Sari la conținut

vvrr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vvrr

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

2.519 citiri profil

vvrr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

70

Reputație

  1. vvrr

    Andreea - 0748913169

    Exact ce mi-a prescris medicul. Am fost astazi ca sa incep weekendul placut. Fata arata bine cu un corp foarte placut si bine proportionat. E foarte tinerica ceea ce e placut din cand in cand. Am inceput cu un oral (din partea ei), imagine foarte placuta pentru mine, mai ales ca fata stie ce face. Schimbat mai multe pozitii (misionar, GOT, ..., mama iedului (la care am si finalizat). A urmat un mic masaj si am continuat cu numarul 2. Nu ma pot pronunta daca ii place ce face, dar e clar ca e interesata sa te simti bine si sa nu pleci nemultumit de la ea. Eu nu am plecat. Cand am iesit din camera se plimba pe acol si colega ei, .... Ce poate sa fie mai placut decat sa admiri doua fete frumoase, dezbracate, care se plimbau pe acol. Foarte placut pentru ochii mei. Am stat o ora si chiar daca acum sunt inapoi la lucru trebuie sa recunosc ca m-as putea obisnui cu asa un tratamentm dar totusi sper sa nu creeze dependenta. Note pentru fata 10 deoarece arata bine, oralul cu deep (eu am vrut cu prezervativ) si la normal se implica si geme. Halat 250 (binemeritati).
  2. Am sunat si am incercat sa fac programare in 30 min fara sa cer detalii. M-a intrebat daca am mai fost si dupa ce am spus ca nu, mi-a cam inchis. Am incercat sa sun din nou pentru o programare si am fost certat ca insist si ca poate nu vrea sa lucreze azi. Nu stiu ce sa cred.
  3. Daca e cineva care vrea doar masaj erotic??? Faci? Cat timp tine si care este tariful?
  4. Sa nu exageram. E importanta discretia, dar nici noi clientii nu avem voie orice. Daca intradevar a lovit-o e normal sa reactioneze. Atat ele au o obligatie (discretia) cat si noi ar trebui sa ne comportam decent.
  5. vvrr

    Curtezana perfecta 100 %

    Am fost si trebuie sa recunosc ca m-am simtit bine. Locatia este la Hotel Ardealul, locatie care nu pot sa spun ca e cea mai discreta din Arad ca loc unde sa intri ziua, intr-un oras cat Aradul. Sa trecem peste asta. Ca nota pentru locatie o sa ii dau 7, deoarece nu este nici cea mai discreta, si nici nu se compara cu unele apartamente. Totusi, se poate face un dus ok (apa calda) si poti sa te simti si bine (chiar daca patul nu este cel mai superb pentru astfel de activitati - destul de mic, inghesuit in perete). Sa revin la domnisoara. Mie mi-a placut, dar asta e si chestie de gusturi. M-a asteptat dezbracata. Eu am cerut totul protejat, dar asta este preferinta mea (nici nu stiu ce si cum face). Aspect 9. Oral 9. Normal am incercat mai multe pozitii si chiar s-a miscat bine, nota 9. GFE - nota 9. Nu este la fel de prietenoasa ca si Bianca din micalaca, dar te simti bine in compania ei si nu te simti grabit. Anal - nu face. Eu consider ca e de revenit.
  6. vvrr

    Cuplu arad

    Am fost si am intrat. Mi-a deschis tipul. Am intrebat de activitate si mi s-a spus ca face oral si normal. Din cate tin minte 150 = 30 min si 250 = 1 h. El participa doar daca vreti. La un moment dat a intrat si ea. Micuta si grasa. Uratica. Cred ca de aia participa si el ca sa te poti uita si la altcineva. M-am scuzat pentru ca eu caut o tipa slabuta si am plecat. De revenit???? Doar daca vreti sa faceti economie. Mergeti pana acol ,vedeti ce e si plecati. Nu cheltuiti.
  7. vvrr

