Sari la conținut

freeman87

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre freeman87

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

2.576 citiri profil

freeman87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

38

Reputație

  1. Vizitat Gyulia weekend-ul asta. Sunat dimineata in jurul orei 09:00, stabilit intalnirea si am pornit spre ea. Locatia ok, usor de ajuns. M a asteptat intr-o rochita neagra, tocuri, prezenta foarte faina. M-a invitat in bucatarie la un pahar de apa, am stat la socializare dupa care am vrut sa ii platesc o ora. Mi-a sugerat sa platesc prima oara o finalizare sa vad cum ma simt si apoi vedem daca imi place etc.. plus pentru asta! A inceput cu un oral sustinut, am continuat cu 69 si finalizare in gurita ei..a colectat tot si a fugit la baie apoi.. nu am mai ramas pentru nr. 2 , dar i am zis ca revin spre sf zilei, lucru care s-a intamplat. M-a asteptat altfel imbracata, din nou sucuri, tigari si mers in camera. Oral scurt si apoi i-am zis 'hai sa te fut'. Receptiva imediat si incantata de cum a sunat, montat prezervativul si dai in capra.. destul de stramta, gemete, nebunii si am finalizat. Experienta foarte placuta! Am mai stat iar la vorba in bucatarie si am plecat apoi imbratisandu-ne ca 2 vechi prieteni. Mersi Gyulia pentru momente! Te pup cu drag!
  2. Hello! La cat incepi programul astazi? ðŸ˜
  3. Citisem mai demult pe forum aici despre o matura Sonia.. plinuta din Bucuresti. I-am pierdut numarul de telefon. @ Stie cineva?
  4. Cu Erika a fost cinevea? Stiu ca parca scria pe aici, dar n-am mai gasit
  5. Cu mine ce ai achimescule? Ce ti se pare ciudat in ceea ce am afirmat eu?
  6. Cu telefonul ei. Sic ulmea i-am cerut videoul zielle astea sa il vad daca il mai are si mi l-a dat direct Deci le pastreaza.
  7. Cu telefonul, eu am filmat.. Nush, probabil ii place ei
  8. Diva17 e umpic plinuta, dar mie astea imi plac. La fata mie imi place de ea, are acid in buze, face oralul frumos. Noi ne-am filmat doar cand i-am dat la muie, dar n-am mai putut finaliza (ea voia sa fac asta sa prindem si in video). Mie unul mi-a placut! ACum e plecata in concediu si va reveni pe la inceputul lunii Septembrie.
×
×
  • Creează nouă...