Sari la conținut

mister197621

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mister197621

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

1.032 citiri profil

mister197621's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Salutare, stiti cumva escorte in Arad in afara de Sonnya care ofera si anal?
  2. Eu cred ca timp de 30 de minute cat a durat actiunea, l-a pus sa probeze timp de o ora un halat,pe care la sfarsit l-a obligat sa il cumpere cu 450 Ron. Acasa sotia l-a luat la intrebari si apoi nemultumita de raspuns i-a tras un sut ca aprope i-a venit sa se pise pe el.
  3. Ar fi bine eventual sa de deschida un thred nou pe Arad: "Acea Fabuloasa Matura 35 de ani si aventurile ei fabuloase" - loc ideal pentru literatura pseudo-fantastica. Cred ca suntem deschisi cu totii literaturii doar cu conditiile de a fi delimitata de restul discutiilor de pe forum si folosirea cat mai corecta a limbii romane.
  4. Intentionez sa le fac o vizita in curand, dar as avea o intrebare : Claudia nu este cumva blonda cu parul lung mai grasuta un pic si destul de inalta? Scuzati-mi intrebarea usor offtopic.
  5. Fred24 : persoana de pe strada episcopiei nu este aceeasi cu persoana din Vlaicu. V-as ruga sa mutati acest comentariu in https://nimfomane.com/forum/topic/12299-maseuza-episcopiei/
  6. "roscata frumoasa, sexy, curata, finuta, 20/170/52 kg, ofer sex total si senzatii tari la maxim extaz domnilor care se respecta la locul meu de refugiu curat si primitor, suna-ma te astept. telefon 0730682512 gina." Aceeasi tipa, acelasi loc - zona centru Libelula, Arad, doar alt numar de telefon. Descrierea actiunii: Am sunat la numarul din anunt si tipa mi-a raspuns cu o voce lesinata de nu prea am inteles nimic doar ca pot sa vin cand doresc. Am stabilit ca ajung in 45 de minute si ca o sun din fata blocului. Am sunat la ora indicata si nu a raspuns. Am facut cateva ture de centru si dupa inca 3 discutii la telefon de genul "in 2 minute" am reusit sa ne intalnim. Zona este chiar centrala si risti sa te intalnesti cu o gramada de cunoscuti. Din punctul asta de vedere nu prea mi-a placut ca am stat 30 de minute la panda pana se elibereaza domnisoara. Locatia este o garsoniera modesta, iar camera actiunii este dotata cu un pat - saltea si un televizor unde rulau reclame la tigai. Intrucatva nu tocmai o atmosfera care sa te destinda. Domnisoara pe la 24 de ani, 1.60 m, 70 kg, grasuta, trasaturi frumoase, sani mari usor lasati, fund imens Am stabilit 100 ron cadoul meu pentru ea pentru un numar normal+oral protejat si apoi domnisoara a facut dus din proprie initiativa. Am observat ca tipa desi este draguta era total plictisita de viata. A inceput cu un oral destul de brutal pusa clar sa termine repede cu mine. Dupa 10 minute m-a intrebat derutata de ce eu nu ma termin repede? (...) Chestia asta m-a cam indarjit ca sa zic asa si atunci i-am dat-o de numa' cam inca 20 de minute (4 pozitii) pana cand tipa m-a rugat sa ma termin. Nu pot sa zic de atitudine GFE in minutele astea, dar tipa o gemut ceea ce o mai redus din automatismul miscarilor ei. La sfarsit servetele+servetel umed si am tulit-o. Si acum notele: Locatie: 8. Central dar foarte vizibil Contact: 3. nu este punctuala si probabil trebuie sa ai noroc sa intri la ora programata, altfel ii bine sa te innarmezi cu rabdare pentru 30-40 minute. Aspect fizic: 6. Nu este urata, ba chiar dragutza. Daca ar slabi vreo 15 kg ar fi tip top. Are un fund mare cat roata carului si ai de ce apuca acolo. Sanii iar sunt simpatici Oral: 7. protejat si destul de activ. Ai impresia ca vrea sa te inghita. Normal: 6. Face totul mecanic si abia asteapta sa termini si uneori pare atrasa de emisiunile de la televizor. Daca i-o dai puternic se implica. O avantajeaza pozitia capra cu un mare like pentru fund. Anal: nu a sugerat ca ar fi in oferta si nici nu am intrebat. Dar ar fi interesant. GFE: 2. mecanic Tarife: 100 Ron. Are in oferta 4 variante - 100 RON oral+ normal. 