Sari la conținut

ricovip

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ricovip

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

ricovip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

40

Reputație

  1. am sunat ,am scris pe wpp ,nu raspunde.
  2. buna prieteni.am sa incerc sa scriu si eu cateva cuvinte despre aventrua cu yren ,scriu in timp ce conduc asa scuze de sincope in ideii sau greseli gramaticale.â˜ºï¸ intalnirea a avut loc de mai putin de 24h ,asa ca povestea e inca calda😂. locatia este in zona park lake loc usor de gasit tleghidat putin prin telefon pt ca gps ul nu a fost in apele ei,apartament nou curat aranjat totul ok. yren este o persoana nu foarte inalta sociabila si ceea ce mi a atras in deosebit atentia ca este foarte frumoasa.adica cel putin pt mine este o fata foarte frumoasa. acitunea la oral este executat foarte bine placut incet si umed nu am avut cereri in deosebit dar cred ca se conformeaza la orice,normalul a fost in doua pozitii primul misionar dupa care am schimbat in doggy unde am si finalizat mie mi s a parut ca se implica si incearca sa fie placuta pe tot parcursul actiunii. per total a fost forte ok tot pentru mine este clar de revenit ,note nu o sa dau pentru ca cred ca sunt relative si ca recenzia vorbeste de la sine.cred ca am omis ca am optat pentru o ora unde am platit 300 de roni dar pana la urma am ramas doar o finalizare cum am mentionat mai sus.spor si numai bine.
  3. off topic!!!am trecut peste 9 pagini printre care am vazut 1 anunt si 3 recenzii,in rest certuri nimicuri nici macar o mica informatie care sa fie in plus si asta nu se intampla doar la acest topic ci la mai toate...nu stiu ce ar trebui sa faca moderatorii insa acest site deja incepe mai mult sa ma oboseasca decat sa ajute.imi cer scuze daca am deranjat si chiar pe topicul acesta am scris aceste randuri sper ca pe viitor sa se schimbe un pic lucrurile.
  4. buna fratilor,am rupt cateva minute de la job sa va impartasesc experienta la superba Briana.Am viztiat o acum cateva serii ,ii multumesc si pe aceasta cale ca m a primit desi atunci inca nu lucra tocmai ce venise din deplasare ,daca am inteles bine. Locatia undeva pe la iulius pe dunarii destul de usor de gasit si parcarea e relativ destul de usoara. Despre alte lucruri chiar nu stiu ce sa va zic mai multe decat au fost scrise deja,Briana o domnisoara foarte frumoasa nu foarte inalta dar foarte atragatoare si forme apetisante. Actiunea si notele au fost de top si de nota 10 la toate capitolele cu oral foarte umed ruperi de ritm etc,normal cu multa implicare poate gemetele putin fortate daca gresesc sa imi fie iertate in rest de top Note :10 TOP spor !!!
  5. buna dragi colegi curvari.o intrebare am.a incercat cineva ceva capsule sau orice fel de metode,operatii,etc pentru marirea ciocanului?rezultate??sincer eu nu sunt extra size ,dar nici nu cred ca sunt micut...nu ma simt complexat,insa cate o data ma gandesc cu ar fii daca... deci raspunsuri incercari si concluzii,spor si sanatate.
  6. am observat ca aici are un numar de telefon diferit fata de cel de pe publi.poate ne lamureste colegu pe care trebuie insistat.
  7. stai tu linistita ca am glumit :laugh2 :D ,orcium abia astept sa iti achiti datoria :tdo13 :tdo13 :tdo13 :laugh2
  8. si eu am fost la ea in anii trecuti si chiar e de recomandat din toate punctele de vedere ,dar de o lunga vreme chiar ca nu mai raspunde la telefon niciodata chiar daca si pe publi anuntul este activ si repostat in fiecare zii. nu stiu poate are asa mult clienti sau habar nu am dar clar ca dai de ea foarte greu sau niciodata,cu sms si sa imi dea ea inapoi cand poate nu am incercat.de afla alti ceva sa merg pe la ea ar fii bine sa afle informatii cu privire la acest lucru si sa ne zica si noua.
