . Oralul: neprotejat ,nu foloseste mana, nu se plictiseste (fara figuri de alea hai sa trecem la normal) si se poate si CIM. Normalul: destul de ok schimba pozitii ,face in principiu ce-i spui.Nu stiu daca accepta GFE ,eu nu am fost interesat. Atitudinea :Iarasi neasteptat de buna ,nu te grabeste ,nu se uita la ceas , nu raspunde la alte telefoane. Per total raport calitate- pret ok.
  5. hopa am uita sa spun ceva despre locatie zona Bucovinei ,curata, mobilata mai vechi ,am primit prosop care parea curat .
  6. "tanara foarte frumoasa , blonda , 1,68 , 50 kg , inalta si slabuta, ofer clipe de placere maxima domnilor manierati si generosi rog igiena maxima ofer si cer discretie si seriozitate! imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. nu raspund la nr private sau sms-uri! 0767 969 653" Salutari la toata Lumea , asta este prima mea recenzie pe forum si ca s-a nu gresesc foarte mult o voi face cat de simplu posibil . din punct de vedere finaciar : 100 ron numarul ,150 ora din punct de vedere calitativ : Oralul :7 (pentru ca este primul meu post si scala poate diferii de la un usser la altul fac mentiunea ca as da 10 Denisei , 8 lui Carmen din girocului ) Sexul : 6 accepta pozitii ,nu face fitze ,nu accepte GFE(desi mi-a lasat impresia ca daca esti curat ,si insisti se poate obtine) accepta COB,nu accepte COF si CIM. Atitudine :9 usor timida ,vorbeste frumos ,nu te grabeste . eu am stat usor peste timpul programat Aspect fizic : pozele atasate sunt reale ,si recente cum se poate observa slabuta sani mici si fermi, fatza draguta . eu per total am fost multumit si voi mai revenii si o recomand celor care le plac fetele slabute si timide .
×
×
  • Creează nouă...