Sari la conținut

andreea14

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre andreea14

  • Dată Naștere 14.10.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta

Informatii de Contact

  • Telefon:
    andy_deea14

Vizitatori Recenți Profil

9.287 citiri profil

andreea14's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

149

Reputație

  1. Buna seara!Ca urmare a incetarii activitatii mele in Constanta si in aceasta meserie pentru o perioada nedeterminata rog moderatorii sa treaca acest topic la Sectiunea Administratori si Moderatori din motive personale!Va multumesc!
  2. Buna la toata lumea!Vreau sa va anunt ca incepand cu data de 28 februarie am sa ma retrag pentru o perioada nelimitata din Constanta si din aceasta meserie!Vreau sa multumesc celor care m-au incurajat,m-au sustinut cand eram la inceput si au fost alaturi de mine pe parcursul acestui an!Am invatat de la fiecare cate ceva si de la cei care s au purtat frumos dar si de la cei care nu au avut o atitudine si un comportament decent! De asemenea vreau sa multumesc celor care au vazut in mine pe langa o escorta si o prietena,celor care mi-au impartasit povestile vietii lor fara sa stie ca de fapt aceste povesti aveau sa devina lectia vietii mele!Nu stiu daca am sa mai revin vreodata in aceasta meserie dar daca am sa o fac am sa ma intorc cu drag aici in Constanta!Va pup!
  3. Mai degraba fac o trilogie ca Hobitul!))
  4. Buna dragii mei si La multi ani!!!Va doresc un an nou plin de impliniri!!!Cu ocazia noului an m-am gandit sa va fac si eu o surpriza si sa introduc un nou serviciu la oferta mea!Astfel incepand de astazi voi face si finalizare orala (bineinteles in functie de igiena fiecaruia).Acest serviciu il voi face doar la cererea clientului si va costa in plus 50 de RON astfel o finalizare(30 de minute) cu finalizare orala va fi 150 de RON iar o ora cu finalizare orala va costa 250 de RON!! Restul serviciilor mele raman neschimbate la preturile pe care le stiti deja: 1 finalizare(30 de minute) sex oral si normal -100 Ron 1 ora -200 Ron Detaliile privind sedintele de dominare(ca stapana) si deplasariile precum si intalniriile mai lungi de 2 ore se discuta telefonic sau prin PM!! Va pup si va atasez si niste poze noi cu mine facute in 2014!!!
  5. Sarbatori fericite si un an nou cat mai bun!!!
  6. Va urez si eu Sarbatori fericite,liniste si multe multe bucurii!!!
  7. La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume multa sanatate si cat mai multe realizari!!!
  8. Si eu le urez La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume!!!!
  9. Draga domnule Londra!!Nu stiu daca m-ai vizitat sau nu dar pot sa te asigur ca eu personal fac dus inainte si dupa fiecare client iar pielea meu nu este deloc creata!Este fina ca a unui bebelus!! Cat despre GFE MME sunt destui care tine cont de chestile astea!Probabil tu cauti altceva!Este ultima mea interventie nu am nimic personal cu nimeni dar nu vreau ca aceasta discutie sa degenereze!
×
×
  • Creează nouă...