  9. da...un meniu big mac cu fanta:));) vacanta placuta,te pup .
  10. buna tuturor.am fost putin si eu surprins de relatarile altor colegi de cand nu am mai vizitat topicul.eu am fost la ea de mai multe ori ,si ultima data nu de mult cand am vizitat o eu m am simtit bine asa cum am mai relatat in recenzia anterioara.si acum domnisoara m a primit relativ repede,exact asa a fost cum am stabilit,locatia s a schimbat putin acum e tot in curte dar mai in spate insa tot asa cuarat nu am nimic deosebit de punctat,adevarat in baie nu am fost eu obisnuiesc sa fac dus doar acasa si inainte si dupa.fata deschisa vorbareata am discutat putin ,ea a fumat o tigara dupa care am trecut la treaba cu un oral neprotejat si asa am si terminat.imbracat si dus am fost.cost 100 roni. acum concluzia ...sigur eu cred ca si dupa ultimele recenzii totul e cam relativ sau mai bine zis “fiecare cu pizda masiâ€. eu per total ma am simtit bine fata comunicativa ,ma primit frumos,curat ,mie imi place si cum presteaza.nu as vrea sa fie asta ca o contrabalansare a colegului,cred cu convingere ceea ce a relatat ca asa si este,eu doar am incercat sa va relatez sexperienta mea si cred in acest domeniu e normal sa ai si pro si contra. spor si sanatate la toti.😜ðŸ˜ðŸ˜˜
  11. am incercat sa va redau pe cat pot sexperienta pe care am avut-o ,sper sa va fie de folos,ma repet fata pare amabila la inceput dar totul acolo e pe fast forward ca si un bordel in care despartirile sunt facute cu perdea:) de poze pot sa confrim ca este ea in poza,dar cred ca pozele o avantajeaza mult.si din vremea pe care am avut-o peste ocean am zis si imi dau seama ca nu e negreasa aia senzuala care vedeti in filme,este o negreasa gipsy(tiganca)din spusele ei cameroon.spor
  12. buna.pentru mine a fost o experienta groaznica.clar este cuib manageriat de o miniona care te primeste cand intri si te conduce pana la carema cu doamna negreasa.asa cum a mai fost amintit locatia este pe dorobanti 109 langa profi. dupa o programare in prealabil am mai asteptat in masina vreo jumatate nu mi sa zis de ce.in fine am urcat intrat in camera fata nu e exact cum va imaginati o negreasa frumoasa,mai degreaba o tiganca negreasa . schimbat cateva vorbe cu dansa chiar pare amabila,mi a zis ca e din cameroon.in fine trecand la treaba ea se dezbraca si imi sare in ochi un plasture lipit pe cur in forma de cruciulita iar pe mana cu niste rani deschise ingrozitoare acoperite cu ceva crema alba.mi sa cam dus cheful insa bani dati ...sa continuam.am dat 200 roni pt o finalizare .ma intind in iar doamna langa incepe un oral mecanic grabit iar dupa fix 15 secunde ma intreaba what,s the problem?am zis nimic continua iar dupa inca 10 secunde furios imi spune in engleza ca a obosit ,iar dintr o data se pune pe spate isi pune ceva lubrifiant pe pizda si imi sugereaza sa o mangai si intre timp sa ma excit eu ....wtf???????am zis nuu pentru asta am venit sa continue ce a inceput si sa nu ma preseze ca nu o sa terminam mai repede.tin sa precizez ca mi a mai zis intre timp de vreo ori ca e very tired(obosita) am zis sorry insa atmosfera deja incepea sa fie foarte tensionata.la final pur si simplu am traso de mana si am impins o jos la pula sa mai suga .cu o fata picata din luna a inceput iarasi oralul insa nu a durat 1 minut cand la usa bate sefa...iar ea pur si simplu se ridica si iasa.am ramas acolo nici nu stiam ce se intampla.asta nu a fost mai mult de 8 minute de cand m am pus pe pat si ea a iesit pe usa cu tot circul inclus.in fine m am imbracat iesit si dus am fost.
×
×
  • Creează nouă...