Sari la conținut

popica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre popica

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.193 citiri profil

popica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. confirmi că e dameza din filmare? https://xhamster.com/videos/matura-14359448
  2. Destul de corect pusă problema. Eu însă sesizez că o prea marea parte din șeptel e de fapt ....strict de formă. 1. +75% din poze nu sunt ale pretinzătoarelor. 2. + 50% din cele cu care discuți în scris, pentru un motiv sau altul nu pot niciodată să se lase auzite. N-am nici cea mai mică garanție că în spatele promisului futai nu e un mic labagiu care vrea să mă facă să traversez degeaba Bucureștiul la o oră de vârf. Evident că n-am de gând să o fac, dar....totuși. 3. +30% din discuții încep cu ”facem și noi schimb de poze?”. Mă simt ca atunci când aveam 6 ani și făceam schimb de timbre. Ce pula mea ar putea crede? Că nu mai are Brad Pitt ce să fută și caută pe SD, fete din Râmnicu Vâlcea? Eu cred că sunt doi-trei tembeli(tembele) care vor să ne pună la insectar. 4. Mult prea multe încep prin a explica că ele nu pot lăsa nr de telefon pt că tin la discreție. Nu pot pune poze fiindcă....asemenea. Tre să stăm noi aliniați, să vadă ele pe cine aleg să le lase 1000 lei pe noptieră. Mi se pare prea multă nesimțire. Deja și 100 lei ăia abonament sunt deja prea mult.
  3. În plus, nu înțeleg de ce simți nevoia să-ți încarci programul în halul asta. De la 8 dimineața până la 3 noaptea :no2 N-ai nici o șansă s-o duci așa prea mult... Sau....servește la ghișeu, ca la Mc.... Dar ar fi păcat și de tinerețea ta și de .....de toate. Scriu asta pentru că pari totuși o fată cu bunăvoință.
  4. Cred că ai mai mult succes cu cerutul scuzelor dacă partea asta din întâlnire nu ocupă tot atât timp cât proba practică..... Bune și scuzele, dar parcă nu nu se leagă cu datul afară în 15 minute (din care 5 alocate scuzatului). Zic și eu, sperând în buna ta credință.....
  5. @dgvnni: multumim! N-am mai vazut un mesaj cu atata informatie niciodata pe aici
  6. Să admitem totuși că titulara are o siluetă ....cel puțin împănată. Desigur, gusturile diferă și e loc pentru oricine sub soare. 9 la aspect mi se pare cam ....prea optimist.
  7. popica

    Hoteluri?

    Bună! Speram să se concretizeze cumva tot demersul ăsta. Cu cât te apropii de vară mai mult, cu atât scad șansele să găsești cazare în Constanța la prețuri rezonabile.
  8. Și ce ne sfătuiești în legătură cu ea? Merci anticipat!
  9. Am impresia că e începătoare ....la Cța. Am mai găsit nr de telefon printr-un topic ploieștean.
  10. Atunci o să mai insist, desigur la nr pe care l-am găsit în publi24
  11. În cele din urma am găsit un nr de telefon pe publi, însă am avut ocazia să conversez doar cu robotul. Abonatul avea altă treabă și n-a binevoit nici să răspundă la mesaje lăsate. Părea un specimen mai spalat și, cu puțin noroc, mai puțin forjată.
  12. Salut! Cum putem sa dam de aceasta Raluca? Ma ofer sa o testez, daca reusesc sa ma intersectez cu ea. Merci!
  13. Parerea mea este că nu te-ai interesat deloc de personajul pe care urma să-l vizitezi: https://www.wowbiz.ro/fiica-ambasador-prostitueaza-avut-clienti-prezentator-tv-parlamentari-preoti-fotbalisti-afla-povestea-incredibila-viata-biancai-tanara-zice-face-sex-bani-copilul-banuieste-ma-ocup-e-i-16204704 Mi se pare destul de evident că nu are țiglele pe casă....
  14. Mie mi se pare ca pseudonimul asteia seamana prea tare cu cel aferent profilului "Muchmoney", care se advertizeaza a fi tot din Constanta. Aia cere pe cautsponsor 300 eur pt o ora, fara nimic deosebit. Partea cea mai ridicola e ca mi-a dat un nr de telefon care apare atasat unor anunturi nu 300 lei pe publi24.
  15. Eu nu cred că e așa de copilă....E doar strategie de marketing. Pe un alt site se advertizează cu 450 lei / oră și tot cu abordare de ”copilă”.
×
×
  • Creează nouă...