Sari la conținut

maru88

Serious Contributor
  • Număr conținut

    596
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre maru88

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

7.541 citiri profil

maru88's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

351

Reputație

  1. Bravo! BRA-VO! Ai dat 100+ de euro pentru lipici, atingeri, squirt si un ON. Na bine, si ceva normal. Ai stat si 20 de ani acolo, parca mai ai putin si iesi la pensie. Desi n-ai nici 30 de ani Nu mai are "contu" platit, poate foloseste naivitatea ta sa mai bage ceva bani in buzunarul pisicului. Mama prostilor e mereu gravida. Tatal curvelor e mereu guvid.
  2. Oamenii normali platesc vreo 300 de euro chiria pe luna. Te mai si falesti, ca in Banat, ca platesti 25 de milioane cazarea (esti de la ceva sat, de unde nu stiu aia de denominarea din 2005). Plus ca ai primit oameni, racita fiind, fara sa intelegi care sunt riscurile, asumate sau nu.
  3. Depinde cand, cum si cati bani vrei sa faci. Bugetarii iau banii la mijlocul lunii, corporatistii iau banii la final de luna, "smecherii" iau banii cand vor si prind vreo gasca, saracii pun ban pe ban pentru 30 de minute de placere. Nu zic ca bugetarii, corporatistii sau smecherii nu ar fi saraci.
  4. Ca poate te apuci si tu sa muncesti, sa mai platesti o taxa pe la stat, ca majoritatea fraierilor de pe aici...
  5. Daca face ce zice confutadorul nostru mai sus in pagina, eu zic ca e prea putin chiar. Am discutat si eu cu ea, cand i-a aparut primul anunt, si era la fel tariful, cu fk, anal, finalizare unde vrei. Avea locatie prin Circumvalatiunii/Dacia, daca bine imi amintesc. Insa abordarea de la telefon era clar de incepatoare, plus faptul ca e destul de departe de mine. Personal, as trage in ea de toti banii si sunt convins ca baietii de pe aici au si impulat-o, doar ca simt ca e ca un diamant ascuns si o tin doar pt ei.
  6. Partial completa solutia. Daca e anorexica, tre' sa te asiguri ca le si mananca. In cele mai multe cazuri, tre' sa te asiguri ca, si daca le mananca, nu le scoate afara, in mod voit, in scurt timp. Te salut!
  7. Banuiesc ca dominarea aia soft e activa, in ideea in care iei banii omului, il umpli de flegme si ii zici ca e un umflat care nu poate fute decat pe bani, nu? Daca nu am dreptate, te rog sa dai de stire.
  8. Fiecare face bani dupa cum il duce capul sau corpul. Daca fetele de pe aici ar avea mai multa minte, ar lucra 8/10/12/24 de ore pentru bani mai multi. Daca noi am avea mai multa minte, am fute fara bani juma' de Timisoara. Fiecare dupa posibilitati. Lasati cearta, ca e loc pentru toti, bogati/e sau saraci/e, grasi/e sau slabi/e, urati/e sau frumosi/oase.
  9. Ce zice omul si ce raspunzi tu. Te-au dat astia afara pe usa, tu intri pe geam. Tu oare ai viata (dincolo de site-ul asta)? E retorica intrebarea, nu-mi raspunde, desi stiu ca o vei face. P.S.: vezi ca ai uitat niste puncte de suspensie...
  10. Profesor nu-mi vei fi, doar daca te hotarasti sa fi retrograd intelectului meu, in ideea de a ma invata cum sa fiu penibil fara sa imi dau seama. Nu ai cum sa iti aduci aminte de mine, simplul fapt ca nu erai pe aici cand cativa tineam site-ul asta sus te duce departe de memoria la care faci referire. Cat despre bagatul in seama... tu vrei la ea, dar nu ai timp, bani, curaj, dar iti anunti intentia de a participa. Exact ca Nationala de fotbal, noi tot vrem la mondiale, dar nu ne baga nimeni in seama. Punct.
  11. Tu inca nu esti sigur in care parte te simti mai bine: ori esti ironic, ori esti prost, ori esti analfabet functional, ori esti troll, ori esti labar, ori esti geniu neinteles, ori n-ai viata. Deh, Impartial... Din cauza astora ca voi m-am lasat de forum.
  12. 1. Nu sunt "boss" 2. Pe care* 3. Poti sa folosesti apostrofu' '? 4. Nu stiu sigur daca tu intelegi sensul cuvantului "spontan" Sper sa o poti prinde pe fata si sa o poti fute mai bine decat te exprimi. Spor!
  13. Am facut-o si pe asta si m-am dus la pomul laudat cu sacul. Scurt pe 2: mers la Rebreanu Towers, intalnit fata. Miniona miniona, nu zic, dar foarte placuta la vorba, nu neaparat la port. Gazda buna, ca o romanca adevarata. Din pacate pentru mine, eram pe fuga. Am mers pentru oralul laudat (pomul), insa sacul nu prea s-a umplut (sacul). Il face cu aplomb, insa fie nu am fost eu ce trebuia, fie fata nu a stiut cum sa se comporte cu un tip/om/barbat ca mine. Ideea e ca am ramas cu o mica rana pe carici din cauza dintilor ei. Am incercat si varianta de sex normal, insa felul in care era (semi)epilata mi-a lasat un pic gust amar. Fara sa imi bag botul la savarina. Am terminat in balon. Nu mai stiu cat am platit, tin minte doar ca, in timp ce ma sugea, m-a intrebat ca de ce ma grabesc asa, nu mai pot??? Eu voiam sa ii umplu gura, ea m-a intors din drum... In fine, o experienta mediocra, dar pe care cred ca as repeta-o, daca as avea mai mult timp. Bafta la futut!
  14. Mai baga o fisa daca vrei sa te faci inteles. Ma mir ca nu vrei poze.
  15. Sunt coleg, nu colega, daca tot vrei sa vorbim corect limba romana. Am argumentele mele pentru care nu voi vizita niciodata o escorta ca ea, cu scuzele de rigoare. Daca vrei, le detaliez aici, alaturi de promisiunea ca va fi ultima postare pe topicul ei.
×
×
  • Creează nouă...