Sari la conținut

sonya27

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre sonya27

  • Dată Naștere 10.07.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

36.263 citiri profil

sonya27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,5k

Reputație

  1. La multi ani!

  2. Cand eram copil imi doream cele mai frumoase daruri de Mos Craciun.Acum stiu ca cele mai importante cadouri nu stau impachetate frumos sub brad,importante sunt clipele din viata care mi-au adus placere,liniste,emotie,iubire ,toate astea le-am simitit alaturi de voi cei care ma vizitati si ati gasit mereu timp pentru a scrie o farama din clipele petrecute impreuna ,pentru asta eu va multumesc din suflet! Sonya va ureaza tuturor Sarbatori Fericite!
  3. Buna! Numarul de telefon atasat in titlu (0725070921)este valabil,probabil ai format gresit sau ai sunat la alt numar de telefon care nu imi apartine.
  4. Buna! Optiunea de 8 euro/2 luni iti ofera pe langa alte facilitati si accesul la pm.Pupici:*:*
  5. Va doresc tuturor un Paste fericit,cald si luminos,plin de soare si speranta! Toate gandurile mele bune pentru fiecare dintre voi! Sarbatori fericite!
  6. La fel si la mine de cateva ore nu pot vedea mesajele primite.
  7. Stiu ca un simplu MULTUMESC nu e de ajuns pentru toata atentia pe care mi-o oferiti,pentru vizitele voastre care mereu mi-au adus zambetul pe buze si fluturasi in stomac,pentru toate recenzile frumoase pe care le citesc cu drag,pentru ca existati si ma pot bucura de momente frumoase alaturi de voi. Multumesc tuturor celor care ma cunosc si care citesc aceste pagini.Eu Sonya va trimit multi pupici:* :*
  8. Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. La multi ani!
  9. Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!Sarbatori fericite!
  10. Buna. Da voi fi de gasit ,programul va fi neschimbat(orele 10-20).
×
×
  • Creează nouă...