Sari la conținut

rick80

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rick80

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila

rick80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Escortele care doresc foto profesionale sa apeleze la fotografi amatori avansati sau profesionisti. Pe facebook se gasesc foarte usor , unii au si studio si sunt specializati pe astfel de sedinte de budoir/nud. My 2 cents.
  2. Un apart. discret, spatios si ok unde ma duc uneori cand scap" de acasa cu o prietena "veche"(fiind si aproape de mine) - in Maz 2 , in spate la banci, pentru 50 lei se poate sta 1-2-3 ore fara pb., chiar am depasit trei ore de vreo cateva ori. Pentru o zi e in jur de 100 lei cred insa nu am luat asa niciodata. Tel 0742.705746
  3. Salutare, am fost acu vreo 2 sapt la Ina, a raspuns rapid la tel. si mi a dat indicatiile necesare ca sa ajung la ap. din apropiere de neacsu. Am platit un nr 80 lei inainte, un dus scurt dupa care am trecut la un oral cu cateva variatiuni apoi am pus prezervativul pt un normal destul de placut. Fata e un pic timida insa probabil se va schimba pe viitor depinde de fiecare cum prefera Am finalizat cu CIM dupa care m.am imbracat si ne am luat la revedere. Fata arata de 8 pt mine , un pic skiny ... Locatie - 8, GFE - 9, oral - 8, normal - 9. Putin probabil sa revin la ea, poate eventual sa o incerc pe colega ei de acum....imi place alt gen, dar daca si ar face niste poze la un studio sunt sigur ca ar avantaja o mult. spor la futut!
×
×
  • Creează nouă...