Sari la conținut

robocop

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robocop

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

robocop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. robocop

    ...

    Mesaj* sunt pe tel, merge mai greu.
  2. Am sunat si eu ieri, avea tel inchis. Sunt cazat la il primo si ma gandeam ca a dat norocul peste mine. Mai incerc azi, poate am noroc.
  3. robocop

    ...

    Buna, eu ti am dat desaj si ieri si saptamana trecuta si nu ai raspuns. Stai departe de hotel il primo? Sunt cazat acolo sunt din bucuresti si nu prea cunosc orasul. Azi pana la ce ora ai programul poate ne sincronizam?
  4. robocop

    În mic ajutor

    Salutare, pe langa hotel il primo gasesc cv?
  5. Ce pula mea stii tu sa faci de 400 lei? faci si mancare speli? si cum pula mea arati sa meriti 400 lei?
  6. Amigo, Daca stai cu ea toata ziua in mana, o belesti, o freci non stop, o freci pe uscat, o mai arati la doctori belita, iar o belesti si asa mai departe, normal ca iti apar puncte rosii si toate cacaturile. Sfatul meu este sa faci un control si la cap si sa nu o mai belesti o perioada si sa vezi ca iti trece. Daca pana in acest moment nu ti-a cazut inseamna ca esti bine. Noroc.
  7. hai cu pozele ca si eu sunt curios cum au iesit:P, fac si prima mea recenzie
  8. ALATURI DE O CREOLA APETISANTA TE ASTEPT SA DESCOPERI CELE MAI ASCUNSE DORINTE ALE TALE ORCE INHIBITIE VA DISPAREA ALATURI DE MINE ORAL NORMAL 50lei/fin fac si deplasari. 0767125244 [email protected]
  9. ce pula mea stii sa faci tu de 400 ron?
  10. Imi place ca in poza cu cuptorul se vede un picior de pestisor cu papuci. Rar fotograf in papuci sa se simta ca la el acasa. Sau era vreun confrate care iesise de la dus?
  11. Si daca eu nu pot da pm si am mai fost la inceput la tine ma primesti?ti am dat si sms si nimic...
  12. Eu nu pot sa vad pozele astea...vreo solutie??
  13. A te fute sau a nu te fute aceasta e intrebarea. >AmFitze< tata daca ai drum prin italia poti sa o scoti si la o spagheta: Pana atunci iti face un show pe skype [email protected] Poze mai multe cu ea gasiti pe :http://www.guidasexy.it/mapitems/camgirl-rose-camgirl-contatto-skype-annuncio-guida-sexy#prettyPhoto Scuze scriu de pe telefon.
×
×
  • Creează nouă...