Sari la conținut

komutator

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre komutator

  • Dată Naștere 14.12.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

komutator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. O cina romantica fara un vin bun e ca sexul fara pasiune !

  2. Sexul este pentru unii un exercitiu fizic, iar pentru altii un exercitiu al mintii. Pentru o viata sanatoasa faceti exercitii minim 30 de minuute pe zi ! :)

  3. locatie pe undeva pe la Real Vitan. nu merge interfonul, vine si va deschide chiar mandra. garsoniera decenta in care sta singura, baia functionala, tot ce trebuie. patul mai ingust decat normal dar ai loc sa te desfasori. fata e creola bine (tiganca pt cine tine cont de asta), piele fina, simpatica, glumeata. atitudine super ok, mai catre sex buddy decat GFE. un pic retinuta la inceput, daca te porti ok isi da drumul. FK, OWO, CIM, normal cu preze, de mare angajament, miscare si implicare - se agata de tine, te trage, te calareste. fara anal. 100 RON/fin, 150 RON/h de revenit Albandi, Cand ai fost la ea era ziua sau seara ? Mai presteaza cu program(pana la ce ora?) sau e full time ?
  4. Sexul este ca aerul. Nu e important decat daca nu ai parte de el !

  5. Dragi futaciosi Este prima mea postare pe topicul domnisoarei.. Pe care tocmai am vizitat-o: Pozele reale Corp frumos Chip frumos mignona, foarte bine proportionata - cum imi place Intretinuta Intalnirea: in fata locatiei - tocmai sosea acasa - decent imbracata, totusi remarcabila in teren Urcam - recunosc ca am scanat rapid in lift cateva aspecte - totul ingrijit, vad ca era vopsita blond suvite, ea este saten/bruneta Intram : gazda, un pamponel simpatic bucuros de revenirea stapanei (un catel dragalas) Ostilitatile: in dormitor Pentru primul contact am ales un numar, care pe mine ma tine oricum destul de mult (de multe ori deranjant) Oral neprotejat, succedat de replica mea. Totul foarte bine aspectat si prezentat olfactiv. Foarte bine epilata. Gustoasa de-a dreptul. Normal cu sarutari, misionar cu rabdare. Gemete usoare, contre, natural umectata, citeam placere. Schimbam. Din spate - nebunie, splendid. Aici a inceput joaca, si eu fuga, si ea fuga, si io fuga.... Probabil ca daca aveam inspiratia de a o lasa si deasupra (citind posturile colegilor), terminam si eu. Am renuntat eu pentru ca deja trecuse timpul, iar eu as mai fi avut nevoie de vreo jumatate de ora sa inchei glorios. Nu m-a grabit o secunda. De obicei, daca imi place fata, asta patesc..nu termin. Note: GF 8/10 Locatie 9/10 Oral 9/10 - 9 pentru ca nu am lasat-o eu prea mult timp Normal 9/10 - daca terminam ... Anal - N/A Revin cu siguranta Pret 100 - numarul 200 - ora la locatia ei de langa City Mall.
×
×
  • Creează nouă...