Sari la conținut

rpt_2001

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rpt_2001

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.417 citiri profil

rpt_2001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Ba dar ce treaba ai tu cu gusturile omului? Eu am fost la ea ... e f ok .... pizda cu labii mari se fute bine.
  2. rpt_2001

    Mon Amour

    f tare asta .... simti tu nevoia sa iei cuiva apararea. ha ha este "agramat". Anagramat inseamna cu totul altceva. Frustrat la fel pun pariu ca habar nu ai ce inseamna :). Vorbiti in pana mea despre curve aici nu despre gramatica ... Am fost si eu de n ori la salonul asta si da sunt deacord ca a scazut calitatea serviciilor. La ultimul masaj a fost nebunie curata .... sa iti ia aia un deget atentie!! un singur deget il ia il unge cu gel si ii poti freca pizda cu el... doar cu el .... NEBUNIE CURATA!
  3. :) Ce relevanta au analizele astea? Va intereseaza colesterolul ei sau daca are BTS?
  4. ti o recomand pe mayya de la testate.
  5. Te lamentezi degeaba. 1. Se presupune ca iti asumi riscul de a contacta o boala atunci cand mergi la curve. 2. De ce sa te credem? Tot miorlai aici ca ti ai distrus viata ca una ca alta... Ce boala ai mai exact?
  6. Salut, Eu sunt "fraierica" despre care vorbeste colegul mai sus :). iata cum a decurs vizita: Desi am citit pe forum lucruri mai putin bune despre doamna in cauza, am decis totusi sa ii fac o vizita :(. Am sunat am stabilit intalnirea in 30 min si fuga am luat un Uber sa ajung la locul cu pricina (Mosilor cu Eminescu). Am sunat si m a indrumat spre cuibusorul de nebunii. Ajuns acolo m a intampinat o doamna peste 35 ani imbracata destul de sexy. O sa sar peste aspectul doamnei fiindca il consider irelevant si parerea mea este pur subiectiva (pot spune doar ca pozele o avantajeaza mult). Este destul de amabila. Am fumat o tigara timp in care am palavragit despre una alta, am cerut un prosop si m am indreptat spre baie. Prima data mi a sarit in ochi jegul din cada (fire de par, si jeg pe sita de scurgere) apoi am inceput sa ma uit mai atent si fuck !!! totul e imbacsit: wc,masina de spalat , chiuveta. Are un sapun lichid si un gel mare de dus. Fiindca eram deja dezbracat (cred ca si de creier) am facut repede un dus ... dar repede si m am dus in dormitor cu prosopul infasurat in jurul corpului. Are un pat cu o lenjerie care nu a fost schimbata cred de pe vremea dacilor, pernele sunt pernele unei canapele ... nici vorba de fata de perna sau ceva. Am simtit un miros de acreala ,de transpiratie imbibata in lenjerie de asta vara cred si am decis sa trec peste orice interactie intima. Am intins prosopul si m am asezat pe burta si i am propus un masaj. Masajul a fost asa un fel de mangaiere cu alifie timp in care si gemea (nu am inteles de ce ). In timp ce ma freca cu alifia aia m am hotarat sa o dezbrac ... o pizda rasa neglijent cu labii destul de mari dar de care nu am indrasnit sa ma apropii. S-a frecat ea in timp ce eu mi am tras o laba (trista). Asta e povestea asa ca puteti sa imi spuneti "fraierica". Nu o recomand si nici nu o sa mai calc pe la ea.
  7. 1. Problema e ca nu m-am simtit deloc bine la tine 2. Nu mananc cacat (nici macar la figurat) 3. Am pierdut bani si timp la tine. Chiar nu am nici o miza sa ma cert cu tine acum.
  8. Sa completez: Dameza sta pe la Baba Novac a doua trecere de pietoni faci dreapta. Este relativ usor de ajuns/parcat. Am sunat si mi-a zis sa astept putin sa plece lumea din fata blocului (se uita pe geam ). Urc la etajul 1 si de aici incepe nebunia. Femeia e inalta bine facuta buze botox (am remarcat) tate siliconate (afirmatia ei) ce o dor la atingere. ca nota ii dau un 6 cu indulgenta (mie imi dau un 2 fiindca am ramas). Intru in camera ma descalt si cer la dus. Imi aduce un prosop (care nu cred ca era curat). Am remarcat patul. Oribil!!! Nu avea lenjerie cred ca era doar un macat sau cum dracu ii zice, ce arata jegos. Ma duc la baie fac un dus rapid si ma intorc in camera. Ma uit iar la pat si intind prosopul apoi ma asez pe el. Dameza se duce si ea la dus si se intoarce in 30 secunde un minut (aici poate exagerez dar asa am