Sari la conținut

latinoboy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre latinoboy

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

latinoboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Poze false. Atitudine de kkt (fast-fuck). Arata jalnic. De evitat.
  2. Nesimțire la cote ridicate. Am ajuns la ea si am avut impresia ca o deranjez...era prea ocupată cu telefonul. Dupa ce am facut singur dus ne apucam de treaba si imi spune ca o doare, sa fiu ma galant etc. Dupa 5 min de sictir din partea ei ma hotărăsc să plec fara sa ma uit inapoi...de evitat si atat.
  3. Am sunat, am fost îndrumat spre locație (destul de greu de ajuns), văzut, futut, plecat... Locatie: 4 (greu de ajuns, persoane dubioase în dreptul scării, etaj superior, fara lift, foarte neîngrijita și dezordonata locatia, fără prosop la baie) Fata: 6 (genul BBW, poze reale, sani relativ mici vs. restul corpului, m-a așteptat pe tocuri, ținută sexy) Oral: 7 (fără sa exceleze la vreun capitol, executat corect, protejat - la cererea mea) Normal: 5 (fără contre, fata sta cum vrei, destul de larga) Igiena: 2 (mirosuri foarte deranjante...am avut impresia ca a făcut anal inainte...ma mir ca am finalizat în aceste condiții) Impresia generala...in lipsa de altceva, merita pt un fast-fuck...altfel...de evitat. P.S. la cererea mea fata a dat telefonul pe silențios, dar a sunat interfonul în timpul acțiunii. Scuze pt fast feedback, dar am considerat ca merita sa știți unde mergeți...
  4. Nu sunt deloc emotiv, dar la vederea fapturii n-am avut cum sa am alta reactie ) Abia dupa ce am lansat postarea mea pe orbita mi-am dat seama ca n-am specificat daca pozele sunt reale sau nu. Da, pozele sunt reale, dar o avantajaza foarte mult, tipa in realitate fiind cel putin dubla decat apare in poze. Cu siguranta sunt prelucrate.
  5. Mi-am facut curaj si am zis sa incerc faptura, fiind pasionat de femeile cu sani mari. Am sunat, am facut programare cu 45 min. inainte. Initial foarte draguta la telefon, dar ulterior, cand am sunat cu 10 min. inainte sa confirm rezervarea, mi-a parut destul de aroganta (a inchis inainte sa terminam convorbirea). Preturile comunicate telefonic 100 RON/fin., 200 RON/ora. Locatia e pe undeva pe langa Scoala Spectrum, la parterul unui bloc. Am ajuns in apartament, ea era ascunsa dupa usa, nu stiu cum a incaput acolo, pentru ca in momentul in care am intrat in contact vizual cu ea mi-au dat lacrimile. O tipa incredibil de mare, de sus pana jos, imbracata intr-un cearsaf de rochie. Dupa parerea mea individa e de etnie. In afara celulitei de la subsuori n-am putut observa mare lucru. M-am scuzat politicos ca nu pot ramane si am fugit plangand. In concluzie, de evitat din punctul meu de vedere.
×
×
  • Creează nouă...