Sari la conținut

katana

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre katana

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

katana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Sigur nu ti-a venit mirosul cand ti-ai dat chilotii jos, pentru ca eu am fost la "blondi" asta mica si tot un 10 pot sa-i dau pentru igiena.
  2. Si Ex-ul ce zice cand se uita in olinda "i-mi place cum arata dar nu-mi place cum atarna" de esti asa incinsa. Norocul nostru:-)
  3. Asta e oferta de Black Fraieriday, dar orice oferta de genu asta tine max. 3 zile. Mai mult nu rezista.
  4. Nu va mai luati de catel ca are si el rostul lui Cu putin antrenament nu mai poate sa zica nimeni ca pleaca fara atentii la zonele adiacente:)
  5. Salutare, desi urmaresc de ceva timp acest forum inca nu am facut nici o recenzie, si cred ca Ania merita sa incep cu ea. Programare in seara asta prin telefon pentru o finalizare O+N, in 10 min eram la ea undeva pe Mircea Voda aproape de Camera de Comert. Ania este o pustoaica draguta foc, are un corp de invidiat, foarte curata, mult bun simt si foarte isteata. Actiunea a decurs cu un oral neprotejat, cunilingus si normal protejat cu finalizare in prezervativ la alegerea mea. De la mine are un 10 pe linie. Decont 50lei
  6. Da cand vorbesti cu barbatul la telefon si stabiliti o programare la o ora in acea zi, si vine barbatul la tine la ora stabilita si nu raspunzi la telefon, si mai sta barbatul ca prostul 15 minute si suna iar si tot nu raspunzi, atunci care e mai incurca lume?
×
×
  • Creează nouă...