Sari la conținut

raul_99

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raul_99

Informatii Personale

  • Oras:
    Arad
  • Interese
    Femeile

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raul_99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Am uitat sa postez nr de telefon 0720630249
  2. Buna seara! Din lipsa de a face ceva mai bun am sunat si eu la anuntul acesta.Prima impresie mi a facut o buna drept pentru care m am deplasat la locatie.Este pe centru langa Accolade la et 1.A spus ca mai sta cu inca o fata(de fapt sunt 4)La telefon a spus 100 finalizarea orala 200 ora 2 finalizari.Bineinteles dupa ce a primit banii a inceput circul.Inca extra 50 pt finalizare orala,am zis ok fara atunci ,raman la 2 finalizari normale.Dar dupa prima finalizare (aprox 15 min) si inceperea actului 2 a inceput iar ca ea nu poate sa astepte 2 finalizari,ca dureaza prea mult,etc.Cum era de asteptat mi s a taiat de tot,deci de evitat. Note: Locatie 6. Aspect 7 Oral 8. Normal 7 GFE 3. Halat 200 pt 25 min 1 finalizare.TZEAPA!!!
  3. Scuzeee......telefonul este 0721754313.....
  4. Super blonda porno star. Cu multa retinere recunosc am abordat o azi pe fata mai ales ca erau poze noi si fata noua. Insa la cat de mici au fost asteptarile asa de mare a fost surprinderea(in bine). Locatia langa acelasi hotel Central de unde am avut cateva experiente negativa.Dar sa trec la subiect:Progranat cu cca 25 min inainte fata m a asteptat la intrare cu imbracamintea din poze.Am inceput cu un oral NP cu finalizare,dupa care cu un normal combinat cu anal.......Si acum notele. Locatie:8. Oral:10. GFE :9. Normal+anal 9. Pret 400 1 h/2 nr. Nu e cel mai ieftin dar cu siguranta calitatea reflecta scorul.De revenit!!
  5. Da este reala dar...........era ok acum 2-3 ani....Acum s-a ingrasat are vreo 90 kg si 1.80 m....Ultima recenzie. Locatie undeva langa Kappa,fata foarte grabita ,dupa ce platesti incepe cu mofturi de hai mai repede,nu vreau asta,etc.In plus patul e ff incomod.Deci locatie 9,atitudine 4,oral 4,anal n-am incercat.....eu nu o recomand doar daca se va schimba atitudinea si fizicul
  6. Am sunato si eu ieri pe la 3. Mi a raspuns una care aducea mult cu o ultima mahalagioaica ca nu este nici o creola si daca vreau cu ea. I am cerut detalii despre cum arata dar s a ofensat zicand ca daca vreau ceva s o accept asa cum e ca si cum ea ne da bani si nu invers. Una peste alta e un mare bullshit anuntul cu creola!!
  7. Salut tuturor Am fost de vreo 2 saptamani si eu Locatie: 9 GFE: 8-9 Corp: 9 Igiena: 10 Comunicare: vorbeste prea mult,pe mine m a exasperat Pret: 300 ron/ora Am inceput cu un oral cam slabut ( nota 6) CIM .Dupa aceea dus, si un normal destul de slabut(fata e tanara si nu prea stie,dar merita un plus ca se implica) Daca nu ar vorbi atat ar fi fost ok,dar nu e un minus Este de revenit mai ales pt sanii de nota 11 si corpul ei
  8. Salut tuturor Negasind nimic mai bun si pe aproape am facut greseala sa ma duc intr-o zi la fata. O sa ma limitez doar la o simpla recenzie Locatie : 8 zona Cocorilor Apartament: 9 a fost destul de dragut GFE:2 la fel se putea merge si la o papusa gonflabila Corp: 1 o grasa mica si urata .....in poze arata mult mai bine decat real.....tatele ce o mai scot in evidenta..... Pret; 130 pt un oral+ 200 finalizare CIM Una peste alta de Nerevenit,din pacate asta e oferta Aradului mult cu mult sub ceea ce gasesti in Timisoara
  9. Ok voi face urmatoarele precizari 1.Locatia:langa fabrica de bere Timisoreana intr-un imobil nou de lux 2.Interiorul: cum am mai precizat e de lux si e curat 3.Pret: 100 eur/h 2 finalizari CIM !!! 4.Prestatie: 9+ 5.Varsta: dupa parerea mea 22/24 6.Aspect fizic:fotomodel 7.GFE: 9+ Sper sa corespunda recenzia mea criteriilor voastre!!
  10. Am fost si eu saptamana trecuta.Intr-adevar calitate la superlativ ,chit ca e mataita si joaca teatru dar wtf ce vreti altceva pt sex platit?? Per ansamblu nota 9++ (nota 10 nu exista:)) comunicativa si deschisa......chiar putin perversa face toti banii una peste alta -parerea mea ca in max 3-4 luni va disparea din bransa,deci dati i bice cat mai puteti!!
×
×
  • Creează nouă...