Sari la conținut

nicholasvanorton

Serious Contributor
  • Număr conținut

    209
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicholasvanorton

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

3.898 citiri profil

nicholasvanorton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

302

Reputație

  1. unii trebuie sa isi ia inca un job ca sa te viziteze
  2. Waw... asta da schimbare de look :girly
  3. Anca de la sectiunea top escorte cluj. Nu e o frumusete, dar corespunde la punctul 2.
  4. Motto: Traiasca Academia de sex de peste Prut Am trecut si eu pe la Bianca, din cate am inteles chiar in prima ei de activitate. Experienta o consider cel putin buna, spre foarte buna. Fata a fost un pic timida, dar poate experienta acumulata in timp o va schimba (in bine). Conversatia a fost chiar interesanta, si le doresc fetelor o sedere cat mai placuta si mai lunga in Cluj. Bianca m-a asteptat nemachiata, cat se poate de naturala, intr-o lenjerie rosie. Nefiind un mare fan PSE, as puncta un 9 pentru aspect, deoarece fata e slim, fain proportinata si chiar draguta. Actiunea a decurs natural dupa un scurt dus, cu mult FK bine intretinut, care parca nu mai doream sa se termine. Nu mai retin exact tot ce a urmat, dar la o schimbare de pozitie lucrurile s-au precipitat putin si a fost nevoie un oral de resuscitare, dupa care am avut parte de o finalizare intensa. Nici o presiune de timp, totul a fost super ok si m-a invitat sa revin, ceea ce sper sa pot face in curand. Nu pot decat sa concluzionez un 9 general (aspect, atitudine, actiune, locatie). Door to door cam 40 min, deci nici vorba de reguli gen finalizare in 20 min. Poate astea au aparut ulterior din cauza ca unii dintre noi am cam intins coarda cu timpul si partea de business are de suferit. A une prochaine.
  5. Da, ambele. Revin cu detalii.
  6. Am contactat azi domnisoara, si dupa voce parea chiar promitatoare. Chiar am stabilit o ora, la care a raspuns la telefon si am ajuns in locatie. Locatia: La blocurile Coratim, pe Calea Turzii, pe la etajul 2, unde au mai trecut multe gazele, printre cele mai valoroase fiind cu siguranta Anemona. Din pacate baia era goala, fara gel de dus, in loc de sapun lichid ->apa, iar prosopul de 30x40xm probabil fusese folosit de vreo 20 de persoane inainte. Aspect domnisoara: Fata asta e 100% anorexica, nu cred ca are 40Kg la aprox. 1m60. In poze arata mult mai bine decat in realitate, probabil o fi avand ceva probleme de sanatate si a scazut mult in greutate. La fata ar fi draguta, daca ar pune vreo 10kg pe ea. Ca si interactiune, pare destul de deschisa si fara aere de vedeta. Actiunea: De la inceput suna telefonul de numa. A raspuns la un client si i-a zis sa revina in 15 min, chiar daca eu platisem pentru 30 min si abia ce intrasem. In timp ce presta un ON a luat telefonul sa mai butoneze ceva. La un moment dat s-a oprit si a propus NP. Am incercat 2 pozitii, telefonul tot suna, iar interesul meu murise de mult. Am propus o finalizare pe sani. Apogeul a fost ca in timp ce ne chinuiam sa punem capat aventurii, o scoate din gura, raspunde la telefon si ii zice la un tip ca in 2-3 minute sa revina ca e libera. Concluzia: Asa prestatie nu mi-a fost dat sa intalnesc de multe ori, iar pentru 150 ron (sau 300 ron ora cat am auzit ca cere), a fost clar cea mai proasta alegere din ultimii doi ani. Door-2-door aprox 20 min.
  7. Revin cu recenzia. Pe scurt de evitat
  8. Mircea Eliade e o strada putin circulata, si e destul de greu de gasit un loc de parcare decent. Dar nu cred ca e o zona total nepotrivita. Probabil strada Calea Turzii, sau Observator ar fi mai potrivite, daca gasesti ceva locatie. Acuma zi ceva detalii despre servicii, ca as vrea sa te fut :laugh2
  9. @mafia1: fii atent ca ti-am corectat un pic fraza. Poate te ajuta sa treci clasa si sa incepi liceul :offtopic
  10. poti face un refresh la tarife?
×
×
  • Creează nouă...