Sari la conținut

irina_me

Neverificata
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre irina_me

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    iasi

Vizitatori Recenți Profil

54.608 citiri profil

irina_me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

815

Reputație

  1. Odata cu venirea primaverii am decis sa scot capul din zapada si sa ma reintorc serios la programari! Stiu ca in ultimele luni a raspuns mai des mesageria decat eu dar intentionez serios sa repar acest lucru! Va doresc anticipat sa aveti o primavara frumoasa!
  2. ..dupa ce termini de mancat rahat ( asta ca sa nu spun mai urat de atat) ia te rog si mesteca o gumitza orbit ca sa nu ti miroase gura!
  3. Uite asa ca sa ntrebi tu, de aia!
  4. Incepand cu ziua de maine, ora 10 tel meu va fi deschis pentru programari pana de Anul Nou!
  5. Buna seara! De luni ora 13 tel meu va fi din nou deschis! Weekend placut tuturor! 😘😙
  6. Da , revin pentru cateva zile! De la pranz voi avea tel deschis! Multumesc!
  7. Sunt bine dupa cutremur...multumesc! Datorita unor probleme familiale voi lipsi din activitate cateva zile ( nu multe sa nu mi simtiti prea tare dorul)! Voi anunta eu cand am revenit! Sper sa fie saptamana viitoare...multumesc si 😘
  8. Duminica din pacate nu lucrez! Te pup!
  9. Sigur ca da... Am revenit la program normal! Te imbratisez!
  10. Buna bogd....oficial imi cer scuze ca nu am reusit sa imi onorez programarea de aseara datorita inconvenientului spus! Pana luni nu lucrez, dar daca vei mai dori sa ma cunosti de luni te astept cu drag si tragi tu singur ulterior concluziile... Weekend placut tuturor!
  11. Mi as dori ca pisic sa verifice recenzia ca sa nu mai mananci rahat din gura... Si daca crede el ca e fake sa l baneze!!!
  12. Iar mananci tu ciupercute fara sa stii despre ce este vorba! Dar nah...cand omu' are mult timp liber sta capra sa l " reguleze " grija altuia... Hai te pup ca-mi era dor de tine...
×
×
  • Creează nouă...