Sari la conținut

big_pun

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre big_pun

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

big_pun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Am vizitat astazi aceasta fata, determinat de recenziile pozitive de pe forum. Locatia vis-a-vis de Cora Lujerului. Fata este cea din poze de asemenea si locatia, in apartament sunt 2 fete. Ambele fete sunt de treaba, am facut cunostinta la intrarea in apartament, mi-au lasat senzatia de amabilitate care de multe ori nu o gasesti in acest domeniu, nu mi-a cerut banii inainte si nu m-a intrebat cat vreau sa stau, insa de data acesta am optat pt o finalizare. Apartamentul mi-a parut batranesc, sincer sa fiu nu m-a interesat decat patul din dormitor care e destul de micut ,insa cel mai mare minus insa mi s-a parut a fi baia dezordonata si cu wc murdar. Actiunea a inceput cu un oral nepro, normal in 3-4 pozitii diferite cu implicare din partea ei, apoi din nou oral nepro cu incercare de finalizare in gura, nu am reusit sa finalizez din vina mea, cred ca am fost prea incordat dupa o saptamana de munca, insa ea s-a straduit ceea ce mi-a placut. Mi-a placut pasarica ei stramta si epilata, igiena ei a fost maxima. La final am decartat 50 lei pt o finalizare fara sa imi ceara ea banii, timp petrecut intrare-iesire din apartament fix 30 de min. Per total a fost o experienta placuta mi-a lasat impresia de implicare chiar de placere de a face sex, mi-a placut pasarica ei, si mi-a lasat senzatia de amabilitate. Note: -Locatie : 5 (as fi dat 6 daca era mai curata baia) -Aspect: 7 -Oral: 8 -Normal 9 (cu implicare din partea fetei) Probabil o sa mai revin, cred ca o sa o incerc si pe colega ei, in concluzie o recomand sper sa va fie de folos aceasta recenzie.
  2. Prima recenzie... Initial am vrut sa vizitez blonda de la Autogara ( fosta blonda de la Lujerului), sun, raspunde o voce un pic sictirita, i-am spus ca revin cu un telefon, ma indrept spre Autogara apelez insistent cand ajung, nu mai raspunde nimeni... atunci ma hotarasc sa incerc in alta parte. Sun la 0727 051 711 stiind ca si aceasta gagica actioneaza prin zona, raspunde o voce mai dornica decat cea din urma, si ma hotarasc sa ma duc, locatia este undeva pe Iuliu Maniu. Akolo imi deschide usa o bronzata, ma gandeam sa fac calea intoarsa cand ma redirectioneaza spre dormitor si atunci mi-am dat seama ca nu ea presteaza si m-am calmat :-h. In dormitor dau de o bruneta urata la fata insa ok la corp. La pret 100 RON 2 finalizari sex total mi s-a parut de incercat. Actiunea a inceput cu un oral scurt apoi normal, anal normal din nou avea pasarica si curul stramte, foarte bune din acest punct de vedere, am dat la ea pana am obosit, facut o pauza de 3-4 minute si continuat cu oral normal, anal apoi oral cu finalizare in gura ( partea asta mi s-a parut cea mai tare). Am platit 2 numere insa am facut doar unul mai lung, la alegerea mea deoarece finalizez foarte greu. De cand am intrat pe usa si pana am plecat am schimbat 10 cuvinte cu ea, in timpul actului ma intreba doar cum vreau sa o facem. Note: Oral: 7 ( mai mult pentru finalizarea orala) Normal 8 ( avea pasarica stramta) Anal 8 ( are curul stramt) Locatie 7 ( nu e lux, dar mi s-a parut in regula ca igiena inclusiv baia) Per total mi s-a parut o experienta buna la banii astia, daca ar arata un pic mai bine la fata as recomanda-o chiar si celor pretentiosi, insa in conditiile actuale o recomand celor care sunt interesati mai mult de corp. Avand in vedere ca presteaza anal si finalizare orala in timp ce alte escorte mint ca sa atraga clienti dar defapt nu presteaza aceste servicii mi s-a parut corecta. Avand in vedere ca e aproape de mine probabil o sa mai trec pe la ea. Sper ca recenzia v-a fpst de folos. Have fun.
  3. Sal all, pana acum am dat peste multe nenorocite si obosite din cauza ca nu am fost informat, acest site este o treaba extraodinara
×
×
  • Creează nouă...