Sari la conținut

alexandro

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandro

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

alexandro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. alexandro

    malina0721897983

    Salut! Stie cineva daca mai presteaza?
  2. alexandro

    malina0721897983

    Salut, stie cineva daca a revenit in localitate?
  3. alexandro

    malina0721897983

    Multumesc mult colegului DozaDeSex.In sfirsit am vorbit si mi-am facut o programare.
  4. alexandro

    malina0721897983

    Stie cineva daca ,a revenit din concediu?
  5. Salut Talibanu vreau sa incep,prin a-mi cere scuze si sa iti multumesc ptr punctul acordat.Cu stima si respect Alexandro.Pe viitor am sa fiu mai atent si mai detaliat.
  6. Salut,eu am fost aici o data, urmeaza si a doua oara, adevarat are 1,60 si 47kg sani frumosi dar nu foarte mari. Locatie: 7,5-apartament curat ,normal mobilat,baie cat de cat(geluri de dus,sapun lichid asa cum imi place mie) pat mare,lenjerie si prosoape curate. Aspect: 8 - curata si ingrijita cu un fundulet bombat..... Oral: 8,5-placut cu atentie la zonele adiacente face si CIM(contra cost) Normal: 7,5 -nespectaculos dar se implica. Decarcat:200(total ora) si 120(ora :n+o). Succes la cat mai multe trageri !
  7. alexandro

    malina0721897983

    Cred ca nu vorbim de aceeasi Malina......domnisoara are locatia pe linga un cazino asa cum a scris si colegul de mai sus. Gusturile difera.......Eu am revenit si e ok, fata de ce se gaseste pe Ploiesti la ora actuala ......
  8. alexandro

    malina0721897983

    Salut stimate coleg,nu inteleg ce vrei sa insinuiezi........eu mi-am exprimat parerea mea despre domnisoara parerile ca si oameni difera......fiecare cu gustul lui... Cu stima si respect,Alexandro.
  9. alexandro

    malina0721897983

    ok,ai dreptate stimate coleg.......eu am zis zona pe linga profi......
  10. alexandro

    malina0721897983

    Buna, stimati colegi.Intr-o seara plictisindu-ne.....am hotarit cu un amic sa mergem si noi la dom. Malina incurajati de un al amic ,care o incercase si era inebunit sa revina la domnisoara,noi chiar glumind pe seama lui......Am sunat ,am stabilit intilnirea ajunsi la locatie care este pe linga profi fiind 2 pers unul am ramas afara (nu primeste 2 pers decit pe rind).Intilnirea a decurs cum nici nu ma asteptam.....intreadevar este putin mai timida ,dar pina apuci sa discuti citeva cuvinte cu ia si dupa totul este ok.Are o atitudine normala,vorbeste frumos,de cind intri ,iti ofera frumos papuci de casa ,te invita daca vrei o cafea,apa,ceai( daca stai o ora). Face tot ce doresti dar protejat mai putin oralul care este executat excelent nota -9 ( mai rar de gasit in ploiesti),acepta FK,CIM(+la pret) ,normal- 8,GFE-8. Imi pare rau ca sa terminat ora si nu am mai putut prelungi ,ca amicul meu facea ture prin fata blocului...... eram hotarit sa mai prelungesc sa incerc si analul .......are un popouuuu.........ohhh, dar mi-a fost mila de amic,asa ca ,am plecat cu gindul cit de curind sa revin cu tot respectul ptr colegi mei care au fost putin rautaciosi dar cred ca se gasesc mai rar escorte cel putin in ploiesti unde poti sta linistit si fara teama, ca nu stiu cine vine peste tine,sau sa iti dispara ceva cind faci dus ,asa cum mi-sa intimplat la alte locati........ aici am stat ca si cum eram la mine acasa si o sa revin cu siguranta.Tariful 120 ora(o+n) si 200 ora(o+n+anal). Bafta la cit mai mult sex......
  11. Buna seara domnilor, ma bucur sa ma aflu si eu aici linga dumneavoastra.
×
×
  • Creează nouă...