Sari la conținut

iolanda

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iolanda

  • Dată Naștere 01.11.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Female

Vizitatori Recenți Profil

15.200 citiri profil

iolanda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

115

Reputație

  1. Buna ziua! Asa este cum spune Randunica ,nu mai activez si nici nu intentionez sa o mai fac.Puteti inchide sau sterge acest topic.O zi buna sa aveti.
  2. Picon..nu am incercat sa par in nici un fel,daca atunci cand activam nu am avut activitate aici cu atat mai putin mi-am dorit asta acum,ceea ce am scris aici a fost ptr ca i-am promis dobitocului ca daca nu-mi da pace o sa scriu aici numele lui si nr de telefon,este prima data cand intru in conflict cu cineva aici..faptu ca vezi doamne nu am pus eu un i sau nu stiu ce nu cred ca era o asa mare tragedie,nu inteleg de ce sunteti asa agresivi ,nu inteleg de ce sariti asa in haita?care e problema?stiam ca asta e un site de escorte ...dar ce e aici...e 😷😷😷😷😤😤😤😤.Nu am avut si nu am de gand sa revin niciodata,asa ca daca e agitatie mare ca se mareste piata...e agitatie degeaba,multi dintre voi ma cunosc si stiu ca retragerea mea e definitiva ptr ca am alte asteptari si alte planuri .
  3. A..sa nu uit ...apuca-te bine de dansa pula..tine-o strans in mana si da-ti cateva peste gura si obraz,le place mult baietilor😂😂😂😂😂
  4. Hai suge-o usorrrr...hai stiu ca poti...un pic cu limba ...cateva cerculete..apoi hap..o iei pe toata...bafta pe viitor...probabil si peste 5-6 ani tot aici te voi gasi😂😂😂😂 O seara buna!
  5. Mama mama..ce imi place aici!Daca stiam ca o sa ma distrati atat veneam de mai devreme😂😂😂😂😂😂..hai sorina..hai inca putin si o iei pe toata😂😂😂😂
  6. @Sorina4u..suge-o in continuare😂😂😂😂..vezi poate poti sa faci gargare😂😂😂
  7. Pfff...asa ceva??😂😂😂😂
  8. Am gasit exact ce am lasat acum doi ani aici pe forum:rautate,frustrare,prosti,dobitoci,curve betive....si fete care stiu ce vor si isi vad de treaba lor si oameni cu ,care oricand poti sta de vorba fara sa te plictisesti sau sa te intrebi de ce.Nu inteleg de unde atata agresivitate si atata frustrare.Nu am de gand sa revin,nici acum nici in viitorul apropiat.Imi cer scuze daca am deranjat cu prezenta mea si imi cer scuze celor care au fost nevoiti sa citeasca un schimb de replici total nefondate si fara rost.Cu foarte putini de aici am tinut legatura dupa ce m-am retras ,intotdeauna am facut si am spus ce am crezut eu si nu am fost niciodata nevoita sa tac ptr nimic.Cam atat mai am de spus.O dupa-amiaza placuta!
  9. Mata e atat de proasta incat nici cratima nu are ha ha ha...mai bine curva decat proasta😂😂
  10. Mars in gatu matii ...parca era cu doi i ?nu-i asa?
  11. Eu te as întreba altfel: La ce iti mai trebuie sa știi sa scrii, cand se stie ca pula nu stie carte? ON topic: N am înțeles de ce ai deschis topicul si nici ce mai cauți aici daca te ai lăsat de supt, in fine, problema ta, dar tare îmi e ca Amada are dreptate PS. Nici sa nu înveți sa scrii, pentru ca pula nu te va întreba niciodată cu câți de i se scrie fi.
  12. 😂😂😂😂😂😂😂😂vai vai ce m-ai jignit...nici nu o sa pot sa dorm !
  13. Clar cea mai inteleapta decizie care am luat-o in ultimii doi ani a fost sa ma retrag,va multumesc tuturor,inca o data mi-am dat seama ca nu am ce cauta aici!O zi buna sa aveti si spor in toate.
×
×
  • Creează nouă...