Sari la conținut

dani-x

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dani-x

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    suceava

Vizitatori Recenți Profil

1.468 citiri profil

dani-x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Azi am vizitat-o pe Irina. E o fata extraordinara și am avut sentimentul ca am întâlnit o veche prietenă. Întâlnirea a fost una super plăcută chiar dacă din cauza oboselii nu am reușit sa performez asa cum mi-aș fi dorit. I-am promis ca o voi vizita. Cere și oferă respect și bun simt.
  2. Anuntul nu are nimic in comun cu realitatea. Grasa, urata, plicitisita, moartea pasiunii. Am fugit cat am putut de repede dar tot am avut un cosmar noaptea urmatoare.
  3. dani-x

    Alexya 0754315150

    Am fost in vizita. Locatia este langa magazinul Bucovina. M-a intampinat intr-o tinuta sexy si zambetul pe buze. Presat de timp, am ramas doar un numar. 150 de lei + 50 Cim+69. Dupa ejaculare a mai ramas inca 1 minut, pana la ultima picatura. Slim, sani micuti, labii mari, fara mirosuri. La sfarsit m-a intrebat daca mi-a placut. E de vizitat.
  4. Salutare. Sunat, ajuns in zona, urcat 3 etaje. Deschide o tipa inalta si super skinny. Ajunsi in dormitor, descheie cu tact halatul si se prezinta in toata-i splendoarea. Sani mijlocii si moi, pasarica cu labii foarte mari. A inceput un oral in slow motion, in timp ce ma jucam cu labiile ei. Nu m-am putut abitine si am gustat din ele. Fara mirosuri suspecte si primitoare de limbi. Apoi a urmat normalul protejat. Achitat 200 lei pentru 30 de min. A spus ca ramane in zona pana in jurul datei de 5 august. Sper sa mai trec odata pe la ea. Merita incercata. O zi buna.
  5. se ingana iarna cu primavara , in timp ce intr-un bar, o chelnerita voluptoasa , imi oferea o cafea si un decolteu generos. brusc , cheful ma impins spre telefon iar telefonul la usa salonului de masaj. aici imi deschisese o fatza zambitoare si am simtit cum canicula puse stapanire pe mine. in peisaj mai intra inca doua domnisoare, mare amatoare de shaorma, dupa cele 70+ kg. o aleg pe prima, care mi-a deschis, si purcedem pe scarile spre fericire. dupa dushul de 30 de sec, ma asez pe saltea. in urmatoarele 69 de secunde apare si Ea. Geanina o cheama, dupa spusele ei. refuz pozitia pe burta. mainile ei uleioase se avanta direct pe falus si-l desfata. apoi imi zice : " sti, m-am putea termina si eu'. se aseaza pe spate si incepe sa-si frece frenetic bijuteria. o admir cum lichidul placerii pune stapanire pe degetele-i neastamparate. ma lasa sa actionez si eu cu degetele in zona. un gemut discret indica faptul ca ea ajunsse pe culmi. am urmat eu. un deget de-al ei imi stimula prostata prin apasari obraznice. a vazut ca m-am speriat dar ma linistit, spunand ca stie ce face. am terminat exploziv, picaturi de sperma ajungand pe casetofonul de langa saltea.alintare inca vreo 10 min, urmat la dus, amandoi si aici ne-am mai jucat 10 min. plecat cu primavara-n suflet cu gandul ca trebuie sa mai trec pe acolo. pret 150 ron. camera nota 9(intuneric bezna pana ajungi in camera), fata 10 dpdv.(masaj erotic, GFE), baie k.
  6. zi mohorata de ianuarie, ceea ce indemna la gasirea unui moment de placeri vinovate. un telefon si eram la usa puternic zavorata de la salon.se deschide si inauntru atmosfera alta. dupa 10 secunde de asteptare apar 3 cadane pe niste toace de 15 cm.greul incepe abia acum, nu eram hotarat care sa fie aleasa. dupa un scurt "din oceanul pacific" o blonda castiga uninominalul. urcat scarile flancat de cele 3. aleasa intra pe o usa si ma lasa sa fiu dezmierdat de celelalte doua. un sarut pasional, o mana pe piept care a coborat la soldatel care era pregatit sa dea onorul.apare aleasa si urcam la urmatorul nivel. dupa obisnutul aprins al lumanarilor, stingerea becului, urmeaza startul actiunii cu un masaj de la varful picioarelor. am trecut peste pozitia pe burta pt ca voiam sa ma bucur de privelistea alesei. uleiul aromat, folosit din belsug si atingerile vopluptoase ma fac sa pierd notiunea timpului. depun niste amendamente care au sorti de izbanda mai mari decat cele depuse de parlamentarii opozitiei din parlament. se accepta escaladarea cu mana si cu limba a muntelui venusian. si cum ii sta bine unei parlamentare, se intoarce cu spatele, cu pusilica la 20 de cm de ochi-mi bulbucati si ma termina manual iar jetul ajunge pana pe casetofonul pus langa perete, cu un "wow' din partea ei.numele ei nu l-am retinut.....blonda, 165-170, sani potriviti, proaspat epilata, fara mirosuri de **spam editat**itati. pret 150 ron. masaj....9.5, GFE 9, masaj relaxare nu am incercat. data viitoare am sa incerc un show lesbi.....
×
×
  • Creează nouă...