Sari la conținut

alfica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alfica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    ro

Vizitatori Recenți Profil

1.608 citiri profil

alfica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. In multe din discutiile cu multe pareri din ultima vreme stranse in diverse topicuri, unii au spus ca au gasit totusi pe publi tipe care erau ok ( ceva Raluca ... ceva tipa care are anuntul si in engleza, altcineva a scris despre 2 tipe care sunt intr-un apartament si a fost la una). Acum parerea mea e ca ar trebui si un link la cei care chiar au testat ceva de pe publi si a fost ok. Sau le pastrati pentru voi ?
  2. Care este anuntul cu cele 2 fete ?
  3. Ok insemnand recenzii ok cat de cat, poze adevarate, o marturie ca a fost cineva. Alexandra si Simona te referi la cele 2 colege de ap de la Europa ? Cand zici colega Simonei de mai demult si Raluca poti lasa un link ?
  4. Am lipsit o vreme lunga din oras. Pana la urma a ramas doar Lavinia ok si activa in Baia Mare ? Zic asta citind ce s'a scris pe forum in ultima vreme si uitandu'ma la anunturile dubioase de pe publi24 cu limbaje slabe de tot si poze false la aproape fiecare anunt.
  5. Scuze de offtopic, dar unde gasesc mai multe detalii despre Alina din spate de la pizza H ?
  6. Da, ok, voi studia si Glasul, dar toata ideea unui forum, a recenziilor si a discutiilor cu fetele testate e sa le gasim si sa mergem la sigur, nu tzepe si alte chestii dubioase. Mai astept si altii
  7. Cand se poate suna pentru programari ? am tot sunat si nimic saptamana trecuta.
  8. La sfatul unui moderator deschid un nou topic. Eu puneam intrebarea dupa o lectura de o luna doua a acestei parti a forumului, ce avem practic in Baia Mare. Si dupa ultimele conversatii in topicul lui Anca, ea se va retrage. Mi s-a mai spus de Lavinia. Mai avem ceva in BM, tinand cont ca Anca se va retrage ? inafara de marginea drumului sau variante dubios de scumpe si ne-rentabile la localurile de striptease. Astept sa veniti cu idei, pareri, sau ce tineti ascuns pentru voi
  9. Ca sa nu mai deschid alt topic, si daca aici tot le cautam. Pana la urma in bm, este doar Anca care se va retrage si inafara de ea ? Ar mai fi vreo fata la care sa merite de mers ? ca e pustietate din ce vad aici.
×
×
  • Creează nouă...