    Cuplu arad

    Am fost. Am vazut. M-am speriat. Am plecat. O sa revin cu completari
  8. vvrr

    Cuplu tanar

    si la mine s-a intamplat la fel
  9. De ce merg barbatii la curve? Pentru ca e mai ieftin.
  10. Eu am sunat si am inteles ca este la Bucuresti
  11. Eu am fost la fete si am ramas dezamagit. Am ales 1 ora pe fata care face total. In primul rand a deranjat-o ca voiam oral protejat, deoarece o sa termin mai greu. Eu plateam totusi o ora, asa ca nu conta cat de repede ma termin. Totusi oralul este de calitate. Pentru asta are nota 10 (sa nu fiu rau). Legat de anal, motivul pt care am ales-o a inceput cu: sa o iau incet, ca are fisura anala, asa ca nu am avut nici o sansa sa fac. Dupa toate fitele astea am vrut sa o schimb cu colega ei ca eram satul de fite, dar a zis ca nu se poate cu toate ca nu trecuse 30 min. Normalul, nu a fost deosebit, sau poate eram eu deja satul. Am revenit la oral, care consider ca e punctul ei forte. Despre anal cred ca e mai mult reclama mincinoasa. Aspect 7 - colega e mai draguta Oral 10 Normal 7 Anal 1 - e doar minciuna Gfe 4 nu a fost o potrivire
  12. Pls sa-mi dai nr prietenei tale. O scot si eu la saorma, daca spui ca ofera mai multe
  13. poate vrea sa ii faci tu lui, cu una din jucariile tale. Sau poate considera ca o are atat de mica ca doar asa ai simti ceva, si de aia ar fi bine pt voi amandoi
  14. vvrr

    Deny 0758616557

    Completare: nu am platit in plus pt sarut sau alte servicii. Am platit 100 lei pt jumatate de ora. Domnisora este draguta cu un corp frumos, bine proportiinat. Serviciile oferite sunt oral (poate fi protejat sau nu in functie de igiena si preferinta) si normal protejat.
  15. vvrr

    Deny 0758616557

    Am fost si eu la domnisoara. Pot sa spun ca a fost chiar placut. Chiar daca nu am avut parte de sarut, atmosfera este GFE. Acum cei casatoriti ca si mine poate inteleg prin asta sa aduca bani acasa, iar sotia sa nu faca anumite lucruri. Chiar daca am dat bani, iar ea nu a sarutat, nu a facut anal, oralul a fost protejat la cererea mea, .... nu mi-a cerut sa sterg praful ... Legat de sarut trebuie sa recunosc ca de multe ori as prefera cand sosesc acasa sa se puna in genunchi si sa am parte de oral. Aici asa e si ne plangem. Cand spun GFE aici ma refer mai mult la girl next door, care e simpatica si discuta cu tine lejer de la inceput. Cine nu are o vecina draguta pe care ar cheltui multi bani sa aibe ocazia sa .... Chiar si discutia cu ce face si ce nu eu o consider benefica. Daca nu esti multumit cu meniul, cauti altceva. Legat de sex, trebuie sa recunosc ca pe anumite persoane o sa ii dezamageasca. Daca vreti altceva decat sex foarte tandru, e bine sa cautati in alta parte. Pentru cei cu fantezii BDSM, nu cred ca ar fi o stapana prea reusita. Pentru mine a fost o experienta placuta. E o placere sa o privesti in timp ce-ti face oral, si te dezmiarda cum stie mai bine. Am continuat cu mai multe pozitii. Chiar daca am stat doar un nr nu am simtit in nici un moment ca ar grabii totul doar sa scape dr mine. A fost placut, iar discutia cu ea a continuat la fel de placut si dupa activitatea propriuzisa. Prwfer ca abia data viitoare sa ii dau note, deoarece vreau sa ma conving mai bine. Asta spune si ca este de revenit.
×
×
  • Creează nouă...