Sari la conținut

faydee

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre faydee

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

3.083 citiri profil

faydee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-8

Reputație

  1. Salutare, mai ști cu ce era îmbrăcată domnișoara?
  2. Acum câteva zile avea numărul de telefon la anunț 0721962386, dar nu am apucat să vorbesc cu ea.
  3. Salutare ciocane tari, am observat că a revenit domnișoară. A mai vizitat-o cineva?
  4. De cand a revenit ați trecut pe la ea ? Ce ne puteti spune ?
  5. Revin cu câteva detalii după ce am vizitat o pe Domnișoară Daria, stabilit întâlnire ajuns in 20 min cu am discutat. Imi deschide Daria care era îmbrăcată doar în bikini( un corp frumos si sani numai buni). Locație este ok, începem cu o mica familiarizare, apoi ne apucăm de treabă eu am optat pentru o ora. Începe singură cu un oral bine executat (se pricepe bine rau), apoi trecem la normal unde am schimbat câteva poziții este chiar dornică de cât mai multe ea singură. Tin sa precizez ca pune foarte mare accent pe igiena si asta e de felicitat !!! Cadou 200 ron Locație 8 Corp 9 Oral 10 Normal 9 Eu unul o sa o mai vizitez sigur, ar fi păcat daca ar pleca din oraș !
  6. Foarte bune informațiile run94 !!! Fumatoare domnișoara ?
  7. Colegu' poti sa dai note domnișoarei si in locație este singură sau mai era cineva ( alta domnișoară/ peste). Mulțumesc !!!
  8. Salutare, Acum cateva ore cand sa ies de la Dedeman vad 2 domnisoare aveam maxim 25 de ani (sigur nu erau de etnie) amandoua erau brunete una aveam ochelari de soare si pantaloni scurti roz, iar cealalta o rochie/salopeta neagra si era foarte frumoasa maxim 22 ani poate si mai putin. Nu am putut sa opresc sa le intreb de sanatate ca aveam gardianul cu mine. Eu nu sunt din Slatina, dar am drum de 2 ori pe saptamana, daca e cineva care ma poate ajuta cu mai multe detalii (pe la cat apar sau pe unde le-ati mai vazut, poate un numar de telfon) as fi recunoscator.
  9. faydee

    caut fata

    Caut fata pentru a merge cu mine la mare sau pentru o relatie serioasa.
  10. din lipsa de alta ocupatie va apucatii sa comentatii pe forum......... anuntul meu doar PENTRU CINE ESTE INTERESAT
  11. iti spun eu daca ai stii despre ce este vorba ..... ti-ai schimba parerea
  12. Am o idee pe care vreau sa o pun in aplicare......am nevoie de inca 3-4 persoane care sa ma ajute.......este un proiect care o sa aduca si avantaje financiare fiecaruia.....PENTRU MAI MULTE DETALII AVETI MAILUL MEU.......ESTE DOAR PENTRU CINE ESTE CU ADEVARAT INTERESAT......NU VREAU SA FIU STRESAT AIUREA................stima!!!
  13. daca va ganditi putin o sa gasit foarte repede fb ei..........eu unu asa am facut ........cum te cheama........indiciu
×
×
  • Creează nouă...