Sari la conținut

burkypoo

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre burkypoo

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undeva

Vizitatori Recenți Profil

1.331 citiri profil

burkypoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Una din cele mai sexy fete din iasi. Păcat ca mulți ratați de pe forum o supărați cu frustrările voastre, și păcat ca ea va acorda atât de multă atenție. Dacă într-adevăr prețul este de 500 lei, e cam piperat. Îmi doream mult sa te revăd remes, dar nu la prețul asta :)
  2. Prima poza din topic este reala? Ioana mai ai ceva poze ca sa știm și noi cei care nu am fost la tine cum arați?
  3. Bă dava-n plm dacă aveți fetișuri și cu din astea ...
  4. De acum o sa-și pună toate proastele pierce-uri și o sa aibă pretenții de 100€
  5. Revizitat domnișoara. Frumoasa ca de obicei și aceleași note mari, păcat că nu sta mai mult prin Iași. Toate bune.
  6. Numai ce am plecat acum vreo ora de la domnișoara. Am rămas foarte uimit de ce frumusețe am dat, blonda cu ochi albaștri (sau ușor verzui?), foarte sexy proporționată. Nu știu cât de bine s-a simțit și ea dar eu am dat in călduri imediat și nu eram in cea mai buna forma a mea (încerc sa slăbesc și am tăiat mult din mâncare in ultima perioada). După ce am trecut la NP cred ca am terminat in 5 minute. Oral nep 9, np 9+, gfe 10 (foarte simțită, primitoare, vorbește cât trebuie, multe sărutări), igiena ireproșabila. De revenit clar.
  7. Mie personal mi se pare normal sa fie domnișoara proaspăt dusata când o vizitezi. Sunt conștient de multiplele panarame de prin oraș dar de asta frecventez forumul ca sa filtrez unde merg sa dau bani. Pur și simplu felul cum arăta la momentul respectiv a fost un turn off pentru mine și poate sunt și puțin subiectiv aici ca lucrez in domeniu, dar dinții mi s-au părut foarte urâței. Are neaparat nevoie de un tratament ortodontic.
  8. Am vizitat și eu domnișoara cu vreo săptămâna in urma. Pozele o avantajează dar per total e foarte futabila. Mi s-a părut ușor de etnie (lucru care nu ma deranjează doar specific pentru alții care pot fi interesați de lucrurile astea), e profesională și amabila. E foarte vorbăreață și sociabilă cu personale potrivite, am stat la vorba o grămada credeam ca nu mai trecem la acțiune dar mi-a zis ca sunt ultimul client pe ziua aia și sa nu-mi fac griji dacă rămânem fără timp. Oral nep 9, np 9, altele nu am încercat. Gfe as spune 10. S-a umezit și natural ceea ce e un mare plus pt mine. De revenit.
  9. Am trecut pe la domnișoara zilele astea. Aveam programare la 9 seara, m-a ținut in strada pana pe la 9:20 după multe insistente la telefon, îmi scrie ca abia a ieșit de la dus și ca e rupta de puteri și poate doar oral. In fine eram deja de câteva zile cu 00-le umfle și nu mai găseam nimic decent la ora aia. intru și o găsesc într-adevăr proaspăt ieșită de la dus, in halat de baie cu parul fufulit in toate părțile și roșie pe fata. Deja îmi scădea orice chef și îmi mai și zâmbește un pic cu dinții aia și a fost de ajuns sa zic pas. Nu pot da nicio nota dar ca un sfat pt domnișoara ar putea sa lucreze puțin la prezentare la prima vedere.
  10. Se mai duce cineva la bolfoasa asta? Am fost cu vreun an în urmă și m-am plictisit de fițele ei, mă mir că mai are topicul activ.
  11. Astăzi lucrezi? Ai telefonul închis.
  12. Bună Selena, ești disponibila astăzi? Încerc să-ți dau sms dar nu se trimite, probabil ai tel închis?
  13. Am văzut mai sus că ai precizat că ești disponibilă și ți-am scris. Trebuia făcută programare pe forum ca să îți scriu pe WhatsApp?
  14. Îți scriu pe WhatsApp și nu răspunzi. Am 252 la sfârșit.
×
×
  • Creează nouă...