Salt la continut


altu2

Inscris la: 26 Mar 2013
Offline Ultimul click: Astazi, 20:22

Postarile Mele

In topicul:0747621961 Satena dulce si pasională dornică să te rasfat.

Astazi, 18:16

Motto: Clujul baga in UE Republica Moldova prin continua si prolifica impulaceala cu futacioasele de dincolo de Prut

 

Este un apartament pe str. Galati 2, la scara 2, la etajul (ghiceste!), apartament care in locul numarului pus pe usa de intrare ar trebui sa aiba steagul Republicii Moldova.

In acel apartament cantoneaza damicelele venite din Chisinau, venite in Cluj pe perioada limitata (3 luni) sa sustina programul extra-comunitar: “Suptul Pulii si Fututul ca-n Moldova nu prea este!”.

Nu le enumar pe acelea care au trecut pe acolo, cum nici nu spun cine-i este acum colega de apartament. Vreti a sti, bine, mergeti si vedeti la fata locului, si daca aveti experiente anterioare din acea locatie nu aveti decat a apela la propria voastra memorie.

 

Astea de sus fiind zise, sa trec la a asterne ceva randuri despre Daria, moldoveanca futacioasa.

 

Fata-i dementiala la sex, adica are o pornire naturala cum rar poti gasi pentru asa ceva.

Pare inocenta, pare fetita ingenua ce tocmai si-a luat bac-ul (bine, in cazul ei e cu ceva ani inainte), pare fata cuminte a vecinului de palier, pare chiar si colega aia linistita de la serviciu.

Dar doar pare.

Ea de de fapt este cea care are sexul in toate celulele fiintei ei si care atunci cand e in pat cu un barbat nu-si reprima pornirile naturale, chiar daca face sex pe bani.

 

Descrierea fetei: au facut-o altii anterior mie. Ce pot spune ca pozele corespund 100% realitatii, inclusiv culoarea si modelul manichiurii.

 

Locatia: am punctat-o in recenzii anterioare facute la alte moldovence ce se futeau pasional acolo.

Totusi, de remarcat igiena din locuinta, si de mentionat ca (cel putin) prosoapele de la baie sunt supuse unui temeinic proces de spalare (pe toata perioada petrecuta de mine in apartament masina de spalat a fost in plina actiune).

 

Atitudinea fetei: deschisa, colocviala, placuta, si daca ar fi sa folosesc un “loc comun” indragit de multi pe aici, as putea spune chiar ca e precum colega de liceu / facultate cu care te intalnesti dupa ceva vreme, te “asterni” la o discutie placuta, dupa care urmeaza asternutul, adica un futai pe cinste.

 

Actiunea sexoasa: cred ca am spus mai sus mai mult decat pot spune detaliind. Fata e facuta pentru sex si face sex asa cum facuta este ea.

 

P.S.: sa dau o nota, sau mai degraba o medie generala, pot zice, fara retinere un 9,00.


In topicul:Bunaaa clujenilor..o informartie va rog..vreau putin ajutorrr

Astazi, 15:07

Ma pulache, coaie obosite, vezi ca în zona aia nici autobuz nu este (mijlocul de transport utilizat de tine, gratis de la Primărie, ca asa e pentru handicapații cu probleme psihiatrice), și nici telefoane publice Telekom Ro nu sunt (și aici ai gratuitate sa poți suna în orice moment sa vina "băieții buni îmbrăcați în alb" sa te ducă înapoi în salon).

In topicul:Anilingus si cunilingus

Astazi, 14:54

Ma OB-ule tu ești jos tot timpul, din momentul în care ai fost azvârlit din pizda ma-tii direct în țărână.

Case closed!

In topicul:Bunaaa clujenilor..o informartie va rog..vreau putin ajutorrr

Astazi, 10:13

Nu e buna zona pt tine. De fapt e cea mai proasta zona. Nu gasesti parcare, e aglomerat etc. Incearca mai bine in Zorilor, Buna Ziua, Marasti sau Gheorgheni.

 

Corect, in zona aia, la doi pasi de Politia Rutiera unde tot timpul sunt zeci de oameni veniti sa-si inmatriculeze/radieze masinile, nu sunt locuri de parcare in intervalul orar 8:00 ~ 20:00.

Nu stiu cum poate spune fata asta ca are locuri (locuri, nu loc) de parcare.

Plus de asta, e genul de locatie cu vecini vesnic curiosi de cine intra, cine iasa din scara blocului.

Cea mai proasta alegere!


In topicul:Prohramari pantera?

Ieri, 23:34

Mori ma , dute-n pula mea de strigoi robotizat, pudel de curve jegoase.


Strigoi robotizat ..., OB-ule, la un moment dat vedeam în tine un cretin care are, totuși, "verbu' la el", acuma m-ai lamurit: ești doar un cretin.
Pur și simplu.
Case closed.