Sari la conținut

schumy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre schumy

  • Dată Naștere 30.01.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

1.234 citiri profil

schumy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Bună Izza, bună prieteni Am vizitat frumoasa Izza în august. Bucuros să citesc de revenirea ei la Arad. Din partea mea are notă 10 pe linie. Este pe gustul meu. Prezență calda, plăcută, atmosferă atractiva. Locația curată, ușor de ajuns la ea. Atentă la dorințele clientului. Am optat pentru un oral, executat cu profesionalism, fără grabă. Nota 10 din partea mea la toate aspectele întâlnirii. Cadoul 150 lei. Abia aștept revederea cu Izza
  2. Altădată să faci duș înainte să ajungă fetița la hotel și să o aștepți gol în pat gata de acțiune. 😈😈😈
  3. Pe paginile anterioare am citit că sex anal nu oferă. Posibil FK doar cu unii clienți.
  4. Roxana ești aceeași de la " Roxxy - Confirm cu tatuajul - 0730898532 "?
  5. Te pup Roxana. Ne arăți ceva poze cu tine ? Și te rugam detaliază serviciile tale. Poop
  6. Salutare tuturor. Cu o săptămână în urmă am fost la Violeta. Am ales masaj cu finalizare. Muzica de atmosfera, masaj de nota 10, aproximativ o oră. Locație de nota 9, ușor de găsit, ai unde parca. pat de masaj foarte comod. Finalizare foarte plăcută, nota 9. Recomand.
  7. Buna dimineața păpușă. Mâine prestezi? Vreau să te vizitez.
  8. Bună Teodora. Ești o femeie sexy. Pozele sunt deosebite. Deplasări la hotel faci ?
  9. Am vizitat pe Violeta pentru masaj cu finalizare. Am sunat pentru programare și peste 40 minute eram ghidat din Vlaicu de la pizza 5 colturi spre apartamentul doamnei. Am găsit locația ușor. Apartament curat, doamna atrăgătoare, comunicativă. Corp frumos. La următoarea ședință de masaj o să cer si ceva extra. Masa de masaj, folosește ulei cald. Masaj de nota 10. Se pricepe. Spre sfârșitul ședinței atingeri senzuale. Urmează partea de finalizare unde este atentă . M-am simțit foarte excitat. A întârziat ejacularea cât de mult sa mă simt cât mai bine. A fost perfect. Telefon de contact cel din topic Locația în Vlaicu, relativ ușor de găsit Apartament curat, violeta o femeie sexy, gfe 9 Masaj 10 ON nu e cazul NP nu este cazul Tarif 80 lei masaj+finalizare Timp petrecut aproximativ o oră Recomand, eu sigur revin
  10. Ajuns prin Arad cu ceva treburi imi propun sa o contactez pe Bianca. Dimineata dupa 11. Sunt placut surprins ca raspunde la apel si stabilim ora 13.30 sa ne vedem. Ajuns langa Profi pe la 13.10 o sun si din pacate ea nu raspunde la apel. Am asteptat vreo 40 de minute. Am mai sunat si nimic. Asta e. Am avut si alta optiune dar nu imi sta in caracter sa ma programez la doua dameze in acelasi timp. No comment.
  11. Vă salut prieteni. Săptămâna trecută am vizitat acest salon de masaj erotic. La telefon cred că am vorbit cu Lorena. Numărul de telefon este cel din titlu. Am reuşit să mă programez la un sfert de oră după convorbirea telefonică. Am cerut masaj cu Claudia. Ajuns la locaţie am fost primit de Claudia. M—a invitat în cameră. Acolo miros de beţişoare parfumate. Camera aranjată, curată.Ea s—a dezbrăcat, o domnişoară frumoasă cu sâni mari, pe gustul meu. Mi—a detaliat oferta şi apoi mi—a arătat unde e duşul. Masaj la 100 ron, iar extra se poate oral şi normal . Eu am optat doar pentru masaj. Am făcut un duş.Baie curată, prosop curat. Am revenit în cameră. A început masajul, executat foarte bine cu ulei cald. Atingeri senzuale cu sânii . M—a lăsat să o mângâi, să o ating. Când s—a întors cu fundul spre mine i—am lins păsărica. Are un gust plăcut. Claudia m—a întrebat des în timpul masajului dacă îmi place. Are un gfe ridicat. Timpul de o oră a fost respectat. Claudia m—a făcut să mă simt foarte bine. Sigur am să revin şi o să optez pentru servicii extra. Aspect salon 9 Claudia 10 Masaj 9 Oral, normal nu am cerut Atitudine maseuză 10 Recomand, eu am să revin.
  12. Buna prieteni. Azi am hotarat sa merg la un masaj erotic. Am ales salonul Tiamo de pe strada Mihai Eminescu nr 39. La numarul de telefon 0760945530 a raspuns prompt o domnisoara cu voce calda. Am gasit usor locatia. Acolo totul aranjat cu gust, atmosfera placuta. Se auzea o muzica buna. Ma intampinat o domnisoara in tinuta sexy, Claudia. Am studiat-o imediat, sani mari, fund bombat, cam 170 inaltime, vorbeste calm si frumos. O tipa frumoasa si tanara. Mi-a explicat ce inseamna masaj erotic, mi-a spus pretul pentru masaj, 120 ron, am platit in avans. M-a intrebat daca doresc sa servesc suc sau apa si m-a condus in camera unde presteaza. M-am dezbracat si mi-a aratat und e dusul. Am facut dus si m-am reintors in camera. Asezat pe burta a inceput cu masaj de relaxare combinat cu masaj erotic. M-a sarutat pe corp, gat si urechi. Uneori simteam ca ma si musca usor. Masajul a fost excelent. Ma excita foarte tare corpul ei si sanii mari. Ma lasat sa o ating si sa-i sarut corpul, sanii. M-a terminat prin masaj. Am negociat si ceva extra dar m-a refuzat politicos. M-am simtit excelent. Claudia mi-a povestit ca e din Timisoara. Arata super bine. Mai are la alon o colega cred mai slabuta, simpatica. Locatia e o vila de lux cu mai multe nivele. Maseuza s-a purtat frumos cu mine , nu am nimic de reprosat. Am mai fost la masaj dar nu m-am simtit ca acum. Pentru masaj eu o notez cu 10 GFE 10 Aspect fizic 9,5 Pentru alte servicii extra am fost refuzat categoric. Eu o recomand. Sper sa mai ramana Claudia la Arad. Sigur am sa revin, si bineinteles tot la ea.
×
×
  • Creează nouă...