Sari la conținut

damian333

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre damian333

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

Vizitatori Recenți Profil

1.923 citiri profil

damian333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

79

Reputație

  1. Super inițiativa asta…..problema este ca mai toate vin pleacă ……intr-o vreme când frecventam des Bacăul erau si câteva domnițe care erau fixe stabilite aici….si câteva chiar erau delicioase…..acum , de exemplu astăzi , nu știi care este sau nu este in Bacau! Cred ca binevenita ar fi si o rubrica in care fiecare fetița sa își facă prezenta ….ca foarte putine mai au curajul de a se posta aici pentru ca inevitabil sunt luate in bâza de peștișorii de serviciu!
  2. Weekendul asta ?? Cineva activa? ca majoritatea vin 3 zile, pleacă dar nu știi dacă au făcut-o sau nu! Active permanent in orașul nostru nu prea au mai rămas!
  3. Buna la toți …. Desi au trecut ceva ani de când nu am mai scris recenzii, scârbit de hate ul pe care îl poți lua de la cei care doar asta știu sa facă, in cazul Ioanei chiar nu pot sa rămân pasiv la toate mizeriile care se scriu despre ea! Si am sa încep la modul general și apoi voi particulariza cazul Ioanei. Bai fraților , chiar nu vreți sa înțelegem odată ca datorită noua și a răutăților pe care le scriu unii dintre noi , cele mai multe fete ok aleg sa plece, sa se retragă sau sa între pe circuite închise tocmai pentru ca se satura sa fie hăituite și jignite de câte un frustrat care alege sa se răzbune ca o muiere in spatele unor taste, pentru simplul motiv ca biata fata nu a rezonat cu el! Cei care scrieți mizerii , asumați-vă odată ca unele fete pur și simplu nu pot trece peste niște mojicii indiferent cu cât sunt plătite. Aici clar este și cazul Ioanei! Pentru cei care nu o știu pot spune ca Ioana este definiția Femeii Fine și Rafinate. Uneori chiar ma intreb ce cauta in aceasta industrie și cat vom mai avea norocul sa ne bucuram de mânuțele, sânii si șarmului ei! Pentru ca e clar ca la un moment dat , ca tot ce este bun si frumos , va dispărea si ea , acaparata de un tip generos care va dori sa o tina doar pentru sufletul lui! Eu unul cu greu ma abțin sa nu ii propun asta! E frumoasa , delicata , dulce , amabila si mai ales profi in tot ceea ce face! Sunt un mare consumator de sex , dar de când am cunoscut-o pe Ioana mi-am dat seama ca cele câteva minute in care Gogu sta între sânii eu perfecti fac mai mult decât multe partide de sex …..din acest motiv am sa revin la ea ori de câte ori va accepta sa ma primească. Și nu înțeleg de unde ofuscarea asta ….ca face sau nu face sex…..titlul topiculuieste clar “MASAJ EROTIC”! Iar cei care aleg aceasta desfătare trebuie sa inteleaga clar ca asta se întâmpla acolo. Dacă voia sex , punea mai sus topicul si putea lejer sa ceara 5-600 pe ora. Și avea clienți! Iar cei care comentați despre preț…..la fel….este alegerea voastră dacă îl acceptați sau nu! Mie personal mi se pare mic pentru ce oferă! Părere personală ! Una peste alta ……Ioana ai tot respectul meu……care crede-ma nu este ușor de obținut !
  4. Iulia vreau și eu la tine! Pe wts nu Primești mesajele mele!
  5. Cum pot sa ma programez ca mesajele pe wts nu le Primești!
  6. Buna Iulia…ai permanent telefonul inchis!
  7. Iulia cea frumoasa, de ce nu răspunzi pe wts? Mi-ai scris doar Buna și atât!
  8. Mai ai vreun loc in seara asta??? Așa ca rămas bun???
  9. damian333

    Ana!! Vizita :)

    Prin Bacau???? Ai idee când revii?
  10. Buna Reb! Ai ajuns in Buc???? Nu găsesc in topic un nr de telefon!!!!
  11. Care e următoarea destinație??? Sper sa fie Bacau. Dacă nu ma urc in mașina și vin unde îmi spui.
  12. Carina de pe Magheru! Regret si acum ca nu am cerut-o primul de nevasta! Cred ca a fost vreunul mai rapid .....
×
×
  • Creează nouă...