Sari la conținut

crysty29

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre crysty29

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.677 citiri profil

crysty29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

97

Reputație

  1. Am trecut pe la ea zilele trecute. Am stat cateva minute la povesti apoi trecut la fapte. ON bine executat. La NP a fost si mai bine, nu i-am rezistat prea mult. Fata este sociabila, pro client. De vizitat. Eu o notez cu 10 ca mi e simpatica.
  2. Doar ce am iesit de la domnisoara. Pe langa faptul ca e frumoasa si inteligenta, stie si meserie. Din punctul meu de vedere, ea intra in categoria escortelor. Notele nu sunt relevante, dar ea chiar merita nota 10. Este de recomndat.
  3. Am ajuns de doua ori la domnisoara. Nu am ce sa ii reprosez. Nu ii dau note, ce se intampla in pat, ramane acolo. Cert este ca a ajuns in topul meu personal.
  4. Serios colegu? Fata are dreptul la viata privata. Nu sa o asalteze toti acum si pe instagram.
  5. Posteaza aici anuntul. Eventual o descriere a ta....
  6. Ieri am ajuns la ea . Din lipsa de timp am ramas doar 30 minute. Fata arata foarte bine, mie mi-a placut de ea. Actiunea a fost pe placul meu. Notele sunt subiective. Eu spun ca merita o vizita.
  7. crysty29

    Cami 0767630435

    Are topic deschis deja
  8. Eu i-am sugerat la pisicut ca il pot ajuta cu un upgrade...se pot detecta automat conturile multiple. Nici macar nu m-ar interesa partea materiala. Strict ptr experienta.
  9. Cred ca toate conturile noi au asa restrictie. Personal mi se pare inoportuna.
  10. Am reusit sa ajung la ea, in prima ei zi in oras. Fata este frumoasa, deschisa la discutii. Ca si actiune eu nu am ce sa comentez. Ii dau fara probleme 10 linie. Din lipsa de timp, am ramas doar o finalizare.
×
×
  • Creează nouă...