Sari la conținut

amada.dulcica

VIP Member
  • Număr conținut

    1.680
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amada.dulcica

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sunt activa in continuare numai pe dominare.
    Detaliile sunt pe blog: amadadominare.blogspot.com

Informatii de Contact

  • Telefon:
    amada.dulcica

Vizitatori Recenți Profil

22.170 citiri profil

amada.dulcica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

514

Reputație

  1. Credibilitatea mea ramane batuta in cuie fata de persoana care mi-a oferit informatiile respective, nu cai verzi pe pereti. Faptul ca unii fac glume pe tema asta... hmmm... m-am obisnuit sa vorbesc cu turma, nu ma mira. Vreti sa stiti mai mult, faceti eforturi, eu sunt lamurita, mura in gura nu mai bag. Si ce crede lumea despre mine, imi rezerv dreptul sa nu-mi pese, o cunosc mai bine decat cred crede ea... Decat ca eu am decenta sa nu o spun, in schimb ea are tentinda sa ortaveasca capra vecinului... O seara frumoasa!
  2. Cand spun ca nimic nu ma mai mira, apare cate ceva care sa ma socheze... Ce am aflat azi a fost mult mai grav decat toata activitatea lui Picon. Nu are legatura cu el, e cu totul altceva. Nu pot da amanunte, am promis ca nu o fac. Inca nu-mi vine sa cred, desi am vazut cu ochii mei... Mai da-le in... de forumuri si prieteni! Da-le in ma-sa de inregistrari si tot! Nici nu mai vreau sa stiu mai mult! Va spun sincer, mi s-a facut sila!
  3. Am vrut sa spun bosorogI, nu ...II Eu ma retrag pana o sa am ce am promis, legat de cine stii tu... Poti sa oferi, ce o fi fost aia, cui vrei.
  4. Feisty, aren't we? That's how Iike you! Dar lasa mai usor cu absolutul, pacat sa ramanem cu bosorogi care incearca sa bage ce a murit demult...
  5. Ce-mi place de tine cand stii de gluma... , dar azi esti cam trist... Distractie placuta!
  6. O sedinta in aer liber suna bine, aduc lesa, catusele, etc... Hmmm, posibil sa-mi anulez planurile pt asta... Deci, in care parc?
  7. Mai am un pic, deci.... In orice (sau aproape orice) tara exista cuiburi de romani... Cum sa uite limba romana daca numai asta se vorbeste acolo? Si nu in ultimul rand, va agitati degeaba, o sa raspunda nu fetele, ci tot pestii... Deci "fata" mai baga ceva la propunere ca nu cred ca o sa le fie destul de tentanta...
  8. Excelent! Mai am noroc si de sclavi adevarati... O experienta de nedescris, dar poate o sa incerc sa o descriu pe blog, nu se supara. Legat de un anumit parazit, care tot incearca sa se impuna.... Lasa-l sa se bucure cat mai poate, toate la randul lor. Urmeaza ceva misto, deci ma retrag, pe maine.
  9. Pai si ce ar fi de comentat? Nu am zis nici acum ca mi-ar fi facut vreo recenzie falsa, ca m-ar fi promovat, etc... Nu mie, nu pe mine. In vremea respectiva inca nu ma exasperasera cu insistente si supuneri, dar si eu ca oricine altcineva am o limita. Si limita s-a trecut demult. Drept exemplu ca si eu i-am luat apararea la un moment dat, ca multi altii, crezand ca este un domn... M-am inselat, amarnic, dar nici nu las pe altcineva sa treaca prin "placeri" de genul asta... Un mitoman prost citesti repede, unul putin mai citit te pune pe ganduri mai mult timp... In final tot acolo ajungi.
  10. Daca esti in Constanta poate... aici nu este cazul. Absolut, deja?! E mai grav decat credeam...
  11. Ferice pe cel ce trimite uragane, are sanse sa primeasca tornade... Vorba noastra, ai grija ce-ti doresti!
  12. Hmmm... Merci frumos! Am citit doar primele 2 pagini, dar a fost suficient. Unde esti Euflo cand ai avea ceva de spus "pe bune"? Nu-mi dau seama ce l-a facut pe Futacios sa-si ceara scuze, poate faptul ca i s-a cerut asta desi nu avea de ce... Sa fii acuzat de clone, sa nu fii vinovat, dar sa te scuzi pentru comportament.... Cand Picon a sarit ca arsul cand i-am spus ca este ultima data cand ne vedem, s-a dus imediat spre usa mimand ca si cum nu stie cum se invarte cheia.... asteptand sa vin si sa-mi cer scuze pentru cele spuse si sa ma rog de el sa ramana... Nu am facut asta. Deci a doua zi m-a luat la 13-14 sa-mi cer scuze ca l-am dat afara! Apoi am devenit din spusele lui alcoolica! Pun pariu ca el ar dori ca toti sa ne cerem mereu scuze si sa zeificam fatzarnicia, altfel ni se intorc vorbele si suntem asaltati de aberatii... Sa ne fereasca D-zeu de astfel de oameni!
  13. A fost cea mai frumoasa zi din tot anul... Multumesc pentru participare! Pacat ca seara mi-a fost stricata, dar nu uit partea frumoasa...
  14. Ai rabdare, mie imi place mancarea facuta la cuptor si lasata cat mai mult timp... Cand ajungi deja sa uiti de ea, atunci o pun pe masa... Rezultatul este mult mai bun!
  15. Asa e, nu crezi ca ar trebui sa fac ceva in privinta asta? Eu am anuntat ce o sa se intample, tocmai ca persoanele care nu vor sa fie implicate in asta sa stie la ce sa se astepte daca intra in contact cu el... Am ce am personal cu el si de prea mult timp. Daca ma lasa in pace in final, il ignoram si atat, dar vad ca nu am de ales decat sa trec la actiune. Nu am nimic cu ceilalti, nu au fost destul de insistenti incat sa trezeasca sadismul din mine. Va pup!
×
×
  • Creează nouă...