Sari la conținut

sorin2net

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sorin2net

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Drobeta Turnu Severin

Vizitatori Recenți Profil

2.139 citiri profil

sorin2net's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Da mi si mie contactul ei boss. [email protected] Cand treci prin timisoara te ajut
  2. Ea e man... esti tare. Eu nu o mai caut, ca vad ca pe baboo e complicat sa comunici.
  3. Salut prin 2013 era o tipa plinuta in Craiova, statea langa Romanescu, Calea Unirii cred la un bloc in spate cumva nu chiar la strada, pe la etaju 2 sau 3, cu maica-sa, si facea masaj cu finalizare. Daca ii placea de tine si plusai ceva facea si mai mult. cu mine s-a intalnit si asa...ca un date, fara profit, destul de multe ori, era clar n.f. Daca ma stiti ceva de ea...poate ma ajutati? se pare ca iar ajung prin craiova si nu mi-ar strica o solutie de avarie if you know what I mean... numa bine!
  4. Era o tipa in Caracal acu vre-o 6-7 ani....Mamina. ceva special frate.... Mai stie careva de ea? Ms.
  5. Fff tare. Am cam ras. Da numa ce mi-am amintit o faza. Ieseam din Kaufland si in fata magazinului, afara statea o milfeta pe la 45 ani pe bara de la spatiu de carucioare langa un cos plin de cumparaturi si fuma. Nu m as fi uitat la ea da ea sa uitat insistent si cred ca i am intors privirea. Am intrebat o de un foc...si am ajuns sa o duc acasa si cred ca a doua zi (na sanchi...nu se fute din prima) i am traso. Ceva poveste ca a venit din italia dupa o sesiune de grijit batranii. Acu isi facea ceva la dinti si era in pauxa inainte sa plece iara. Numa zic. Le citesti pe doritoare...le mirosi si langa ghereta de mici si carnati... nici grataru nu le acopera mirosu de doritoare de pula.
  6. Io am un pretenar ...Piticu... :-) scuze pretene... nu este pe zona asta niciuna da si io confirm ca imi place cateodata sa ma sint Guliver cu cate o piticanie... Am mai vazut ciori dastea danoastre pe drum dar nu ce cauti tu.
  7. fratilor...da fata ofera si preludiu....nu ati incercat niciunu? :-)
  8. Imi spui te rog despre care carte e vorba? ;-)
  9. Acu o saptamana am mers si eu la ea. Tipa e cea din poze confirm si tatuajul. Mie imu place. E un pic "altfel" la fata dar nu e ceva rau. E din Deva spune ea. Corp slim sani un pic desumflati dar nu deranjant. Poate un pic moi. Am fumat o tigara si m a setvit cu suc in bucatarie. Face conversatie ok. Am vorbit despre viata, planuri, viitor... Dupa ce a inceput cu complimente legate de mine(o accept ca pe o intentie buna desi nu cred in chestiile spuse la/de escorte) a inceput sa fie un pic kinky admirandu mi curu ... una peste alta a facut tranzitia bucatarie-dormitor/chat-sex placuta...lina...Am tras un dus (baia curata si la fel prosopul aspru si fresh)ca am transpirat la o ciorba mancata la restaurantul de jos si am trecut in dormitor. Camera curata pat mic simplu. Am luat o ora 150 lei all inclusive. Oralul protejat slab facut mi am dat seama ca nu are nici sansa sa ma termine oral. Am trecut la anal protejat bine lubrifiat cu gel, unde tipa mi a zis ca ii place in funduletz. Chestia asta ma excita intotdeauna...am terminat relativ repede iar tipa mi a remarcat Iti place fubduletzul meu ha? Banditule! (HAHAHA) Poate mi o mai tragi odata in el am facut o pauza de tigara apoi am revenit in dormitor unde a trecut la oral iara...i am mangaiat pizda si am inceput sa ma joc cu ea. E faina. Am avut aceeasi impresie fata de oral adica slab... e facut mai mult asa de preludiu. La normal nu a fost rau. Am incercat misiobar si am terminat capra. Tipa a facut o remarca ceva de genul ca putem sa mai fi tinut un pic si eu nu sa termin asa repede. Ma rog. Hai sactrec si asta la rolul ei jucat kinky. Per general o experienta placuta. Am sa revin. Mai ales pt anal. Note urasc.... Apt e vechi dar curat locatie usor de gasit 7. Tipa daca ar colabora cu un debtist...(nu stiu ce se mai poate face insa) si ar scapa de culoarea ce a acoperit albul... iar in paralel s ar ocupa de sani, e ok nota 7. Repet mie mi a placut. Oral nu am insistat sa i spun cum sa faca sau ce sa faca insa nici ea nu mi a dat impresie ca stie ce e aia....5 Anal 8 cu mentiunea ca are potential spre 9 Oral 7. Nimic deosebit.... Per general recomand eu revin chiar sapt asta daca se potrivesc astrele Va salut si multumesc pt reviewurile voastre. Sunt de folos.
  10. Sa fie sanatoasa si insanatosire grabnica.Spune i ca pup buba ca sa treaca. Apropos... nu-si pune niciuna un san in plus ca in Total Recall? Va da ti seama fratilor ce coada ar fii ... sa ai si palmele si gura in acelasi timp ocupate.... in timp ce misionezi la greu....
  11. Frate. Explica mi te rog pozitia asta "Al 2lea numar tot pe spate in picioare" ca ma chinui pe caldura asta sa mi o imaginez si ma cam dor oasele. Si inca ceva. Cum adica " are buzele mici mai mari"?
  12. Danutza micutza. Am revenit din Grecia bronzat si placut surprins sa citesc propunerea ta. Cum fiecare premiere trebuie exersata... ma autopropun matetial didactic. Nu am uitat de invitatia de seara. Ce vin sa fie?
×
×
  • Creează nouă...