100 RON oral, 100 RON normal, 100 RON masaj erotic (=oral dupa cum tot dumneaei s-a exprimat). Timp: 30 min asteptarea in zona, 40 de minute actiunea, din care 5+5 echipat dezechipat si mici discutii. Concluzia : daca aveti timp si 100 ron si nu mai stiti ce sa faceti merita o tura cu ea. Dar nu este rupta din soare. Este o tipa normala.
  7. Cadoul 80 ron. Defapt acum daca stau si ma gandesc am o nedumerire. Cand mi s-a prezentat oferta textul a fost "40 ron masaj relaxare si 40-80 ron masaj erotic." Nu am inteles unde apare variatia asta de pret dar la final cadoul cerut a fost 80 ron fix.
  8. Prima mea postare si totodata prima mea vizita la o maseuza cu scopul unui masaj erotic. Am sunat la numarul din anunt si am primit detalii despre masaj si am facut o programare in seara respectiva. Mi-a spus ca incepe pe la 8 si am ales ora respectiva. Am ajuns la 8 fara cateva minute dar avea pe altcineva inaintea mea. Prilej pentru o tura si explorare turistica a strazii Episcopiei. Am vrut sa revin in 15 minute, dar dupa 7 m-a sunat si mi a spus sa ma prezint ca ma poate primi. Locatia: apartament intr-o curte, aspect de razboi civil. Apartamentul are mai multe camere, iar camera in care se desfasoara actiunea este ultima. Am avut neplacuta senzatie ca in bucatarie cineva manca si am cam fost stresat din acest motiv. Camera de masaj : draperiile trase, lumini difuze, muzica italiana in surdina, pat de masaj curat cu hartie de unica folosinta pe el. Maseuza este o doamna pe la 45-50 de ani, simpatica, care m-a intrebat de unde am numarul de telefon. Unii clienti anteriori i-au mentionat de nimfomane dar nu are nici o parere proprie despre acest forum ci doar ar fi curioasa de comentariile de aici ( nu are internet). Foloseste ulei normal si sincer nu mi s-a parut nimic suspect la el cum pomenea un client anterior. Doamna are sani mari (lasati), un fund simpatic, piele fina si miroase frumos. In timpul masajului s-a dezbracat complet lasandu-ma sa ma joc dupa pofta inimii cu pasarica ei. Sincer am avut senzatia ca a avut un usor orgasm, dar fiind la prima chestie de acest gen poate ma insel. Toata povestea a durat 50 de minute. Dupa ce am terminat in timp ce ne stergeam amandoi a sunat urmatul client probabil , dar i-a dat reject. Apoi dus si imbracarea. Timp total 60 de minute. Note: Igiena - 9 era curata, mirosea frumos, s-a umezit extrem de repede. A folosit servetele umede si dus la sfarsit. locatie - 3 - senzatia ca iti pica casa in cap. masaj - 6 - masajul propriu zis a fost uleiere si mangaieri. la stimularea erotica i-as da un 8 oral - fara nota;m-am terminat prea repede pentru a putea da o nota. face doar daca ii place de tine. nu are rost sa insisti daca nu vrea. normal -nu am intrebat dar mi-a dat senzatia ca nu s-ar da in laturi, ba chiar i-ar place. anal- nu am intrebat ,dar i-a placut cand m-am jucat cu mana un pic la funduletul ei In rezumat: contra : programeaza clientii prea aproape ca timp unii de altii ; senzatia unei alte persoane (sau altor persoane) in apartament ; locatia (nu ti-ai dori sa te prinda un cutremur acolo). pro: a reusit sa imi inlature stresul de la punctul anterior si m-a facut sa ma simt bine. Revenire ulterioara discutabila.
×
×
  • Creează nouă...