Sari la conținut

k4c

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre k4c

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.092 citiri profil

k4c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. k4c

    sweet pleasure

    Salut. Un sfat prietenesc pana reușesc sa revin cu o recenzie. Fugiți de Emilia de la Unirii. Nu mai arată ca acum 1-2 ani. Sa îngrășat bine de tot. Este o Fulga mareeeeee. Plus o atitudine ca tot cacatul. Bani dați de pomana.
  2. k4c

    sweet pleasure

    Podaru nu trebuie sa fii disperat. Pari putin prostut , fara suparare. De 3 ani me4g numai la sweetpkeasure si iti pot spune din experienta. Toate fetele nu accepta artifiici si toate fetele pot accepta orice. Tine numai de tine si de cum stii sa vorbesti si sa te comporti. Am spus si eu acum ceva timp cine ce si cum si am realizat ca bu a fost ok. Din cauza unei recenzii fetele pot avea probleme si tu ca si client pierzi la servicii. Imi pare rau de ce am spus si cel mai ok mergi si fii descurcaret sau cere pareri in privat. Uite te ajut putin. Mergi la katy,,, nu face artificii dar nici nu mai ai nevoie. Daca pleci nemuktumit iti platesc eu o ora la orice fata vrei tu. Seara frumoasa.
  3. k4c

    sweet pleasure

    Sal. Podaru dami mesaj pe privat
  4. k4c

    sweet pleasure

    Depinde ce cauți și ce vrei. Nu este vreo frumusețe dar e relativ OK. Încearcă sa se facă plăcută și in funcție de tine se poate ajunge la lupte corp la corp
  5. k4c

    sweet pleasure

    Treaba cu programările cam așa e . Dar... exista un număr special la poți face rezervarea și atunci fata va fii cu siguranța liber. Referitor la 300 de RON dacă citești ce am scris mai sus ai sa înțelegi ca ți-ai luat teapa singur și fără sa vrei ne dai și noua. Adică Strici piața . In ultimul an și jumătate următoarele fete au prestat la prețul standard ... Lavinia , Miruna, Alina (blonda) Bianca ( șatena par lung) Corina , a mai fost o brunețica la ren mai pufoasa ( am uitat cum o cheamă ) ....din cele vechi. Iar din cele de acum Nu știu decât de Diana.
  6. k4c

    sweet pleasure

    Apropo, nu oferiți Nimik in plus ca stricați piața ......deci succese va doresc
  7. k4c

    sweet pleasure

    Din cele de acum cine vrea sa tragă și la păsărica mergeți la Diana. Nu e cine știe ce ca aspect dar prestează OK. Gemete plăcute și se și uda rău.
  8. k4c

    sweet pleasure

    Mesajul este Pt promovator
  9. k4c

    sweet pleasure

    Oral înseamnă oral cred eu , iar fk fac toate, anilingus nu stiu
  10. k4c

    sweet pleasure

    Salut. Nu se prea mai merita sa mergi la sweetpleasure. Fetele nu mai sunt cum erau o data , nu au gfe , fetele bune au plecat. Singurul lucru in momentul de fata e doar locația care arată foarte bine. Păcat de Lavinia , presta total fără Nimik in plus , păcat de Sonia ( doar masaj și oral ) , păcat de Tania ( oral de calitate ) și pot continua după cum știți și voi. Speram sa își revină și sa aducă fete OK.
  11. k4c

    sweet pleasure

    Este o tipa noua. Are o saptamana.
  12. k4c

    sweet pleasure

    Salut tuturor. Acum cateva zile am vizitat din nou salonul Sweet. Am vazut ca era o fata noua si am zis sa vedem cei cu ea...am sunat si am facut programarea in 30 de min...am ajuns si ma primit Tania o fata draguta mica de inaltime binisor proportionata si cu niste sani mici dar tari si cu sfarcuri mari. Am platit cadoul, fata a mers sa lase banii iar eu am intrat la dus...am iesit din dus am intrat in camera si mam intins pe pat in timp ce fata a inceput un striptis destul de ok si provocator....si cam atat ceea ce a fost ok...masajul a fost slabut rau de tot...insa fata este la inceput si a incercat sa ma faca sa simt ok...este vorbareata si deschisa la cerinte dar mai are de invatat... Locatie ...10 Gfe .......9 Aspect ....8 Ingrijire..10 Masaj......5 Cadou......150 ron o ora De vizitat , dar peste o luna,atunci se va merita cu siguranta
  13. Depinde de tine si de cum o nimeresti. Deci nu e vb de bani. Dar iti garantez ca se merita sa mergi la ea. E inalta 175 cm , sani perfecti corp super si frumusica fic la fata.
  14. k4c

    sweet pleasure

    Mda. Poate si faptul ca te grabesc si vor sa scape de tine cat mai repede a contat la nota. Sa nu fiu chiar nesimtit modific putin. 7 pentru aspect. 7 pentru prestatie. 5 pentru GFE.
  15. k4c

    sweet pleasure

    10 pentru locatie. 6 pt fete. Aspect si prestatie.
×
×
  • Creează nouă...