Sari la conținut

fratik

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fratik

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

918 citiri profil

fratik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. I-am scris eu mai sun sa posteze cateva poze recente ca sa vedem ca este asa cum spune ea si nu cum spun rau voitorii dar vad ca deja au trecut 10 zile si nimic. Cred ca au avut dreptate cei care au spus ca nu e chiara asa cum spune ea. Ca daca ar fi foat ca ea imediat ar fi demonstrat.
  2. Se intituleaza Denisa noua in oras. Are 2 numere de telefon, dar este o mare teapa. Adresa pe undeva pe Balcescu. Sun, si stabilim ca revin intr-o ora cu un nou telefon pentru a o vizita. Revin si imi raspunde ca pot sa merg si sa sun cand ajung acolo. Ajung in fata casei si sun si imi raspunde si apune ca mai asteapta te rog 15 min ca e ocupata colega, oke, astept si sun dupa vreo 20 de minute si din nou ca mai stai te rog 2 minute. Astept ca prostul inca 10 minute si resun la care nici nu mai raspunde.
  3. Corina pune te rog niste poze actuale. Adica facute acum zilele acestea, iar din poze noi doritorii care vrem la tine sa venim sa ne convingem de gurile rele si sa te vizitam.
  4. Eu am vazut-o pe anunturi si nu mi-a lasat o impresie prea buna. Chiar daca nu am fost iti dau dreptate. Se vede pe ea. Tepara ordinara.
  5. ofer masaj si ai pus poze din Biserica.....ba esti tampit? ba esti nebun? bolnavule.....retardatule....
×
×
  • Creează nouă...