Sari la conținut

kweln

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kweln

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

kweln's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

91

Reputație

  1. Nu-mi spune ca te ajuta culoarea parului?La cate tepe sunt aici,eu doar am spus ca si-a facut treaba!Dar na,parerea mea cum am spus mai sus!
  2. Hai sa facem o corectie la topicul asta! Fata din poze,este ea!Adica e roscata si slim.undeva la 1,70 si 50 de kg.Asta am apreciat eu... Vad ca apare in topic una Ana care spune ca i-a furat pozele!Pai pozele sunt neclare si facute de la spate!Deci e aiurea sa spunem ca sunt furate ! Eu am chemat-o la deplasare si este super ok!Am tras doua partide de sex incredibile! Cam atat...
  3. Sper ca nu mi-ai raspuns mie!
  4. Daca sunt reci ,si distingi undeva pe eticheta Francusa de cotnari,hai la mine. La cat de relaxat ai creierul,planetele noastre se aliniaza cu certitudinea unei intalniri apropriate:))
  5. Ti-am spus ca odata cu tine vin astia mici si "urati" care injura! Bravo ca ai pus poza!Dar pune si poze,te rog! Ti-am explicat mai sus motivul,n-am sa ma repet! Si spune-mi te rog,care-i ora maxima de contact in week-end-ul asta? Ora maxima la care raspunzi la telefon fara programare. Si poze,te rog! Merci!
  6. Eu te-am inteles de la bun inceput.Te intelegeam si in trecut,nu-i bai. Dar..."Crezi ca o poza te-ar fi convins sa ajungi la mine? Si daca au in cap sa futa ceva concret, o poza e mai concreta decat realitatea?" Trei de da!.Un "Da"este bonus. Dar n-o sa tina mult. O poza nu este mai concreta decat realitatea,dar de la ea pleaca totul.In timp,te-am recomandat la prieteni.Dar toti,absolut toti,vroiau o poza.Si nu-s genul care cauta in pagini dupa una.Nici ei.Deh,comoditatea!Ai inteles unde bat? Cat despre poze,nu-ti trebuie vreun Oby.Orice telefon face poze minunate cu minim de 12 mp.Cum toata lumea in C-ta are iphone 7,nu vad cum sa dai gres... Una peste alta,bine ai revenit ! Odata cu tine,vin si aia mici si rai care te injura:)) Deh,planeta e mare )
  7. Cred ca au si ei dreptate cand cer poze.Eu am ajuns la tine prin recomandare.Dar astia mai mici de pe forum,vor poze din privinta faptului ca nu vor:"strategii de marketing",ci au in cap sa futa ceva concret,vizibil,si abia dupa explicabil la telefon. Banuiesc ca nu esti aici pe forum doar din recomandari... Chiar si la 37 de ani mai cred in mos craciun!El tot timpul aducea portocale.Acum pot sa-mi permit un camion de portocale,dar totusi mai cred in el.El era onest.Stiam cum arata!
  8. Amelico,la cum le spui pe fata,ce dracu te mai miri ca ai prietene peste tot )Asta este.Lumea te iubeste si nu ai ce face!
  9. Pentru ca a inceput scoala,iar tu folosesti verbul:"a fi" corect,ne revedem la o deplasare sa conjugam verbele uzuale )
  10. ...Abia astept preturile de toamna.Cand vine vine ploia zi de zi...
  11. In concluzie,la Corbu se fute doar cu pachet de acasa!Hai cheers
  12. Am reusit sa omor ceva benzina prin Corbu acum ceva zile si dimineata la cafea n-am vazut nimic altceva decat persoane cu ceafa lata care se holbeaza la tine!Cat despre plaja,daca vi cu "pachetul de pranz" la tine,este liniste totala! Ideea de ospitabilitate in Corbu,mie mi-a pierit din prima secunda! Este parerea mea proprie si personala si sper sa nu influentez negativ pe cineva!
×
×
  • Creează nouă...