perceput eu trecerea timpului). Intra in camera , eu aveam chilotii pe mine si pe un ton artagos: "nu te dezbraci? vrei sa faci sex imbracat?" ok zic desi cheful scazuse drastic. Ma ridic in picioare si ma dezbrac. Vede prosopul.. iar pe un ton artagos: "ai pus prosopul pe pat. e ud o sa il strang.". Stinge lumina, eu ma asez pe spate o ia o freaca imi pune prezervativul ca sa treca la oral. O ia de cateva ori in gura si zic ca vreau normal. Scoate un gel o unge putin si trecem la actiune. Am uitat sa mentionez ca am pus pe masuta 150 ron pentru o ora. Dupa 5 min ma intreaba daca mi am dat drumul. Ii zic ca nu, si ma cearta ca se va rupe prezervativul daca nu termin mai repede. Ok. trec si peste asta. Mai sau cu gel o mai bag putin .... deja imi pierise tot cheful. Imi scot cauciucul si ii zic sa mi o frece. o ia in mana o freaca putin apoi se apuca sa o suga fara prezervativ. O rog sa aprinda lumina sa o vad si eu si acum incepe sa ma certe: da ce sunt nevasta ta? ce inseamna asta ? eu fac fara lumina. In momentul ala i am zis sa o lasam balta m am ridicat si m am imbracat. Am avut un gand sa ii cer 50 de ron inapoi dar cand am vazut cat e de nesimtita si tupeista am renuntat ca sa evit sa ma enervez. Faza misto e ca atunci cand ma imbracam sa plec i am zis ca am platit pentru o oara si ca plec in 20 min si ce crezi : da ce ? te am dat eu afara? Concluzii: In primul rand sunt un prost ca am ramas sa fut asemenea creatura. Acum ca sa nu se mai intepe si altii o sa dau cateva note: - locatia 8 (usor de ajuns) - igiena locatie 1 (pat murdar fara lenjerie) - igiena dameza 9 (nu am simtit nici un miros dar nu cred ca a facut dus) - aspect am mai spus un 6 - atitudine 1 ( nu ma astept sa se parte ca o iubita/nevasta dar macar decenta cu clientul) - GFE 1 Nu o sa revin si nici nu recomand.
  9. O sa ma abtin in a face comentarii. O recomand si repet: daca vorbesc prostii o sa retrag ce am scris.
  10. Buna, Te asigur ca am fost si o sa dau cateva detalii: garsoniera etaj 2 , intrare : baie stanga, bucatarie stanga, camera cu o canapea (cred) desfacuta , birou cu calculator, un animal de companie mic. Nu am vrut sa te jignesc sau sa iti fac rau. Chiar nu cred ca ai probleme cu igiena (mirosi frumos am vazut ca faci dus inainte) dar chiar cred ca ar trebui sa faci un control la medic. Nu zic ca ai avea ceva pentru ca asta se poate intampla si daca te speli prea des (din cauza apei gelului etc ph-ul se schimba) sau de la prezervative. Cum ai spus si tu, ma mira faptul ca nimeni nu a mai raportat problema asta dar nu cred ca e paranoia mea... poate pur si simplu nu au simtit... sau nu au scris.
  11. Salutare, Mi-am luat inima in dinti si am vizitat-o a doua oara pe Claudia. De data asta m-am inarmat cu o tona de orbit si cu speranta ca ce am simtit prima data a fost o iluzie o paranoia de-a mea (mai ales ca nimeni nu a zis nimic in urma postului meu). Am ajuns, am stat la o tigara, m-a servit cu un pahar de apa, mi-a dat un prosop curat si am facut un dus. A facut si ea dus si am trecut la treaba. Am inceput cu un preludiu ( de parca eram in pat cu o iubita ) timp in care am mangaiat-o am sarutat-o pe gat pe sani i-am pus mana pe la pizda si discret am mirosit:NIMIC toate bune si frumoase si paranoia mea era pe cale sa dispara. Mi-a pus prezervativul si am inceput incet in pozitia misionarului. Dupa cateva minute stupoare: un miros greu care mi -a taiat tot cheful de futut si gogu' a murit instant. M-a intrebat ce s-a intamplat si am dat vina pe prezervativ pentru ca repet: fata e amabila si m-am gandit ca o sa se simta jignita daca ii zic varde in fata ca pizda ei pute (poate sunt las sau ipocrit ca scriu asta aici). Nu scriu asta ca o razbunare personala sau ca am ceva cu Claudia (din contra) dar in urma recenziilor de aici am vizitat-o si nu mi se pare corect ca realitatea sa fie alta la fata locului. In postul trecut am promis ca imi cer scuze daca totul e o iluzie daca cineva o sa zica ca nu e asa, acum nu o sa imi cer scuze fiindca asta e realitatea. Claudia iti recomand sa vizitezi un medic si sa iti rezolvi problema pentru tine si pentru noi.
×
×
  • Creează nouă...